justynavege Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 wiecie co ..... ten prosiak to hit :evil_lol: Tezet w tamtym tygodniu jej kupil i Dzina oszalala jest z fajnej miekkiej gumy i np inne zabawki sluzyły do zabawy z panią lub panem ale swinia jest " samograjem " :evil_lol: Dzina na haslo " gdzie jest swinia ? " budzi sie z glebokiego snu leci po swinie i bawi sie sama ba swinia miala plastikową piszczalkę we wstydliwym miejscu :oops::evil_lol: dzinu ją rozpracowala ale bez tego tez piszczy z tym ze mniej przerazliwie i nosi sie z tą swinią cały dzien , całuje , morduje szarpie cyrk mówię Wam :evil_lol: Quote
uxmal Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A ta świnia chrumka ? czy kwiczy? Na tej fotce widać jaka cenna jest dla Dżinki świnia.:) Quote
justynavege Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ux swinka piszczala jak np pileczka ale Dzinu jej wygryzła ten gwizdek wiec piszczy ciszej :evil_lol: a cenna jest bo jak wezmę w ręke swiniaka i zgniotę jak kartkę papieru i nie dam dzinie to ona robi oczy jak stare piec zlotych z rybakiem i warczy ( a warczenie u Dzinki zdaża sie bardzo zadko :evil_lol:) Quote
justynavege Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 o rety dopiero teraz na zdjęciach widze stan zaklaczenia dywanu ; obdarta poręcz fotela i wygryzioną farbę przez królika pod kaloryferem którego przechowywaliśmy w tamte lato :oops: Quote
uxmal Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A ja widzę śliczny fotel, dywan, który jak przystoi u dobrego psiarza posiada kilka włosków. A zjedzonej farby wogóle nie widzę.:) Justy - czy ty codziennie latasz z odkurzaczem? Quote
justynavege Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ux co dwa - trzy dni :oops: mnie kłączki nie przeszkadzają ale jak słysze te komentarze " gości " :diabloti: którzy psy niekoniecznie kochają :shake: a z resztą faktycznie owinnam to w d.. mieć :) ux otworzyłaś mi oczy :evil_lol: ps ux widziałąm ze wystawialaś na bazarku niebieskiego konga tez mam takiego , Dzina nie uzywa , mogłąbyś pozyczyć foty i je wstawić jak wystawie na bazarek :oops: po co ma lezec u mnie bezuzytecznie Quote
uxmal Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 justynavege napisał(a):ux co dwa - trzy dni :oops: mnie kłączki nie przeszkadzają ale jak słysze te komentarze " gości " :diabloti: którzy psy niekoniecznie kochają :shake: a z resztą faktycznie owinnam to w d.. mieć :) ux otworzyłaś mi oczy :evil_lol: ps ux widziałąm ze wystawialaś na bazarku niebieskiego konga tez mam takiego , Dzina nie uzywa , mogłąbyś pozyczyć foty i je wstawić jak wystawie na bazarek :oops: po co ma lezec u mnie bezuzytecznie pewnie że pożyczę. :) Ten bazarek chyba będe on nowa wystawiac za bryloczek tylko coś przyszło:( Ja się tam nie przejmuje odkurzaniem i dywanami. Jedyny dywan jaki mam to pod krzesłem przy biurku. A z odkurzaczem latam co tydzien a moze i czasem rzadziej jak nie mam czasu. Quote
justynavege Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 to ja wystwiam bazarek zaraz link zapodam ;) Quote
justynavege Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ux juz mam :) dawaj tu fotę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10189740#post10189740 Quote
justynavege Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 dziękuję ux :lol: konga urodzila :-( ale wazne ze zyje bo mogla przez te leki .... Quote
AnkaG Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jak napisałaś to obejrzałam dokładnie ten fotel, wygryzioną ścianę itd. :evil_lol: Bo przedtem to tylko widziałm świniaka i pilnującą Dżinkę. :razz: U mnie kłaków nie ma bo sznaucery nie lnieją, ale za to toooony piachu. Przestałam juź je widzieć :oops: Quote
uxmal Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 AnkaG napisał(a):Jak napisałaś to obejrzałam dokładnie ten fotel, wygryzioną ścianę itd. :evil_lol: Bo przedtem to tylko widziałm świniaka i pilnującą Dżinkę. :razz: U mnie kłaków nie ma bo sznaucery nie lnieją, ale za to toooony piachu. Przestałam juź je widzieć :oops: A ja mam ciągle błotko wokół misek na wodę. Feluś kiedy pije to wiecej wyleje niż wleje do siebie. Potem Dyzio sie dołaczy i mam błotko.:) Quote
ulvhedinn Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 I wy jeszcze narzekacie!!!! :mad: A my mamy 16 stworów w pięciu gatunkach i co? Quote
uxmal Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ulvhedinn napisał(a):I wy jeszcze narzekacie!!!! :mad: A my mamy 16 stworów w pięciu gatunkach i co? No to mam zagadkę, na którą nie mam jeszcze odpowiedzi:) Justy odkurza co 2-gi dzień mając jednego psa. To z jaką częstotliwoscią odkurzałaby posiadając 16 zwierzaków ?:razz: Nie biorąc pod uwagę różnorodności gatunkowej, bo każdy gatunek pewnie zyje na różnych poziomach mieszkania :) Quote
rotek_ Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 co tam odkurzanie...u magdy zmywanie podłóg odbywa się w przedziale 10-15 minut:diabloti: Quote
justynavege Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 uxmal napisał(a):No to mam zagadkę, na którą nie mam jeszcze odpowiedzi:) Justy odkurza co 2-gi dzień mając jednego psa. To z jaką częstotliwoscią odkurzałaby posiadając 16 zwierzaków ?:razz: Nie biorąc pod uwagę różnorodności gatunkowej, bo każdy gatunek pewnie zyje na różnych poziomach mieszkania :) ux o Matko Boska :crazyeye::evil_lol: Anka :) nawet nie wiedzialam ze sznaucery nie linieją :oops: a ja za to nie mam piachu sama nie wiem jak to się dzieje ale dzina nawet w największe błoto nie przynosi ani ziarenka :crazyeye: Quote
Radek Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Hehe, a Saruśka przynosi tyle piachu, że czasami zastanawiam się jak ona to robi :evil_lol: Na brak sierści w mieszkaniu też zresztą nie mogę narzekać. Quote
justynavege Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :evil_lol::evil_lol: jakby sierśc skupowali tę wypadlą bylibyśmy wszyscy bogaci ;) a tu off http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10222297#post10222297 Quote
justynavege Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Byłam dziś z Dzinką u weta zaszczepić gada ;) ochoczo rwala do gabinetu dzielnie znosła zastrzyk ( szczerze mowiąc to chyba nawet nie poczuła ) dostała od weta pałeczkę do zjedzenia kupiłam jej jeszcze adventix na kleszcze no i wyszlyśmy lżejsze o dziesiąt złotych ale za to z poczuciem spełnionego obowiązku :evil_lol: Quote
uxmal Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Wow! Dzielna Dżinka :) aventix to obróżka czy zakraplacz? Quote
justynavege Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 kropelki ux bo obrózki ponoc trzeba chronic przed zmoknieciem wiec na spacer w deszczu sie nie nadają taka dzielna to ona nie jest :evil_lol: dwie godziny pod łozkiem spedzila dziś bo w oddali grzmiało... Quote
Radek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jak grzmiało to pobyt pod łóżkiem w pełni uzasadniony :evil_lol: (skąd ja to znam) Quote
rotek_ Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 w schronisku tez wypadły szczepienia.... dzina chyba specjalnie nie lubi wybuchów...na sylwka też z tego co pamiętam spędzła noc pod łóżkiem w tym łóżku musi coś być skotro tam się chowa.... może jakies pozytywne prądy:cool3: Quote
Recommended Posts