uxmal Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 OOO Dzięki :) Najważniejsze że "michy" się Wam śmieją :) I niebo -te z chmurami- zarąbiste jest. Justy a co to za szelki? Chyba już kiedyś o to pytałam:( ale sklerozę mam. Starość nie radośc;) Quote
justynavege Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 rotek dziękuję :) ux to szelki ktore Dzina ma jako samochodowe , kupione z pasem do przypinania do auta :lol: Quote
uxmal Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 justynavege napisał(a):rotek dziękuję :) ux to szelki ktore Dzina ma jako samochodowe , kupione z pasem do przypinania do auta :lol: ooooo. to sie dziewczynie poszczęściło:) Quote
justynavege Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 wiecie co odkryłam ? że dzina wcale się nie boi konga :evil_lol: ona po prostu nie cierpi masła :crazyeye: az dziwne bo uciechowiakom zdażało się po adopcji maselniczki ze stołów sciagać :evil_lol:( Chojrak i Senka o ile dobrze pamietam ) kong napełniony pasztetem byl całkiem OK ;) Quote
Radek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Za pasztetem to chyba wszystkie psiaki przepadają :) Quote
justynavege Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to prawda , nie znam jeszcze takiego psiaka który wzgardzi pasztetem :evil_lol: i po wolutku caly mój plan karmienia Dżiny tylko psim jedzeniem legł w gruzy ;) ale robi takie " głodne oczy " jak coś smakowitego sie pojawia że nie sposób odmówić :evil_lol: Quote
uxmal Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 justynavege napisał(a):wiecie co odkryłam ? że dzina wcale się nie boi konga :evil_lol: ona po prostu nie cierpi masła :crazyeye: az dziwne bo uciechowiakom zdażało się po adopcji maselniczki ze stołów sciagać :evil_lol:( Chojrak i Senka o ile dobrze pamietam ) kong napełniony pasztetem byl całkiem OK ;) Dyzio też lubi masło. Co do pasztetu to jeszcze nie wiem. Zjadł mi kiedyś 1/2 kostki masła i potem to wszystko zwymiotował w samochodzie.:mad: Śmierdziało potem dłuuugo zgniłym masłem. Okropnosć. A czy Wasze psinki jedzą teraz trawę? Quote
rotek_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 dowiedziałm się od ulv ze psy uwielbiają karmę fish for dogs.... gdzie można dostać próbki tej karmy...:roll: odpowiedzi od producenta nie mam do tej pory.... a boję się ze jak kupię worek karmy dla Luny to ona znowu popatrzy do miski i powie "no co ty":razz: ostatnio tak było z Royalem dla psów wybrednych...i co...moj pies jest mega wybredny:lol: Quote
uxmal Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 rotek_ napisał(a):dowiedziałm się od ulv ze psy uwielbiają karmę fish for dogs.... gdzie można dostać próbki tej karmy...:roll: odpowiedzi od producenta nie mam do tej pory.... a boję się ze jak kupię worek karmy dla Luny to ona znowu popatrzy do miski i powie "no co ty":razz: ostatnio tak było z Royalem dla psów wybrednych...i co...moj pies jest mega wybredny:lol: Takie coś? http://www.fish4dogs.pl/ Quote
rotek_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tak już pytałam sie o probki ale odpowiedzi nie dostałam.. ponoć trochę śmierdzi zgniłą ryba ale psy za tym przepadają..... jesli luna to zje tzn ze naprawde jest dobre:lol: Quote
uxmal Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Odzwonił do mnie bardzo miły Pan z ForDogs. Próbki wysyłają za free. Wystarczy napisac maila. Quote
justynavege Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ux tarwe Dzina ma w swoim jadłospisie prawie codziennie czasem tylko podskubuje kilka żdżbełek tzn listków o ile trawa ma liście :cool3: a czasem ( to jak sie za duzo obeżre ) zachowuje się jak kosiarka i potem to wszystko oddaje z powrotem ... Quote
Radek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :) Małpiszonek też na spacerkach zachowuje się jak kosiarka, szczególnie jak trawka jest świeżutka. Quote
uxmal Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A ja się zastanawiałam czy aby mu trawki dla kotów nie kupić, ale kolega mi mówił że ta trawka jest ostra i może zwracać trawka i krwią. Jego kotom zdarzały się ranki w przełyku. Quote
justynavege Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 moze ta dla kotów jest inna? kiedyś podczas kłopotów żoądkowych Saszka mojej Mamci ( *) zjadla trochę liści papirusa ale ne szczęście jej to nie zaszkodziło Quote
rotek_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 uxmal:loveu: wielkie dzięki ide pisac maila:multi: Quote
uxmal Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 dzisiaj dostałam próbki karmy oraz próbki psich przysmaków. Takiego zainteresowania to chyba nie widziałam (odliczając normalne mięcho). Jaki mądry pies nagle się zrobił. Jak polecenia błyskawicznie robił.:) hihihihihi Quote
uxmal Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A ja te przysmaki chyba zamówię. Normalnie aż uszy się trzęsą.:) Quote
justynavege Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ja tez zamówiłam próbki ale czekam :) Dzinu była u yewci mamy troszkę fotek komu podesłać do wstawienia? :) Quote
rotek_ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 a ja wszem i wobec oglaszam ze mojemu psy to w ogóle nie smakuje:evil_lol: ona jest królikiem i tyle...... chociaż te smaczki tez jej nawet do gustu przypadły....ale karma w ogóle Quote
uxmal Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ty- Rotek masz jakieś dziwne zwierzątko. Królik, któremu chcesz zamowić rybie przysmaki ? ;):evil_lol: Możesz do mnie Justy...:) Quote
Recommended Posts