justynavege Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :evil_lol: pozytywne prądy chyba również odnalazła za kibelkiem bo tam się skryła jak poszłam skorzystać z toalety :roll: normalnie miałam asystę a co tam i tak Ja kocham :evil_lol: jest cudownym szkrabkiem :eviltong: Quote
uxmal Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 gdzieś czytałam że psy lubią łazienkę a przede wszystkim wannę, ponieważ w ten sposób uziemiają się. Ale nic nie bylo o za-kibelkowych chowankach. Może tam tez są jakieś uziemianie ;) ? Quote
rotek_ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 uziemienie????:hmmmm: :PROXY5:aaaa tam uxmal zabawimy się w psie psycholożki:evil_lol: Quote
uxmal Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='rotek_']uziemienie????:hmmmm: :PROXY5:aaaa tam uxmal zabawimy się w psie psycholożki:evil_lol: Jako jedna z psycho-lożek ;) miałam na myśli takie uzieniemie:) Uziemienie – przewód łączący ciało naelektryzowane z ziemią. W wyniku połączenia ciało naelektryzowane oddaje lub przyjmuje odpowiednią liczbę ładunków ulegając zobojętnieniu (staje się elektrycznie obojętne). Czyli ........ 1.Dżinka to ciało 2. przewód to rura od muszli 3. a ziemia to ziemia :))) Quote
justynavege Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 dawno nie pisałam........ nadrobię pewnie ;) Dzinka nabyła nową umiejętność śpiewa :evil_lol: Przy akompaniamencie piszczacej piłeczki naduszanej w specyficzny sposób i gwizadniu mojego Tezeta :evil_lol: spiewanie na zawołanie , przedtem dostaje komende siad i zaczyna koncert Dziś Dzinka wbila sobie kolec w łapę , zapiszczala bidulka , tylna lapka do góry , ja panika , zagladam kolec tkwi gleboko wzielam sie w garsc ( ja do zabiegów peilegniarskich nei bardzo , potrafię mdleć :evil_lol:) i wyciagnełam ,krew poleciała :-( w domu woda utleniona i juz :multi: dzis tez byla kąpiel , dzinka grzeczna i cudowna w kąpieli ale potem jakiej dostala głupawki ........:evil_lol::evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 no i zdjęcia pani mnie dokładnie nie umyła głupawka nr 1 głupawka nr 2 ------------- swoją drogą słyszałm ze dzina to niezły hipochondryk Quote
uxmal Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ona jest lepsza z fikołków ode mnie ;) Ale lata po tej kanapie :) Ręczniczek to niepotrzebny- sama się Dżinka wytarła:) Justy a ten śpiew masz na czym nagrać? Quote
justynavege Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ux probowałam nagrać ale aparat starsznie zniekształcil i nie bardzo się nadaje :oops: ( albo ze mnie taki magik :evil_lol:) Quote
AnkaG Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No Dżinka wykąpana to pewnie nieszczęśliwa. :evil_lol: Te psy jakieś takie brudasy ... Moje też tak wariują. Quote
justynavege Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Anka :) miło Cie widziec :loveu: ale za to jakie ma milusie futerko teraz :lol: Quote
AnkaG Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No żyjemy ciociu Justynko. Ja was podglądam po cichu ... :razz: Quote
justynavege Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Czas na relację z wakacji "skąd się tyle wody wzięło ?:crazyeye:" i na dodatek słona pasuje mi chociaż ten kapelusz? nudne to plażowanie... Quote
uxmal Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Woowww! Ale pozuje :) ŚŚŚŚLICZNIE wygląda :) Quote
rotek_ Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no kapelusik bardzo twarzowy:lol: justyna gdzie ty kupowałaś te żwacze-słyszałam ze to rewelacja dla psów Quote
justynavege Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 pojeździłam z panią na żółwiu a tak spałam..... poranne biegi uciekam przed falą Quote
justynavege Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 zaraz jeszcze trochę zdjęć zapodam te zwacze co ux podesłałam na bazarek? Quote
uxmal Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 superaśne takie bieganie :) oo! i Radek wrócił z działki :) ps- Rotek napewno te same żwacze ;) Quote
justynavege Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 zobaczcie czy to te http://www.krakvet.pl/maced-przysmak-zwacze-wolowe-100g-p-7292.html smaki z firmy maced sa fajowe w smaku :evil_lol: walcze ze wstawianiem zdjęc , mam jeszcze troche ale mulasto mi idzie :mad: Quote
uxmal Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='justynavege']zobaczcie czy to te http://www.krakvet.pl/maced-przysmak-zwacze-wolowe-100g-p-7292.html smaki z firmy maced sa fajowe w smaku :evil_lol: walcze ze wstawianiem zdjęc , mam jeszcze troche ale mulasto mi idzie :mad: tak to te- śmierdzą napewno, bo czasem je kupuje. Mają cudowny śmierdzacy zapach. Psy uwielbiają tę oryginalną nutę. Żwacze są dobre na każdą okazję: na wieczorne pogryzanie przed TV i po porannym spacerze :) ps. i wyszedł mi text na bazarek:) Quote
justynavege Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 po męczacym dniu staram sie nie zasnąć na grzybobraniu w lubuskich lasach ( przerwa na picie :evil_lol:) Borys gentelman pierwszy dopadł do " koryta " ;) Quote
Recommended Posts