iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 To jest on - imienia jeszcze nie ma. Jest bardzo spokojny i łagodny. Quote
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 jejku taki piekny pies...takie cudo...i tak zaniedbany...grrrrrrrrrrr az mnie sciska jak pomysle o tych co go porzucili!!!! Quote
Ulka18 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 iwop napisał(a):ula - pies moze zostac tylko do soboty :( Czy mogłabys mi powiedziec kto tam go odbierze, kto sie nim zajmie..? On naprawde jest w fatalnym stanie... Irenka dzwonila do hoteliku pod Mielcem. Ja nie moge dzwonic w 'psich' sprawach z pracy. Teraz Irenki nie ma na dogo, ale pojawi sie pewnie jutro lub pozno w nocy... Irenka bedzie z Beatka dzisiaj w programie KUNDEL i maja prezentowac kolaczke Kaje. Liczymy na wieksza liczbe telefonow niz psow, wiec moze ta psinka bylby tylko kilka dni w hoteliku...potem i tak trzeba by go zawiezc do Krakowa. Trzymajcie prosze wszyscy kciuki za dziewczyny dzisiaj o 18.40. Zeby zrobily dobre wrazenie i zeby dzwoniacych bylo duzo :kciuki: Quote
Aga_Mazury Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 To kiedy oni go z tego samochodu wyrzucili?...że tak wygląda...? może on chory jakiś i dlatego go wyrzucili....albo tak go zamożyli głodem... iwop jak cudownie że jest już bezpieczny.... przepiękny jest... czy potrzebna jest jakaś pomoc finansowa dla osoby u której jest psina...?... Quote
iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Nie jest potrzebna zadna pomoc finansowa. Pewnie poxniej jak bedzie u dziewczyn tak... ale w Ostrowcu nie. Ula czy ja mam sie teraz kontaktowac z panem Wieśkiem ? Quote
Ulka18 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Iwonko, zadzwon prosze do pana kierownika, tel. +17 583 15 32, powinie byc ok. 20 w schronisku, chociaz teraz tez moze bedzie. Potwierdz prosze , ze na 100% potrzebujemy transportu na sobote z Ostrowca do hoteliku pod Mielcem dla kolaczka (podaj prosze adres tego hoteliku)....tak jak pisala w mailu AGA czyli ja (P.kierownik zgodzil sie od razu na transport).... A do Pana WIeska trzeba zadzwonic, zeby wytlumaczyc gdzie ma odebrac psa. Zeby nie zapomnial :oops: Quote
iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Hala ale ja nie dostałam maila z nazwa hoteliku... To kierownik nic jeszcze o tym nie wie? Quote
agusiazet Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 strona hoteliku w Brzyściu koło Mielca www.hotelterier.pl Quote
iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dzieki agusia :( ta strona sie nie wyswietla ale podam nazwę. ale jak zadzwonie to kierownik bedzie wiedział o co chodzi...? Quote
Lucyja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Iwop stanełaś na wysokości zadania. To cudownie, że kolak już bezpieczny :loveu: Quote
iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 :) Ale jak w końcu z tym transportem... bo nie rozumiem - mam prosic kierownika schroniska o transport? Quote
Aga_Mazury Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 agusiazet napisał(a):Poprawiam http://www.hotelterier.pl/ ...ale super ten hotel....normalnie luksus.... łaaaaał Quote
iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 jej czy kots odpowie na moje pytania - jak w końcu z tym transportem...? bo nic nie rozumiem :( mam prosic kierownika schronu? Quote
Kasia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 iwop napisał(a): jej czy kots odpowie na moje pytania - jak w końcu z tym transportem...? bo nic nie rozumiem :( mam prosic kierownika schronu? Z tego co pisze Ulka18 wynika, że Kierownk już wie o tym, a Ty masz tylko do niego przedzwonić i potwierdzić że transport potrzebny na 100%. Tak to zrozumiałam ;) Quote
iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 fidelek :) teraz to i ja zrozumiałam ..dzisiaj coś mam problemy z myśleniem Quote
agusiazet Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A czy w tym hoteliku koło Mielca to wszystko załatwione? Quote
Aga_Mazury Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 właśnie hotel ma swoje wymagania " książeczka zdrowia aktualne szczepienia obroża legowisko lub kocyk wcześniejsze odpchlenie i odrobaczenie zwierzęcia zabezpieczenie przeciw pchłom i kleszczom" a przecież nic nie ma ten biedny psiak....mogą go nie przyjąć...może iść z nim do weta Quote
iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pies nic nie ma :( W tej sprawie muszą wypowiedziec sie dziewczyny, ktore zalatwiły hotel. Quote
Ulka18 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ulka18 napisał(a):Iwonko, zadzwon prosze do pana kierownika, tel. +17 583 15 32, powinien byc ok. 20 w schronisku, chociaz teraz tez moze bedzie. Potwierdz prosze , ze na 100% potrzebujemy transportu na sobote z Ostrowca do hoteliku pod Mielcem dla kolaczka (podaj prosze adres tego hoteliku)....tak jak pisala w mailu AGA czyli ja (P.kierownik zgodzil sie od razu na transport).... A do Pana WIeska trzeba zadzwonic, zeby wytlumaczyc gdzie ma odebrac psa. Zeby nie zapomnial :oops: Pisalam juz na poprzednich stronach, gdy byla mowa o transporcie, ze mamy transport schroniskowym busem 3 suczek i koteczki z Mielca do Grojca w sobote 19.maja i ze w drodze powrotnej kierowca czyli Pan Wiesiek moze wstapic do Ostrowca i wziac psa z Ostrowca do hoteliku. Pan Kierownik schroniska zgodzil sie mailowo na pomoc w transporcie. Jego zgode wklejalam na poprzednich stronach. Trzeba jednak do niego zawdzonic i potwierdzic, ze transport jest potrzebny i podac miejsce odbioru psa w Ostrowcu. Na wszelki wypadek w sobote okolo 13-14.trzeba zadzwonic do pana WIeska, zeby nie zapomnial odebrac kolaka. Pan Wiesek jest bardzo szybkim gosciem, trzeba go dopilnowac ;) Hotelik zalatwiala IRENAKA, ale ona teraz jest w programie KUNDEL i jak pisalam wczesniej, bedzie na dogo poznym wieczorem lub w nocy. Hotelik oplaci Lucynka z forum collie. Quote
iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Ula rozmawiałam z irenką i wszystko już wiem :) zaraz bedę dzwonić do pana kierownika :) Quote
iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Rozmawiałem z panem kierownikiem i z panem Wieśkiem. jesteśmy umowieni w sobote w ostrowcu koło godz. 14 :p Gdbyby wszystkie schroniska i kierownicy byli tacy jak pan z Mielca...:roll: Quote
Recommended Posts