Jump to content
Dogomania

Bezimienna...2- letnia sunia z Olkusza, u Ani75 w Koszalinie :))))

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie Iwonki. Przelałam grosika dla małej, nie dużo, ale więcej teraz nie dam rady i tak już bardzo przekroczyłam swój limit:oops:
I jak zawsze mogę pomóc z ogłoszeniami, jak już sunia będzie gotowa do adopcji:)

Posted

I ja jestem u Tuli na zawołanie Iwonki...
Śliczna Malusia i widać, że młodziusia...
Pomóc wiele nie mogę, sama szukam domku dla labkowej suni, którą w piątek ktoś "zgubił" na parkingu przy Biedronce...wzięłam Małą już po 22-iej, bo inaczej wielkich szans przy ruchliwym skrzyżowaniu nie miała...
I tym sposobem mam w domu... piątego psa...
Ale porozsyłam zaproszenia do Tuli i będę zaglądać, bardzo mocno kibicując Małej!!!

Posted

Bardzo dziękuję za obecność na wątku Tuli i każdą oferowaną pomoc :lol:...
Byłam dzisiaj w odwiedzinach u Vanilki, koleżanki Tuli z boksu w Olkuszu, mała ma się świetnie. Jak to dobrze, że obie dziewczynki opuściły to miejsce, tylko reszty biedaków żal :-(...

Posted

Są wieści z hoteliku, kopiuję z FB:

[h=5]Tula to bardzo trafione imię , mówi pani Marta z hoteliku. Sunia, gdy minął największy strach, zaczęła się otwierać na człowieka. Już dzisiaj ogonek nie był panicznie schowany.....Pani Marta twierdzi , że sunia rzeczywiście jest w ciąży.... W poniedziałek sterylka, potem szczepienia. O ile sterylę pokrywa fundacja , o tyle na szczepienia, odpchlenie , odrobaczenie no i hotel nie mamy funduszy...... Bardzo prosimy o wsparcie....

[/h]

Posted

Mam wieści i fotki z hoteliku :)

witam,
Tula bardzo ładnie się aklimatuzuje u nas, jest bardzo delikatna, jak na razie nie goni kotów, jest delikatna w stosunku do dzieci, łagodna, nieśmiała, nie interesuje się innymi psami, ma duży apetyt i jak na razie biegunki brak ;-) puki co sterylka planowana na poniedziałek. Rana na nosie się ładnie goi. Ma nie za fajne wilcze pazury, może podczas sterylki się je usunie? zobaczymy co zadecyduje wet.
W załączeniu foto.
pozdrawiam Marta

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Ona jest piękna :) powinna szybko dom znaleźć. Jest tekst do ogłoszeń?

Jeszcze nie mamy tekstu, chcemy poczekać do soboty- niedzieli, kiedy opiekunka lepiej ją pozna i wtedy zredagować tekst.