Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

[quote name='cancer43']Mam wykupiony pakiet ogloszeń ,komputer mi strasznie muli,nie przebrnę przez cały wątek.
Kiyshi,może podam ci link do bazarku ,wstawisz ogłszenie ?[/QUOTE]

tzn. pakiecik dla jakiegoś psiaka z G?
ok:)

Posted

[quote name='kiyoshi']tzn. pakiecik dla jakiegoś psiaka z G?
ok:)[/QUOTE]
Tak,napisałam już do Izy że ty wstawisz tekst i zdjecia,tu jest link

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245844-Rozliczamy[/url]

Posted

Potrzeba sporo ogłoszeń i to zmasowanych.Te psiaki wszystkie są bardzo ładne i adopcyjne.Tak myślę kogo tu przygonić jeszcze na wątek aby porobił im ogłoszenia.

Posted

[quote name='Anula']Potrzeba sporo ogłoszeń i to zmasowanych.Te psiaki wszystkie są bardzo ładne i adopcyjne.Tak myślę kogo tu przygonić jeszcze na wątek aby porobił im ogłoszenia.[/QUOTE]

to prawda:) pomoc w ogłoszeniach zawzse jest na wagę złota!!:)
a ja ze swojej strony ogłaszam je tak często jak potrafię...

Posted

[quote name='kiyoshi']Pani się wydaje bardzo fajna i rozsądna z tego co pisze...Mika mieszkałaby w mieszkaniu co też mnie bardzo cieszy...
ale- Pani pytała o sterylizacje- oczywiście brak:( aktualne szczepienia- teoretycznie są, ale w praktyce wątpie:(
musi też przekonać męża do Miki i wtedy umówi się na spacer zapoznawczy....
zobaczymy co wyjdzie z tego[/QUOTE]

Trzymam kciuki, oby to byl dobry dom, ktory pokocha Mike!
Jestem teraz na wyjezdzie, nadrobie zaleglosci na watku w srode.
Tymczasem pozdrawiam wszystkie ciotki i trzymam kciuki za Mike i reszte psiej ekipy z G!

Posted

[quote name='rutta']Trzymam kciuki, oby to byl dobry dom, ktory pokocha Mike!
Jestem teraz na wyjezdzie, nadrobie zaleglosci na watku w srode.
Tymczasem pozdrawiam wszystkie ciotki i trzymam kciuki za Mike i reszte psiej ekipy z G![/QUOTE]

w sprawie Miki na razie cisza, ale za to dom zainteresowany LUPUSEM jutro ma się z nim spotkać ok. 10 rano!!!!!!
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Dla wszystkich trzymających kciuki i kibicujących Lupuskowi kopiuję wieści po wizycie Państwa w przytulisku :
"J[COLOR=#000000]esteśmy już po wizycie u Lupusa[/COLOR]:smile: [COLOR=#000000]psisko jest genialne - mega miziaste do ludzi, zero agresji do suczki znajomej[/COLOR]:smile:[COLOR=#000000] poprostu pies pacyfista.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Póki co ma mnóstwo nierozładowanej energii, więc na smyczy ciągnął jak parowóz, ale po ok. 20 minutach spacerowania (jeśli tak to można nazwać [/COLOR]:eviltong:[COLOR=#000000]) wróciliśmy na teren przytuliska i spuściliśmy go - zachowywał się naprawdę super. Węszył sobie, ale po zawołaniu przybiegał na głaskanie. Żebyście widziały to szczęście na jego mordzie.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Jestem nim zauroczona, zresztą znajoma również. Umówiłyśmy się z Wojtkiem na następne odwiedziny, bo chciałybyśmy go jeszcze przetestować w stosunku do koni, a w tym celu musimy spakować go do auta i podjechać parę km do stadniny.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Generalnie jestem w wielkim pozytywnym szoku - Lupus chwyta za serce swoją otwartością, przyjacielskim usposobieniem, zadowoleniem z życia - 2-letni pobyt w przytulisku nie pozostawia żadnej skazy na jego wspaniałym, stabilnym charakterze.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Podsumowując: nieoficjalnie mogę ogłosić, że Lupus nie musi już szukać domu[/COLOR]:smile:[COLOR=#000000], a oficjalnie będę mogła to zrobić za ok. 1,5 miesiąca, bo wtedy znajomi wprowadzają się do domu na wsi[/COLOR]:smile:[COLOR=#000000].
Ja kciuków jeszcze nie puszczam ale po cichu się cieszę, tak jeszcze nieoficjalnie ;)[/COLOR]

Posted

[quote name='kiyoshi']to prawda:) pomoc w ogłoszeniach zawzse jest na wagę złota!!:)
a ja ze swojej strony ogłaszam je tak często jak potrafię...[/QUOTE]
Bardzo proszę,podeślij na wątek ogłoszeniowy psiaki,które potrzebują pilnych ogłoszeń.Zamówiłam 10 pakietów po 3 zł dla psiaków.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247104-VI-OGŁOSZENIOWY-BAZAREK-Tanio-od-3-zł-do-20-09-13-22-00[/URL]

Posted

[quote name='Anula']Bardzo proszę,podeślij na wątek ogłoszeniowy psiaki,które potrzebują pilnych ogłoszeń.Zamówiłam 10 pakietów po 3 zł dla psiaków.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247104-VI-OGŁOSZENIOWY-BAZAREK-Tanio-od-3-zł-do-20-09-13-22-00[/URL][/QUOTE]

dzięki Anula...zaraz podeśle psiaki, które sa w potrzebie:)
jesteś kochana!

a co do Lupusa- rzeczywiście jest zarezerwowany, więc super!!

Posted

[quote name='AgusiaP']Bardzo się cieszę :):):) troszkę musi poczekać, ale ważne, że będzie miał domek :)[/QUOTE]

te 1,5 miesiąca w porównaniau do 2 lat to już naprawde tyle co nic...byle tylko wszystko się dobrze skończyło:)
na TAKI dom dla Lupusa warto było czekać:D

Posted

[quote name='obiezyswiat75']To dobrze liczę, że z tych 21 zostało teraz 17, a jak Okar i Lupus wyjadą, to będzie 15?[/QUOTE]

tak cioteczko:) to wszystko co piszesz się zgadza:)

Posted

[quote name='Anula']Bardzo proszę,podeślij na wątek ogłoszeniowy psiaki,które potrzebują pilnych ogłoszeń.Zamówiłam 10 pakietów po 3 zł dla psiaków.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247104-VI-OGŁOSZENIOWY-BAZAREK-Tanio-od-3-zł-do-20-09-13-22-00[/URL][/QUOTE]

cioteczko- zamówiłam ogłoszenia dla:
1) amigo
2) diuna
3) kama
4) mika
5) ozi
6) shaggy
7) rudi
8) zibi
9) norek
10) fiodor

także- psiaki będą NAPRAWDE porządnie ogłoszone:)
dla mnie zostanie tylko Maksik i Milan do ponownego ogłoszenia i będzie komplet:) (bo Rasty i Kopernik mają świeżutkie z innych bazarków)

bardzo Ci dziękuje za te pakieciki:) i javenie za wykonanie- wiem doskonale ile to zajmuje....
teraz tylko kciuki zaciskać i oby kolejne domy się szykowały