Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yolanovi']100,18 zł poleciało na konto Marcelka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245953-Marcel-z-przytuliska-już-w-DT-prosimy-o-pomoc[/URL][/QUOTE]

przepięknie dziękujemy :loveu: jak dolecą Marysia O na pewno potwierdzi :lol:

Posted

no to wkleję z FB, z wczoraj:
"...[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Witam;) plany były takie wczoraj kąpiel Grysia/Sherlocka dzisiaj pachnący do lekarza. Kąpiel skończyła się zmoczeniem grzbietu, nałożeniem odrobiny szamponu i cudem splukaniem. Wizyta u weta zakończona negocjacjami przy aucie pół godziny, spacerem i powrotem do domu. Za nic nie dało się go włożyć do auta. Ostatnim razem gdy jechał ze mną wywiozlam go ze schronu. Może bał się, że znowu go wywioze? Czeka nas więc wizyta domowa albo odczekanie aż nabierze większego zaufania. Szczęśliwie nie widac żeby coś Sherlockowi dolegalo ale sprawdzić trzeba. Apetyt dopisuje a że ja chcę żeby przytyl to nawet widzę minimalny przyrost wagi;) zapewne tylko ja to widzę:) Okazuje sie jednak, że na spacerze bez Nati idzie na smyczy dość ładnie, zaczyna nieśmiało upominać się o pieszczoty, do domu wchodzi sam i nie boi się już podejść gdy z ręki daję mu przysmaki;) myślę zatem, że można to już zaliczyć do sukcesów. Sherlock z pewnością był bity..."[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='yolanovi']no to wkleję z FB, z wczoraj:
"...[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Witam;) plany były takie wczoraj kąpiel Grysia/Sherlocka dzisiaj pachnący do lekarza. Kąpiel skończyła się zmoczeniem grzbietu, nałożeniem odrobiny szamponu i cudem splukaniem. Wizyta u weta zakończona negocjacjami przy aucie pół godziny, spacerem i powrotem do domu. Za nic nie dało się go włożyć do auta. Ostatnim razem gdy jechał ze mną wywiozlam go ze schronu. Może bał się, że znowu go wywioze? Czeka nas więc wizyta domowa albo odczekanie aż nabierze większego zaufania. Szczęśliwie nie widac żeby coś Sherlockowi dolegalo ale sprawdzić trzeba. Apetyt dopisuje a że ja chcę żeby przytyl to nawet widzę minimalny przyrost wagi;) zapewne tylko ja to widzę:) Okazuje sie jednak, że na spacerze bez Nati idzie na smyczy dość ładnie, zaczyna nieśmiało upominać się o pieszczoty, do domu wchodzi sam i nie boi się już podejść gdy z ręki daję mu przysmaki;) myślę zatem, że można to już zaliczyć do sukcesów. Sherlock z pewnością był bity..."[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Biedny, kochany...

Posted

[quote name='yolanovi']Wczoraj Pani Ania powiedziała, że Sherlok ( Grys) wynosi jej buty na dwór do ogrodu. Nie gryzie tylko wynosi i porzuca ;)[/QUOTE]

może ma je ubrać i siedzieć w ogódku z nim :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']przepięknie dziękujemy :loveu: jak dolecą Marysia O na pewno potwierdzi :lol:[/QUOTE]
Potwierdzam, że pieniążki doleciały:) I również ślicznie dziękuję:loveu:

Posted

Na FB jest filmik z naszym Bohaterem [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=623155324383220[/URL] nie mam pojęcia jak go tu wrzucić to kopiuję link. kto ma FB może sobie obejrzeć :)

Posted

[quote name='iwonamaj']Fundacja potwierdziła wpływ 150 zł na Tulę:
JOLANTA W. 150,00
Wielkie dzięki :)[/QUOTE]
Dziękuję za potwierdzenie :)

Posted

[quote name='yolanovi']Wczoraj Pani Ania powiedziała, że Sherlok ( Grys) wynosi jej buty na dwór do ogrodu. Nie gryzie tylko wynosi i porzuca ;)[/QUOTE] To tak jak mój Feluś:lol:, a potem się do nich przytula:lol:

Posted

[quote name='yolanovi']Na FB jest filmik z naszym Bohaterem [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=623155324383220[/URL] nie mam pojęcia jak go tu wrzucić to kopiuję link. kto ma FB może sobie obejrzeć :)[/QUOTE]

pięknie merda ogonkiem i domaga się głaskania:)

Posted

30 zł od Tianku jest już na koncie Dropsa [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-DROPS-za-kilka-dni-na-ulicy-nie-mamy-pieni%C4%99dzy-ani-miejsca-dla-niego/page111[/url]

Dziękujemy! :)

Posted

[COLOR=#0000ff][B]Kochani, zostały wpłaty co do których nie mam żadnych dyspozycji:
Malwa 50 zł
Sarunia-Niunia 20 zł
Agnieszka103 10 zł
Pann Marple 50 zł
Madziak25 5 zł
Bardzo prosze te osoby o komentarz. Co mam zrobic z kasą? Mogę przekazać na wybrana przeze mnie bidę czy macie Waszych kandydatów?[/B][/COLOR]

Posted

pare dni mnie nie było a tu takie super wiesci..to teraz zeby te początki i poznawanie zmieniły sie w MIŁOSC obustronną i BDT zamieni sie w DS skoro jest taka szansa..a Grysiowi potrzeba pewnie czasu..i mam nadzieje ze Dt bedzie cierpliwy, wyrozumiały i odpowiedzialny..

Grysiu głaski..:loveu:

Posted

[quote name='yolanovi'][COLOR=#0000ff][B]Kochani, zostały wpłaty co do których nie mam żadnych dyspozycji:
Malwa 50 zł
Sarunia-Niunia 20 zł
Agnieszka103 10 zł
Pann Marple 50 zł
Madziak25 5 zł
Bardzo prosze te osoby o komentarz. Co mam zrobic z kasą? Mogę przekazać na wybrana przeze mnie bidę czy macie Waszych kandydatów?[/B][/COLOR][/QUOTE]

Bardzo proszę o przeniesienie mojej deklaracji stałej comiesięcznej 20zł na rzecz suczki Majki. Proszę też Malwe o przesłanie numeru konta na PW.

Posted

[quote name='yolanovi']Na FB jest filmik z naszym Bohaterem [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=623155324383220[/URL] nie mam pojęcia jak go tu wrzucić to kopiuję link. kto ma FB może sobie obejrzeć :)[/QUOTE]

Jeszcze troszkę nieśmiały się wydaje, ale po pieszczoty przychodzi:lol:

Posted

[quote name='ajw']Jeszcze troszkę nieśmiały się wydaje, ale po pieszczoty przychodzi:lol:[/QUOTE]

Po pieszczoty, ale i po smaczki:cool3:. Pychol już jednak zupełnie inny, radosny i kochany. On chyba nie bardzo zna głaskanie i pieszczoty, dlatego taki onieśmielony i zdziwiony. Na pewno z biciem był bardziej za pan brat :(