Martika&Aischa Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='yolanovi']100,18 zł poleciało na konto Marcelka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245953-Marcel-z-przytuliska-już-w-DT-prosimy-o-pomoc[/URL][/QUOTE] przepięknie dziękujemy :loveu: jak dolecą Marysia O na pewno potwierdzi :lol: Quote
MALWA Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Zagladam do Grysia w oczekiwaniu na nowe wieści.................... Quote
yolanovi Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 no to wkleję z FB, z wczoraj: "...[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Witam;) plany były takie wczoraj kąpiel Grysia/Sherlocka dzisiaj pachnący do lekarza. Kąpiel skończyła się zmoczeniem grzbietu, nałożeniem odrobiny szamponu i cudem splukaniem. Wizyta u weta zakończona negocjacjami przy aucie pół godziny, spacerem i powrotem do domu. Za nic nie dało się go włożyć do auta. Ostatnim razem gdy jechał ze mną wywiozlam go ze schronu. Może bał się, że znowu go wywioze? Czeka nas więc wizyta domowa albo odczekanie aż nabierze większego zaufania. Szczęśliwie nie widac żeby coś Sherlockowi dolegalo ale sprawdzić trzeba. Apetyt dopisuje a że ja chcę żeby przytyl to nawet widzę minimalny przyrost wagi;) zapewne tylko ja to widzę:) Okazuje sie jednak, że na spacerze bez Nati idzie na smyczy dość ładnie, zaczyna nieśmiało upominać się o pieszczoty, do domu wchodzi sam i nie boi się już podejść gdy z ręki daję mu przysmaki;) myślę zatem, że można to już zaliczyć do sukcesów. Sherlock z pewnością był bity..."[/FONT][/COLOR][/SIZE] Quote
iwonamaj Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Biedactwo :(, teraz będzie już tylko lepiej... Trochę czasu i cierpliwości i chłopak nabierze zaufania. Quote
yolanovi Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Wczoraj Pani Ania powiedziała, że Sherlok ( Grys) wynosi jej buty na dwór do ogrodu. Nie gryzie tylko wynosi i porzuca ;) Quote
AgusiaP Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ale Grysiowi się wspaniały DT trafił :):):) Minie troszkę czasu i na pewno będzie lepiej :) Quote
ewu Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='yolanovi']no to wkleję z FB, z wczoraj: "...[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Witam;) plany były takie wczoraj kąpiel Grysia/Sherlocka dzisiaj pachnący do lekarza. Kąpiel skończyła się zmoczeniem grzbietu, nałożeniem odrobiny szamponu i cudem splukaniem. Wizyta u weta zakończona negocjacjami przy aucie pół godziny, spacerem i powrotem do domu. Za nic nie dało się go włożyć do auta. Ostatnim razem gdy jechał ze mną wywiozlam go ze schronu. Może bał się, że znowu go wywioze? Czeka nas więc wizyta domowa albo odczekanie aż nabierze większego zaufania. Szczęśliwie nie widac żeby coś Sherlockowi dolegalo ale sprawdzić trzeba. Apetyt dopisuje a że ja chcę żeby przytyl to nawet widzę minimalny przyrost wagi;) zapewne tylko ja to widzę:) Okazuje sie jednak, że na spacerze bez Nati idzie na smyczy dość ładnie, zaczyna nieśmiało upominać się o pieszczoty, do domu wchodzi sam i nie boi się już podejść gdy z ręki daję mu przysmaki;) myślę zatem, że można to już zaliczyć do sukcesów. Sherlock z pewnością był bity..."[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Biedny, kochany... Quote
Malgoska Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='yolanovi']Wczoraj Pani Ania powiedziała, że Sherlok ( Grys) wynosi jej buty na dwór do ogrodu. Nie gryzie tylko wynosi i porzuca ;)[/QUOTE] może ma je ubrać i siedzieć w ogódku z nim :) Quote
Marysia R. Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='Martika@Aischa']przepięknie dziękujemy :loveu: jak dolecą Marysia O na pewno potwierdzi :lol:[/QUOTE] Potwierdzam, że pieniążki doleciały:) I również ślicznie dziękuję:loveu: Quote
paula_t Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Grysiu, ale ci się trafił ciepły, oddany i odpowiedzialny DT, aż ciężko uwierzyć, takich ludzi spotyka się na swojej drodze niewielu. Ty farciarzu!:loveu: Quote
Marycha35 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Smrodowi, który bił Grysia życzę próchnicy do końca życia!!! Quote
Malgoska Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='Marycha35']Smrodowi, który bił Grysia życzę próchnicy do końca życia!!![/QUOTE] i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
iwonamaj Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Fundacja potwierdziła wpływ 150 zł na Tulę: JOLANTA W. 150,00 Wielkie dzięki :) Quote
yolanovi Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Na FB jest filmik z naszym Bohaterem [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=623155324383220[/URL] nie mam pojęcia jak go tu wrzucić to kopiuję link. kto ma FB może sobie obejrzeć :) Quote
yolanovi Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 [quote name='iwonamaj']Fundacja potwierdziła wpływ 150 zł na Tulę: JOLANTA W. 150,00 Wielkie dzięki :)[/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie :) Quote
Panna Marple Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='yolanovi']Wczoraj Pani Ania powiedziała, że Sherlok ( Grys) wynosi jej buty na dwór do ogrodu. Nie gryzie tylko wynosi i porzuca ;)[/QUOTE] To tak jak mój Feluś:lol:, a potem się do nich przytula:lol: Quote
Malgoska Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='yolanovi']Na FB jest filmik z naszym Bohaterem [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=623155324383220[/URL] nie mam pojęcia jak go tu wrzucić to kopiuję link. kto ma FB może sobie obejrzeć :)[/QUOTE] pięknie merda ogonkiem i domaga się głaskania:) Quote
Lili8522 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 30 zł od Tianku jest już na koncie Dropsa [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-DROPS-za-kilka-dni-na-ulicy-nie-mamy-pieni%C4%99dzy-ani-miejsca-dla-niego/page111[/url] Dziękujemy! :) Quote
yolanovi Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [COLOR=#0000ff][B]Kochani, zostały wpłaty co do których nie mam żadnych dyspozycji: Malwa 50 zł Sarunia-Niunia 20 zł Agnieszka103 10 zł Pann Marple 50 zł Madziak25 5 zł Bardzo prosze te osoby o komentarz. Co mam zrobic z kasą? Mogę przekazać na wybrana przeze mnie bidę czy macie Waszych kandydatów?[/B][/COLOR] Quote
zozola77 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 pare dni mnie nie było a tu takie super wiesci..to teraz zeby te początki i poznawanie zmieniły sie w MIŁOSC obustronną i BDT zamieni sie w DS skoro jest taka szansa..a Grysiowi potrzeba pewnie czasu..i mam nadzieje ze Dt bedzie cierpliwy, wyrozumiały i odpowiedzialny.. Grysiu głaski..:loveu: Quote
Nuncek Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='yolanovi'][COLOR=#0000ff][B]Kochani, zostały wpłaty co do których nie mam żadnych dyspozycji: Malwa 50 zł Sarunia-Niunia 20 zł Agnieszka103 10 zł Pann Marple 50 zł Madziak25 5 zł Bardzo prosze te osoby o komentarz. Co mam zrobic z kasą? Mogę przekazać na wybrana przeze mnie bidę czy macie Waszych kandydatów?[/B][/COLOR][/QUOTE] Bardzo proszę o przeniesienie mojej deklaracji stałej comiesięcznej 20zł na rzecz suczki Majki. Proszę też Malwe o przesłanie numeru konta na PW. Quote
ajw Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='yolanovi']Na FB jest filmik z naszym Bohaterem [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=623155324383220[/URL] nie mam pojęcia jak go tu wrzucić to kopiuję link. kto ma FB może sobie obejrzeć :)[/QUOTE] Jeszcze troszkę nieśmiały się wydaje, ale po pieszczoty przychodzi:lol: Quote
yolanovi Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='ajw']Jeszcze troszkę nieśmiały się wydaje, ale po pieszczoty przychodzi:lol:[/QUOTE] Po pieszczoty, ale i po smaczki:cool3:. Pychol już jednak zupełnie inny, radosny i kochany. On chyba nie bardzo zna głaskanie i pieszczoty, dlatego taki onieśmielony i zdziwiony. Na pewno z biciem był bardziej za pan brat :( Quote
Agnieszka103 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 No dziś jest piękny dzień, co wchodzę na wątek któregoś z psiaków to okazuje się, że ma już domek :) Super :) Moje skromne 10 zł proszę przeznaczyć na jakiegoś psiaka według uznania Quote
Recommended Posts