ajw Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Cudowne wieści:loveu: Grysiu buziaki dla Ciebie!! Ja wpłaciłam dla Grysia 10 zł, chyba jeszcze nie doszło, ale jak dojdzie to chciałam prosić o przekazanie pieniędzy dla Majki;) od MALWY. Quote
MALWA Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='ewu']MALWA strasznie mi głupio ale czy mogę tą moją stówkę przeznaczyć dla Megi? Ona musi być wysterylizowana a od września zacznie być bardzo biednie .... Frodo ma jedną stałą deklarację- Twoją:) A jeszcze jest Pepe...i już nie wiem ile stałych deklaracji.... Nie obrazisz się?[/QUOTE] Kochana, chyba nie zostałam do końca dobzre zrozumiana........prosiłam tylko o możliwosć przekazania deklaarcji stałych z Grysia na Majkę. Gryś jest w BDT, to nie będize potzrebowął kasy na hotelik, a Majka potzrevbuje na hotel i jedzenie....... Nie chodziło mi o to, by dzielić wpłaconych tu pieniędzy, bo te niech zostaną dla Grysia lub dla innej bidy, która zawsze może mieć problem z pieniędzmi na jedzenie czy leczenie. Głupio mi teraz, ze ludzie piszą, aby zwracać ich wpłaty do mnie na Majkę, choć nie ukrywam, ze i Majka w pootrzebie.....ma teraz tylko 30 zł stałych deklaracji......... Ja mojej wpłaty nie chcę, zostawiam dla Grysia lub dla innego bardziej potrzebującego psiaka. Jesli możesz, to podeślij mi linki do wątku Megi i Pepe............... Dziękuję. Quote
yolanovi Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='ajw']Cudowne wieści:loveu: Grysiu buziaki dla Ciebie!! Ja wpłaciłam dla Grysia 10 zł, chyba jeszcze nie doszło, ale jak dojdzie to chciałam prosić o przekazanie pieniędzy dla Majki;) od MALWY.[/QUOTE] Przelew doszedł i przkazałam na konto Malwy dla Maji :) Quote
yolanovi Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='Tianku']Grysiu wspaniałe wieści :calus::Cool!: Jeśli mogę prosić o przekazanie mojej wpłaty dla Dropsa z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-DROPS-za-kilka-dni-na-ulicy-nie-mamy-pieniędzy-ani-miejsca-dla-niego?[/URL] tak mało ludków u niego :-([/QUOTE] Przekazałam na konto Dropsa Quote
ajw Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='yolanovi']Przelew doszedł i przkazałam na konto Malwy dla Maji :)[/QUOTE] Dziękuję, mam nadzieję, że nie narobiłam kłopotu, bo to jednak można się pogubić czasami z tymi przelewami:oops: Quote
yolanovi Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='ajw']Dziękuję, mam nadzieję, że nie narobiłam kłopotu, bo to jednak można się pogubić czasami z tymi przelewami:oops:[/QUOTE] Myślę, że wszytko ok.Mam nadzieję, że Malwa potwierdzi tu na wątku, jak przekazane na Maję wpłaty dotrą na jej konto :) Quote
Nadziejka Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 :loveu::crazyeye::loveu::thumbs::iloveyou::iloveyou:o matuluuuuu ale cuda cuda cuda! Grysionek postokroc cudny:buzi::iloveyou:odrazu inny , odrazu jakby grubiunki i jakby był już u siebie:loveu::loveu:ojejjjjj ale cudeńka prawdziwe! trzyyyyymamy caluni czas kciukole Quote
Till Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 ale cudowne wieści!!! jestem taka szczęslwia, oby został tam na zawsze :) widać, że biedak wystraszony, ale ważne, że bezpieczny:) Quote
paula_t Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Oooo matko, jakie wieści!:crazyeye: Jednak cuda się zdarzają!:multi: Grysiu, ale ci się trafiło!:loveu: Quote
yolanovi Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='ewu']MALWA strasznie mi głupio ale czy mogę tą moją stówkę przeznaczyć dla Megi? Ona musi być wysterylizowana a od września zacznie być bardzo biednie .... Frodo ma jedną stałą deklarację- Twoją:) A jeszcze jest Pepe...i już nie wiem ile stałych deklaracji.... Nie obrazisz się?[/QUOTE] Ewu mam przelać tą kaskę na Twoje konto czy podasz mi jakieś inne? Quote
MALWA Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='yolanovi']Myślę, że wszytko ok.Mam nadzieję, że Malwa potwierdzi tu na wątku, jak przekazane na Maję wpłaty dotrą na jej konto :)[/QUOTE] Potwierdzam, ze wpłynęło na rzecz Majki: - 60 zł od obiezyswiat75 - 10 zł od ajw. Pięknie dziękuję! Quote
MALWA Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Mam "na oku" kilka bid z Olkusza........marzy mi się taka PaniAnia, która przygarnie i pokocha, macie może kolejną Panią Anię w zanadrzu ? Quote
iwonamaj Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 O tak, mnie też... Byłam we wtorek w Olkuszu :-(... Quote
ewu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='yolanovi']Ewu mam przelać tą kaskę na Twoje konto czy podasz mi jakieś inne?[/QUOTE] Na moje:) Dziękuję i jeszcze raz przepraszam ale skoro Gryś nie potrzebuje to wyślę do hoteliku dla Megi. Quote
yolanovi Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='MALWA']Potwierdzam, ze wpłynęło na rzecz Majki: - 60 zł od obiezyswiat75 - 10 zł od ajw. Pięknie dziękuję![/QUOTE] Przed chwilą przelałam dla Majuni jeszcze 20 zł od Nuncek :) Quote
yolanovi Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 160 zł z wpłaty od Pani Ani M z FB przelałam dla tej suni [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246200-Gdy-ka%C5%BCdy-krok-sprawia-b%C3%B3l-czyli-historia-mixa-boksera-Potrzebna-pomoc%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246200-Gdy-ka%C5%BCdy-krok-sprawia-b%C3%B3l-czyli-historia-mixa-boksera-Potrzebna-pomoc%21[/URL] Post rozliczeniowy zaktualizowany. Następne przelewy już jutro bo dzisiaj już mi się w głowie kręci od tego przelewania ;) Quote
MALWA Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='yolanovi']Przed chwilą przelałam dla Majuni jeszcze 20 zł od Nuncek :)[/QUOTE] Dziękuję, jutro sprawdzę. Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 przybiegłam jeszcze raz nacieszyc oczy :loveu: Quote
zachary Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Co ten pies musiał przeżyć w swoim dotychczasowym życiu?....Tak przeraźliwie smutnego i zdystansowanego do człowieka psa, dawno nie widziałam...Teraz powinno być już tylko lepiej... Quote
Till Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='iwonamaj']O tak, mnie też... Byłam we wtorek w Olkuszu :-(...[/QUOTE] a tak przy okazji jak wpadacie do Olkusza to czy może ktoś z was w ostatnim czasie zabrał stamtąd czarną, dużą suczkę, z nakrapianymi nóżkami, trochę w typie rotki? była tam najdłużej ze wszystkich psów, nikogo nie znalazłam kto mógłby jej pomóc i podobno dwie dziewczyny przyszły i ją zabrały. Tak bardzo chciałbym żeby to była prawda... Ostatnio wsadzili ją na wybieg z największymi samcami, była nawet pogryziona, potem już z budy nie chciała wychodzić...To była super suczka, bardzo grzeczna i miła, była tam sterylizowana w strasznych warunkach, swoje przeszła i zniknęła. Może dał jej ktoś szansę. Wiecie coś o niej?? Quote
iwonamaj Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 (edited) Ja tam byłam 13 we wtorek, ok. 14- 15, ale nie zauważyłam takiej suni... Przejrzałam jeszcze raz zdjecia, które zrobiłam w Olkuszu... Chyba, że myślisz o czarnej z biało nakrapianymi łapkami, która siedziała z 2 samcami- szary w obróżce i drugi puszysty, trochę wilczasty. Te 3 były w boksie obok Vanilki i Tuli. [IMG]http://i41.tinypic.com/34ybfoz.jpg[/IMG] Edited August 17, 2013 by iwonamaj Quote
yolanovi Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='ewu']Na moje:) Dziękuję i jeszcze raz przepraszam ale skoro Gryś nie potrzebuje to wyślę do hoteliku dla Megi.[/QUOTE] Ewu zrobiłam zwrot na Twoje konto - jak pieniądze dolecą, prosze potwierdź tu na wątku. Dziękuję :) Quote
yolanovi Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 100,18 zł poleciało na konto Marcelka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245953-Marcel-z-przytuliska-ju%C5%BC-w-DT-prosimy-o-pomoc[/URL] Quote
Recommended Posts