Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudowne wieści:loveu: Grysiu buziaki dla Ciebie!!
Ja wpłaciłam dla Grysia 10 zł, chyba jeszcze nie doszło, ale jak dojdzie to chciałam prosić o przekazanie pieniędzy dla Majki;) od MALWY.

Posted

[quote name='ewu']MALWA strasznie mi głupio ale czy mogę tą moją stówkę przeznaczyć dla Megi?
Ona musi być wysterylizowana a od września zacznie być bardzo biednie ....
Frodo ma jedną stałą deklarację- Twoją:) A jeszcze jest Pepe...i już nie wiem ile stałych deklaracji....
Nie obrazisz się?[/QUOTE]

Kochana, chyba nie zostałam do końca dobzre zrozumiana........prosiłam tylko o możliwosć przekazania deklaarcji stałych z Grysia na Majkę. Gryś jest w BDT, to nie będize potzrebowął kasy na hotelik, a Majka potzrevbuje na hotel i jedzenie.......

Nie chodziło mi o to, by dzielić wpłaconych tu pieniędzy, bo te niech zostaną dla Grysia lub dla innej bidy, która zawsze może mieć problem z pieniędzmi na jedzenie czy leczenie.

Głupio mi teraz, ze ludzie piszą, aby zwracać ich wpłaty do mnie na Majkę, choć nie ukrywam, ze i Majka w pootrzebie.....ma teraz tylko 30 zł stałych deklaracji.........

Ja mojej wpłaty nie chcę, zostawiam dla Grysia lub dla innego bardziej potrzebującego psiaka.

Jesli możesz, to podeślij mi linki do wątku Megi i Pepe...............

Dziękuję.

Posted

[quote name='ajw']Cudowne wieści:loveu: Grysiu buziaki dla Ciebie!!
Ja wpłaciłam dla Grysia 10 zł, chyba jeszcze nie doszło, ale jak dojdzie to chciałam prosić o przekazanie pieniędzy dla Majki;) od MALWY.[/QUOTE]
Przelew doszedł i przkazałam na konto Malwy dla Maji :)

Posted

[quote name='Tianku']Grysiu wspaniałe wieści :calus::Cool!:
Jeśli mogę prosić o przekazanie mojej wpłaty dla Dropsa z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-DROPS-za-kilka-dni-na-ulicy-nie-mamy-pieniędzy-ani-miejsca-dla-niego?[/URL]
tak mało ludków u niego :-([/QUOTE]
Przekazałam na konto Dropsa

Posted

[quote name='yolanovi']Przelew doszedł i przkazałam na konto Malwy dla Maji :)[/QUOTE]

Dziękuję, mam nadzieję, że nie narobiłam kłopotu, bo to jednak można się pogubić czasami z tymi przelewami:oops:

Posted

[quote name='ajw']Dziękuję, mam nadzieję, że nie narobiłam kłopotu, bo to jednak można się pogubić czasami z tymi przelewami:oops:[/QUOTE]
Myślę, że wszytko ok.Mam nadzieję, że Malwa potwierdzi tu na wątku, jak przekazane na Maję wpłaty dotrą na jej konto :)

Posted

:loveu::crazyeye::loveu::thumbs::iloveyou::iloveyou:o matuluuuuu ale cuda cuda cuda! Grysionek postokroc cudny:buzi::iloveyou:odrazu inny , odrazu jakby grubiunki i jakby był już u siebie:loveu::loveu:ojejjjjj ale cudeńka prawdziwe! trzyyyyymamy caluni czas kciukole

Posted

[quote name='ewu']MALWA strasznie mi głupio ale czy mogę tą moją stówkę przeznaczyć dla Megi?
Ona musi być wysterylizowana a od września zacznie być bardzo biednie ....
Frodo ma jedną stałą deklarację- Twoją:) A jeszcze jest Pepe...i już nie wiem ile stałych deklaracji....
Nie obrazisz się?[/QUOTE]
Ewu mam przelać tą kaskę na Twoje konto czy podasz mi jakieś inne?

Posted

[quote name='yolanovi']Myślę, że wszytko ok.Mam nadzieję, że Malwa potwierdzi tu na wątku, jak przekazane na Maję wpłaty dotrą na jej konto :)[/QUOTE]

Potwierdzam, ze wpłynęło na rzecz Majki:

- 60 zł od obiezyswiat75
- 10 zł od ajw.

Pięknie dziękuję!

Posted

[quote name='yolanovi']Ewu mam przelać tą kaskę na Twoje konto czy podasz mi jakieś inne?[/QUOTE]
Na moje:) Dziękuję i jeszcze raz przepraszam ale skoro Gryś nie potrzebuje to wyślę do hoteliku dla Megi.

Posted

[quote name='MALWA']Potwierdzam, ze wpłynęło na rzecz Majki:

- 60 zł od obiezyswiat75
- 10 zł od ajw.

Pięknie dziękuję![/QUOTE]

Przed chwilą przelałam dla Majuni jeszcze 20 zł od Nuncek :)

Posted

160 zł z wpłaty od Pani Ani M z FB przelałam dla tej suni [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246200-Gdy-ka%C5%BCdy-krok-sprawia-b%C3%B3l-czyli-historia-mixa-boksera-Potrzebna-pomoc%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246200-Gdy-ka%C5%BCdy-krok-sprawia-b%C3%B3l-czyli-historia-mixa-boksera-Potrzebna-pomoc%21[/URL] Post rozliczeniowy zaktualizowany. Następne przelewy już jutro bo dzisiaj już mi się w głowie kręci od tego przelewania ;)

Posted

Co ten pies musiał przeżyć w swoim dotychczasowym życiu?....Tak przeraźliwie smutnego i zdystansowanego do człowieka psa, dawno nie widziałam...Teraz powinno być już tylko lepiej...

Posted

[quote name='iwonamaj']O tak, mnie też... Byłam we wtorek w Olkuszu :-(...[/QUOTE]

a tak przy okazji jak wpadacie do Olkusza to czy może ktoś z was w ostatnim czasie zabrał stamtąd czarną, dużą suczkę, z nakrapianymi nóżkami, trochę w typie rotki? była tam najdłużej ze wszystkich psów, nikogo nie znalazłam kto mógłby jej pomóc i podobno dwie dziewczyny przyszły i ją zabrały. Tak bardzo chciałbym żeby to była prawda... Ostatnio wsadzili ją na wybieg z największymi samcami, była nawet pogryziona, potem już z budy nie chciała wychodzić...To była super suczka, bardzo grzeczna i miła, była tam sterylizowana w strasznych warunkach, swoje przeszła i zniknęła. Może dał jej ktoś szansę. Wiecie coś o niej??

Posted (edited)

Ja tam byłam 13 we wtorek, ok. 14- 15, ale nie zauważyłam takiej suni...
Przejrzałam jeszcze raz zdjecia, które zrobiłam w Olkuszu... Chyba, że myślisz o czarnej z biało nakrapianymi łapkami, która siedziała z 2 samcami- szary w obróżce i drugi puszysty, trochę wilczasty. Te 3 były w boksie obok Vanilki i Tuli.

[IMG]http://i41.tinypic.com/34ybfoz.jpg[/IMG]

Edited by iwonamaj
Posted

[quote name='ewu']Na moje:) Dziękuję i jeszcze raz przepraszam ale skoro Gryś nie potrzebuje to wyślę do hoteliku dla Megi.[/QUOTE]
Ewu zrobiłam zwrot na Twoje konto - jak pieniądze dolecą, prosze potwierdź tu na wątku. Dziękuję :)

Posted

100,18 zł poleciało na konto Marcelka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245953-Marcel-z-przytuliska-ju%C5%BC-w-DT-prosimy-o-pomoc[/URL]