Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Wszystko dopięte na ostatni guzik ;) a ja aż nogami przebieram w oczekiwaniu na jutrzejszy dzień ;) Quote
paula_t Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Wszystko dopięte na ostatni guzik ;) a ja aż nogami przebieram w oczekiwaniu na jutrzejszy dzień ;)[/QUOTE] Macelek kochany nawet nie wie co go czeka jutro:) Quote
ewu Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Szelki kupione,będzie mógł wybrać kolor, mam trzy pary- czerwone , niebieskie i czarne:) Fotki strzelimy:) Spotykamy się w Krakowie i stamtąd wyruszam z Marcelkiem do Sosnowca:) Quote
Marysia R. Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Trzymam kciuki i czekam na wieści i zdjęcia:) Quote
Malgoska Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Tak, tak :) pojedzie do Krakowa a tam przejmie go nasza ewu i dowiezie do Sosnowca ;) dzień pełen wrażeń się chłopakowi szykuje ;)[/QUOTE] będzie jechać pociągiem tylko z nim czy jeszcze z innymi pieskami? Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Malgoska']będzie jechać pociągiem tylko z nim czy jeszcze z innymi pieskami?[/QUOTE] ciocia na to pytanie już musi odpowiedziec nasza ewu ale z tego co wiem PKP nie będzie mu dane ;) raczej wygodna kanapa samochodowa ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='ewu']Szelki kupione,będzie mógł wybrać kolor, mam trzy pary- czerwone , niebieskie i czarne:) Fotki strzelimy:) Spotykamy się w Krakowie i stamtąd wyruszam z Marcelkiem do Sosnowca:)[/QUOTE] A my już Was tu oczekujemy zwarci i gotowi ;) Quote
yolanovi Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']A my już Was tu oczekujemy zwarci i gotowi ;)[/QUOTE] A my tu już za Was kciuki trzymamy :) Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='yolanovi']A my tu już za Was kciuki trzymamy :)[/QUOTE] Dziękujemy :) kciuki potrzebne a Pani Anetka od rana wydzwania i nie może się doczekac :) Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Niestety Marcelek dziś nie dojedzie. Naszej ewu w Krakowie zepsuł się samochód i musi natychmiast wracac do Gliwic :( Basiu jedźcie ostrożnie. Marcelek bezpieczny przeczeka ten dzień w hoteliku w Krakowie z tego co zrozumiałam tak na szybko a jutro PKP dojedzie do Sosnowca. Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='wieso']:shake::placz::shake::-(:placz:[/QUOTE] Tak samo zareagowała Pani Anetka która biegła z samego rana po szampon aby chłopaka wykąpac i odświeżyc ;) Quote
Onaa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Poznałam Marcelka dziś osobiście. Spodziewałam się większego średniaka , zwykłego szaraka. A tu mnie zaskoczył bardzo sympatyczny kontaktowy psiaczek, niewielki średniak, trochę tylko większy od Nuteczki. Marcelek bardzo zyskuje w bezpośrednim kontakcie :). Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Dogo07']Poznałam Marcelka dziś osobiście. Spodziewałam się większego średniaka , zwykłego szaraka. A tu mnie zaskoczył bardzo sympatyczny kontaktowy psiaczek, niewielki średniak, trochę tylko większy od Nuteczki. Marcelek bardzo zyskuje w bezpośrednim kontakcie :).[/QUOTE] Tym bardziej nie mogę się doczekac aż jutro go poznam :) Dogo a jak Nuteczka ??? Quote
Marysia R. Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Co się odwlecze to nie uciecze:) Ważne, że Marcel już bezpieczny i już jutro trafi do pani Anety:) Dziękuję za kolejne wpłaty dla naszego szaraczka:loveu: ewu - 100zł AnnaA - 10zł magenka1 - 20zł Quote
Nadziejka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 O matenko ciociu ewu:glaszcze::thumbs: kciuki zacisniete za droge i za jutrzejszy dzień , na szczęście będzie chłodniej . Quote
ewu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Marcel bezpieczny :) A moja przygoda jest z serii złośliwość przedmiotów martwych.... Jutro znowu muszę jechać do Krakowa , tym razem pociągiem...... Ponownie po Marcelka....:):painting::painting::painting::painting::painting: Marcelek został na parę godzin u Anety a ja pojechałam do Krakowa ponieważ byłam umówiona z dt w Sosnowcu późnym wieczorem. Postanowiliśmy ,że połazimy po Krakowie i około 20-tej wyruszymy do Sosnowca. Marcelka mieliśmy odebrać w umówionym miejscu... Dojechaliśmy do Krakowa, zaparkowali, poszłam kupić bilet za parkowanie na ulicy, wróciliśmy żeby go położyć na podszybiu i wtedy zobaczyliśmy ogromną , mokrą plamę, wyciekającą spod auta... Zamarłam kiedy zajrzałam pod nasze auto...ta kałuża to była lejąca się benzyna... Z duszą na ramieniu wsiedliśmy do samochodu i ruszyli do domu. Po drodze korek, wypadek i potworna ulewa..... Dojechaliśmy jakoś do domu ale nie było mowy żeby jechać po piesia. Jutro rano jadę po niego pociągiem. Quote
ewu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Marysia O.']Co się odwlecze to nie uciecze:) Ważne, że Marcel już bezpieczny i już jutro trafi do pani Anety:) Dziękuję za kolejne wpłaty dla naszego szaraczka:loveu: ewu - 100zł AnnaA - 10zł magenka1 - 20zł[/QUOTE] Marcel jest u Anety , jutro jedzie do dt w Sosnowcu:) Zadziorny chłopak ale cudny:) Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='ewu']Marcel jest u Anety , jutro jedzie do dt w Sosnowcu:) [B]Zadziorny chłopak [/B]ale cudny:)[/QUOTE] ewu nawet nie strasz że zadziorny ....u Pani Anetki jest jeszcze Daisy która sobie w kaszę nie da dmuchac ;) prawdziwa księżniczka i jamnik Dolar :) Boże mam nadzieję że się całe trio dogada :roll: Quote
ewu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']ewu nawet nie strasz że zadziorny ....u Pani Anetki jest jeszcze Daisy która sobie w kaszę nie da dmuchac ;) prawdziwa księżniczka i jamnik Dolar :) Boże mam nadzieję że się całe trio dogada :roll:[/QUOTE] Pewnie,że tak:) Quote
ewu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 O rety to dwie Anety:) Teraz zrozumiałam:) Upał mi zaszkodził:) Jest teraz u Anety i jutro jedzie też do Anety:eviltong::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
wieso Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='ewu']O rety to dwie Anety:) Teraz zrozumiałam:) Upał mi zaszkodził:) Jest teraz u Anety i jutro jedzie też do Anety:eviltong::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] a juz myslalam ze ze mna cos nie tak.....:) Quote
Recommended Posts