Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']Ten obrazek z Marcelkiem w rolo głównej skopiowałam z fb, podobny ma Nutka, i myśle że to ciekawy pomysł na zrobienie właśnie plakatu z psiakiem szukającego pomocy , domu.
Można zmienić opis.[/QUOTE]
Fajny:):):)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']DT oczekuje Marcelka :) w chwili obecnej dogrywamy transport :)[/QUOTE]

Wspaniała wiadomość. Marcelku, jak ja się cieszę:multi:

Posted

[quote name='wieso']oj, Marcelku z taka kasa zaszalejesz, oj zaszalejesz a ja bym chciala te szalejace zdjatka zobaczyc, juz nie moge sie doczekac :)[/QUOTE]

będziemy robiły zdjęcia chłopakowi na pewno :) przydadzą się ładne do ogłoszeń jak już Marcelek troszeczkę odżyje ;) a że chłopak będzie mieszkał dwie ulice ode mnie będę tam częstym gościem ;)

Posted

[quote name='Panna Marple']melduję się u Marcelka; pisałam już na wątku Montiego, że moją deklarację przenoszę na Marcelka. Czekam na numer konta:lol:[/QUOTE]

Mam nadzieję że Marysia O zgodzi się zostac skarbnikiem Marcelka :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']DT oczekuje Marcelka :) w chwili obecnej dogrywamy transport :)[/QUOTE]
Dogrywamy , dogrywamy:)
Ja ci go Marticzko dostarczę, już się cieszę:)

Posted

[quote name='Dogo07'][IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/533688_647606725252185_1562303762_n.jpg[/IMG]

Z FB.[/QUOTE]
Mojego autorstwa ;) Jeszcze taki miał Monti i Nutka ;) ale Monti w niebieskim. Zrobiony w ppt, bo nie mam innych programów ;) Ale działa i to najważniejsze :)

Posted

[quote name='mysza 1']Podtrzymuję moją deklarację dla Montiego na Marcelka i cieszę się ogromnie, że będzie bezpieczny.[/QUOTE]

super :) ślicznie dziękujemy :) zaraz napiszę do Marysi O czy zgodzi się zostac księgową Marcelka :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']będziemy robiły zdjęcia chłopakowi na pewno :) przydadzą się ładne do ogłoszeń jak już Marcelek troszeczkę odżyje ;) a że chłopak będzie mieszkał dwie ulice ode mnie będę tam częstym gościem ;)[/QUOTE]

Czyli będziesz miała Marcelka na oku:)
Marcelku, wytrzymaj jeszcze troszkę, jeszcze 2 dni...