Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Marysiu jak najbardziej :) poczytałam i myślę że warto spróbować :) już ślę PW z danymi do wysyłki :) Dziękuję w imieniu naszego łakomczuszka ;)

Już zamówiona:)

Posted

Beatkaa napisał(a):
To miejmy nadzieję,że teraz problem drapania się zniknie ;) Buziaki dla Marcelka:loveu: I czekamy na ten jeden jedyny telefon :)

oj tak :) Marcelek czeka i z pewnością do domu nowych opiekunów wniesie dużo dużo radości :lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dzwoniła do mnie Pani Anetka ....Mentosek całą noc się strasznie drapał aż sobie wydrapał rany do krwi :( :shake: w poniedziałek jedziemy do weterynarza. W tej chwili siedzi biedak w kołnierzu :([/QUOTE]

Ojej :(:( To straszne!!!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dzwoniła do mnie Pani Anetka ....Mentosek całą noc się strasznie drapał aż sobie wydrapał rany do krwi :( :shake: w poniedziałek jedziemy do weterynarza. W tej chwili siedzi biedak w kołnierzu :([/QUOTE]

O rany, niedobrze:shake:

Posted

Mentosek wygryzł sobie do krwi w nocy ogon :( i tak się głośno zastanawiamy czy to nie ma związku z uszami :( walczymy z nimi od samego początku choc lekarz osiedlowy powiedział Pani Anetce że to tylko brud. Mimo codziennej pielęgnacji i zakrapiania uszka z dnia na dzień są coraz gorsze :( może on to po prostu robi z bólu i stresu bo nie może sobie z tym biedak poradzic ??? :( skóre ma czyściutką. Sama już nie wiem :( ech ...jutro na cito zawieziemy go do mojego weterynarza.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Mentosek wygryzł sobie do krwi w nocy ogon :( i tak się głośno zastanawiamy czy to nie ma związku z uszami :( walczymy z nimi od samego początku choc lekarz osiedlowy powiedział Pani Anetce że to tylko brud. Mimo codziennej pielęgnacji i zakrapiania uszka z dnia na dzień są coraz gorsze :( może on to po prostu robi z bólu i stresu bo nie może sobie z tym biedak poradzic ??? :( skóre ma czyściutką. Sama już nie wiem :( ech ...jutro na cito zawieziemy go do mojego weterynarza.[/QUOTE]

Oooo matko, fatalnie :(
Koniecznie Martika weźcie go do innego weta, skoro rady i leki od tego "osiedlowego" nie pomagają. Od samego początku ma te uszyska zakrapiane, były czyszczone, więc jakoś ciężko mi uwierzyć, że to brud....:roll:

Posted

[quote name='paula_t']Oooo matko, fatalnie :(
Koniecznie Martika weźcie go do innego weta, skoro rady i leki od tego "osiedlowego" nie pomagają. Od samego początku ma te uszyska zakrapiane, były czyszczone, więc jakoś ciężko mi uwierzyć, że to brud....:roll:[/QUOTE]

umówiłam już chłopaka :) jutro o 18 mamy wizytę.

Posted

[quote name='Marysia O.']Już zamówiona:)[/QUOTE]

Marysiu zaszła jakaś pomyłka i Pani Anetka dziś dostała karmę kurierem ale dla kota :crazyeye::crazyeye::crazyeye: całe 15 kg. Kurier dzwonił że osoba która ją zamawiała ma złożyć zlecenie na odbiór tej paczki z Dworskiej 36 od Pani Anetki z powrotem do firmy która ją wysłała wtedy ją zabiorą. Marysiu złóż koniecznie w tym sklepie reklamacje bo to przecież ich błąd!!! :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysiu zaszła jakaś pomyłka i Pani Anetka dziś dostała karmę kurierem ale dla kota :crazyeye::crazyeye::crazyeye: całe 15 kg. Kurier dzwonił że osoba która ją zamawiała ma złożyć zlecenie na odbiór tej paczki z Dworskiej 36 od Pani Anetki z powrotem do firmy która ją wysłała wtedy ją zabiorą. Marysiu złóż koniecznie w tym sklepie reklamacje bo to przecież ich błąd!!! :shake::shake::shake:[/QUOTE]

Koszmar...:shake:

Posted

Właśnie wróciłyśmy z Mentoskiem od weta. Chłopak strasznie strasznie panikował ..bronił się biedaczek jak tylko mógł. Uszy paskudne więc został pobrany wymaz przy którym Mentos aż zawył :( ewidentnie bardzo go bolą te uchole :( co do wygryzień może to byc alergia :roll: wyczyściliśmy też gruczoły bo były bardzo zapchane.
Dzisiejsza wizyta + leki : 45 zł
wymaz + antybiogram : 80 zł
krople + czyszczenie gruczołów : 48 zł
Razem : 173 zł i taki mamy dług.
Jutro wstawię karteczkę z rachunkiem i numerem konta do lecznicy. Na razie mamy dług ale Pan doktor spokojnie poczeka ( jak zwykle zresztą).

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Właśnie wróciłyśmy z Mentoskiem od weta. Chłopak strasznie strasznie panikował ..bronił się biedaczek jak tylko mógł. Uszy paskudne więc został pobrany wymaz przy którym Mentos aż zawył :( ewidentnie bardzo go bolą te uchole :( co do wygryzień może to byc alergia :roll: wyczyściliśmy też gruczoły bo były bardzo zapchane.
Dzisiejsza wizyta + leki : 45 zł
wymaz + antybiogram : 80 zł
krople + czyszczenie gruczołów : 48 zł
Razem : 173 zł i taki mamy dług.
Jutro wstawię karteczkę z rachunkiem i numerem konta do lecznicy. Na razie mamy dług ale Pan doktor spokojnie poczeka ( jak zwykle zresztą).

Biedny Mentosek....
Och...te koszta :(:(

Posted

[quote name='Beatkaa']Biedny Mentosek....
Och...te koszta :(:([/QUOTE]

oj tak :( najgorsze jak psiak zaczyna niedomagac :( musimy powalczyc z tym zapaleniem uszu ...wyniki będą w piątek więc zobaczymy z czym mamy doczynienia.

Posted

[quote name='Marysia O.']Biedny Mentos:roll:
Pieniądze na zapłacenie tego rachunku mamy, gorzej jeśli konieczne będą dalsze, kosztowne wizyty...[/QUOTE]

Marysiu już niebawem rozliczę mój bazarek na Mentoska wpadnie chłopakowi do kieszeni sporo ponad 300 zł więc damy radę :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysiu już niebawem rozliczę mój bazarek na Mentoska wpadnie chłopakowi do kieszeni sporo ponad 300 zł więc damy radę :)[/QUOTE]

No to faktycznie nie jest tak źle:)
A ja poproszę o instrukcję jak się robi takie bazarki na których zbiera się tyle kasy;)

Posted

[quote name='Marysia O.']No to faktycznie nie jest tak źle:)
A ja poproszę o instrukcję jak się robi takie bazarki na których zbiera się tyle kasy;)[/QUOTE]

Marysiu to już zasługa naszych kochanych cioteczek od wiecznie nas wspierających fantami :loveu: Jak rozliczę swoje obecne dwa bazarki pomyślę o kolejnym dla chłopaka. Obiecałam pomóc więc na pewno nie pozwolimy chłopakowi tonąc w długach ;) Damy radę !!! :):):)