Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobiłam zdjęcia, będą wieczorem...niedźwiedź z niego teraz prawdziwy...szalony nadal lecz może troszkę mniej...bawi się z każdym tz. ma takie dwa maluch z którymi szaleje.Ogólnie tulaśny i szalony.

Posted

Oj kawał! i do tego śmieszny i wesoły. Szaleje z dwoma maluchami, które o dziwo go ustawiają...śmiechu jest co niemiara....powarczą na siebie, a potem zabawa i wygłupy. Zarasta w bardzo szybkim tempie ma tak piękną i mięciutką sierść, że tylko tulić.:loveu:

Posted

[quote name='hotel_lilki']Forest jest raczej jak już pisałam tolerancyjny i przyjazny, ale co do kotów nie wiem bo mam jednego i to bardziej domowego. Kontaktu nie mieli z sobą.[/QUOTE]

Mozna to jakoś sprawdzić ? Pani , której podesłałam niedźwiadka jest nim zachwycona , tylko w domu jest kot , i pies który ewentualnie by tam trafił musi tolerować koty .

Posted

[quote name='elaja']Mozna to jakoś sprawdzić ? Pani , której podesłałam niedźwiadka jest nim zachwycona , tylko w domu jest kot , i pies który ewentualnie by tam trafił musi tolerować koty .[/QUOTE]
Lila sprawdź proszę. Jakoś kocura wynieś na dwór na chwilę.... To ogromna szansa dla Foresta