Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że o 12 wyjechali od mojej mamy. Mała wpadka z wypięciem smyczy, ale Forest dał się skusić na parówki i zapakować do auta bez większych problemów. Z tego co wiem, Lilka nie chciała nawet słyszeć o kagańcu :)
Forest nawet nie warknął, polubił nowych opiekunów :) Nie wiem jak tam w drodze, ale na pewno wszystko ok :)

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Forest był bardzo w drodze grzeczny, trochę poszczekał, potem się uspokoił i grzecznie spał.
Po przyjeździe pobiegal na wybiegu, następnie dął się skusić na michę i wszedł do boksu. biegającym psom przyglądał się zaciekawiony z podniesionym ogonkiem. troszkę popiskiwał....
Dzisiaj spacer, zapoznanie z terenem i próby zamieszkania z Bertą, żeby mu raźniej było.

Posted

Potwierdzam wszystko to co napisała ocelot...kochany psiak...wczoraj był chyba trochę pogubiony o co chodzi...znów w innym miejscu...Dziś rano poszłam przywitac się z Forestem i sprawdzić jak nocka mu mineła...skakał z radości, wylizał, poszczekał i nic w boksie złego nie narobił...chyba mu sie podoba. Teraz jest spacerowany w sobote zdam relacje z całego dnia.

Posted

[quote name='Poker']Uroczy z niego chłopak. Widać ,że ma całe pokłady energii. Będzie potrzebny aktywny domek.
Poleciała stówka dla chłopaka.[/QUOTE]

dziękujemy;)

Przy następnych ogłszeniach mocno zaakcentujemy, że aktywny dom potrzebny. No to jest jednak wulkan....

Posted

Niestety telefony już w ogóle przestały dzwonić - nie wiadomo dlaczego.
W każdej rozmowie zaznaczałam, że jest aktywnym psem potrzebującym zajęcia. Widocznie tamte takie nie były :razz:

P.S Macie piękne łąki i lasy, uważajcie na potwora luzem, bo niestety polujący z niego zwierz (dlatego u mnie biegał w kagańcu).

Buziaki dla kudłacza!

Posted

Luzem Foresta nie puszczam jeszcze, bo zadużo biega zwierzyny o tej porze roku. Kaganca nie zakładam, bo nie ma potrzeby...wczoraj na wybiegu biegał juz z Barta i super. One jednak jak są luzem to lepiej się dogadują...smucz jest dla nich przeszkodą. Forest jest zadowolony z wolności na wybiegu...pobiega a potem leży na trawce i odpoczywa. Mądry... podaje pięknie łapkę, tulaśny okropnie i wogóle fajny młody pies.

Posted

[quote name='Ania!']On się robi coraz ładniejszy jak tak zarasta :)[/QUOTE]
Jeszcze trochę poczekamy jak zarośnie i domki będą się o Foresta biły.Będzie pięknym długowłosym psem.

Posted

[quote name='Anula']Jeszcze trochę poczekamy jak zarośnie i domki będą się o Foresta biły.Będzie pięknym długowłosym psem.[/QUOTE]

Wymienimy wtedy zdjęcia w ogłoszeniach:) No głoszeń to on ma.

Posted

[quote name='Ania!']On się robi coraz ładniejszy jak tak zarasta :)[/QUOTE]

[quote name='Anula']Jeszcze trochę poczekamy jak zarośnie i domki będą się o Foresta biły.Będzie pięknym długowłosym psem.[/QUOTE]

Mnie też się bardziej kudłaty podoba :loveu: :diabloti: