Ziutka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ja też cały czas jestem, na wszystkich wątkach mestudio, ale cóż mam pisać :( ehh Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 ehh:-( Może jutro będzie lepiej... Ten dzień przecież kiedyś musi nastąpić... Quote
Majkowska Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Pako, co tu taka cisza? Nikt cię nie widzi? A czemuż to? Za szary? Quote
Majkowska Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Znów u Pako cisza :( A co z tymi obiecanymi fotkami? Quote
mestudio Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Majkowska napisał(a):Znów u Pako cisza :( A co z tymi obiecanymi fotkami? Zdjęcia będą jak wróci z wakacji pani Dorota i mnie zawiezie. W zeszłym tygodniu dzięki temu, że była moja córka udało mi się zawieźć Pako wór karmy, przekazałam i jechaliśmy szybko po sunię do lecznicy bo wszędzie daleko niestety. Dziś do domku pojechał od nas szczeniak. Pastwo podarowali nam 100 zł i za te pieniądze kupię kolejny worek karmy. Quote
Majkowska Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ile kg mu kupujecie i na ile mu ok starcza? Nie upaście go ;) A skarbonka Pako jak sie przedstawia? Quote
mestudio Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Majkowska napisał(a):Ile kg mu kupujecie i na ile mu ok starcza? Nie upaście go ;) A skarbonka Pako jak sie przedstawia? Jaka skarbonka? Chyba że ja jestem tą skarbonką i moje kombinowanie. Quote
mestudio Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Jestem bardzo inteligentna bo zapomniałam, że utrzymanie szczeniaka też kosztowało - post 2 http://www.dogomania.pl/forum/threads/245709-1-kg-psa-szuka-w%C5%82asnego-lokum-%29 nawet nie dopisałam puszek kupowanych specjalnie dla niego - po podliczeniu tego co wpisałam dla Pako zostaje na 24 zł:shake:. A co do karmy to kupujemy najczęściej karmę Josera i Pako dzieli się z psami tej pani, u której jest. Taka była umowa. Quote
mestudio Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Majkowska napisał(a):To u Pako bida totalna? Bida, ale jakiś bazarek zrobimy, dostanę sporo nowych rzeczy od mojej córki na sprzedaż. Quote
Majkowska Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Wpadam raz jeszcze. Piszczy mi ta jego bida w uszach i nie chce przestać.... Quote
mestudio Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Majkowska napisał(a):Wpadam raz jeszcze. Piszczy mi ta jego bida w uszach i nie chce przestać.... No to jesteś druga, której piszczy, a to już coś. Quote
Majkowska Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Bycie drugą w obliczu takiej biedy to wcale nie fantastyczny rezultat, wolałabym jednak zajmować końcowe lokaty a przed sobą mieć jeszcze wielu którzy słyszą i to aktywnie. Może piszczy za cicho ? Albo ja mam słuch za dobry... Quote
mestudio Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Ja zwyczajnie jestem dooopa w organizowaniu funduszy, ale jakoś dajemy radę. Jeszcze :-), jak zmniejszę stado u siebie o 2 psy to też będzie normalniej. Quote
Marysia R. Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Właśnie wysłałam dla Pako 60zł z bazarku:) Quote
mestudio Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Marysiu, dziękujemy. Dziś dotarły 3 wory karmy więc jeden będzie dla Pako, jestem umówiona z panią Dorotą, że jutro pojedziemy do pieska po południu. Zrobię zdjęcia i będą nowe ogłoszenia. Quote
mestudio Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Zawiozłyśmy Pako worek 15 kg karmy Purina i 15 kg karmy marketowej, wystarczy na jakieś półtora miesiąca gdyż są tam 3 duże psy - Pako, Stella i Diabeł. Pako wyładniał, nabrał kolorów, wyciszył się, ciągle się uśmiecha, jest zgodny. Bardzo ładnie przytył. W ogóle jest grzeczny. Quote
mestudio Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Oprócz Pako, Stlli i Diabła jest jeszcze taka malutka kruszynka. Jej zawiozłam kilogram mini chrupeczek. Quote
mestudio Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 I jeszcze uśmiechnięty pyszczek Pako. Quote
Ziutka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Jakie piekne ząbki ma :) Czekam w takim razie na maila ze wszystkim do ogłoszeń Pakusia :) Quote
Recommended Posts