Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Majkowska napisał(a):
Znów u Pako cisza :(

A co z tymi obiecanymi fotkami?

Zdjęcia będą jak wróci z wakacji pani Dorota i mnie zawiezie. W zeszłym tygodniu dzięki temu, że była moja córka udało mi się zawieźć Pako wór karmy, przekazałam i jechaliśmy szybko po sunię do lecznicy bo wszędzie daleko niestety.
Dziś do domku pojechał od nas szczeniak. Pastwo podarowali nam 100 zł i za te pieniądze kupię kolejny worek karmy.

Posted

Majkowska napisał(a):
Ile kg mu kupujecie i na ile mu ok starcza?
Nie upaście go ;)

A skarbonka Pako jak sie przedstawia?

Jaka skarbonka?

Chyba że ja jestem tą skarbonką i moje kombinowanie.

Posted

Jestem bardzo inteligentna bo zapomniałam, że utrzymanie szczeniaka też kosztowało - post 2 http://www.dogomania.pl/forum/threads/245709-1-kg-psa-szuka-w%C5%82asnego-lokum-%29
nawet nie dopisałam puszek kupowanych specjalnie dla niego - po podliczeniu tego co wpisałam dla Pako zostaje na 24 zł:shake:.

A co do karmy to kupujemy najczęściej karmę Josera i Pako dzieli się z psami tej pani, u której jest. Taka była umowa.

Posted

Bycie drugą w obliczu takiej biedy to wcale nie fantastyczny rezultat, wolałabym jednak zajmować końcowe lokaty a przed sobą mieć jeszcze wielu którzy słyszą i to aktywnie.
Może piszczy za cicho ?
Albo ja mam słuch za dobry...

Posted

Marysiu, dziękujemy.
Dziś dotarły 3 wory karmy więc jeden będzie dla Pako, jestem umówiona z panią Dorotą, że jutro pojedziemy do pieska po południu.
Zrobię zdjęcia i będą nowe ogłoszenia.

Posted

Zawiozłyśmy Pako worek 15 kg karmy Purina i 15 kg karmy marketowej, wystarczy na jakieś półtora miesiąca gdyż są tam 3 duże psy - Pako, Stella i Diabeł.
Pako wyładniał, nabrał kolorów, wyciszył się, ciągle się uśmiecha, jest zgodny. Bardzo ładnie przytył. W ogóle jest grzeczny.