Majkowska Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Fajnie Pako wygląda :) Zadowolony, odkarmiony :) A Diabeł to ten ciemnoszary bez ogonka? Quote
mestudio Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Tak, to Diabeł, ale ma ogonek, tylko machnął nim w drugą stronę. Quote
Majkowska Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 A to przepraszam że mu "ucięłam". Machają te psy ogonami niewiadomo po co :lol: Zdjęcia tylko rozmazują...:evil_lol: Quote
mestudio Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Pako dostał od Pani Doroty z Kozienic nową budę. Ja zamówiłam 30 kg karmy. Quote
mestudio Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Pako, ależ ty jesteś zapomniany. Pies w dt to niech się odpowiedzialni za utrzymanie martwią sami. Nic nowego. Zakupiłam karmę Josera, pojechała wprost do dt Pako. Koszt 119 zł. Quote
Mattilu Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Ewa, przykro mi. Ja nie ogarniam. Nie wiem jak Wy z TZem to robicie:shake: Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='mestudio']Pako, ależ ty jesteś zapomniany. Pies w dt to niech się odpowiedzialni za utrzymanie martwią sami. Nic nowego. Zakupiłam karmę Josera, pojechała wprost do dt Pako. Koszt 119 zł. sama mi tłumaczyłaś przy okazji Szu - dt, hotelik i.... z czapki .... :shake: smutne, ale prawdziwe .... Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Mattilu napisał(a):Ewa, przykro mi. Ja nie ogarniam. Nie wiem jak Wy z TZem to robicie:shake: Mattilu, robią, bo nie ma wyjścia Też jestem dla Nich pełna podziwu Dlatego w miarę możliwości wspieramy, bo trzeba, bo warto Quote
mestudio Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 U Pako cisza, nikt nie dzwoni bo to taki zwykły pies. Trochę się nie zgadza z rezydentem, którego też ogłaszam, ale oba psy są takie zwykłe i nie ma odzewu. Niestety nic nie poradzimy, a utrzymywać psa musimy bo pani Marlena nie jest w stanie utrzymać kolejnego psa - ma dwa duże i jednego mikrusa przygarniętego, a Pako jest 4 jako tymczas. Quote
Mattilu Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Jezu tyle tych bezdomniakow bez perspektyw na adopcje :( ile kosztuje miesiecznie karma dla Pako? Quote
mestudio Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Kupuję 30 kg karmy Josera - tej podstawowej bo na droższą to już nie ma finansów - co 2-3 miesiące, jak co 3 to pani Dorota dokupuje na miejscu zawsze jakąś karmę w sklepie. Ale można śmiało powiedzieć, że wychodzi około 130 zł co 2 miesiące, do tego pani Dorota zafundowała odrobaczenie i kolejną dawkę środka przeciwko pchłom i kleszczom. W skarbonce pieska mam bazarkowe 112 zł więc jeszcze na jeden zakup karmy będzie. Quote
Gusiaczek Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Właśnie dowiedziałem się, że Marcel/Mentos już w swoim domku, a i on z tej "rasy" co Pako i też się naczekał .... Quote
mestudio Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Niby nadzieja jest, ale fajnie by było gdyby Pako lub Diabeł z tego dt znaleźli dom - nie mogą być razem bo się nie tolerują w tej chwili zupełnie i jest duży problem. Quote
mestudio Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 Dopisałam do rozliczenia 100 zł podarowane przez Mattilu - bardzo dziękujemy. Zakupiłam karme Josera za 119 zł, Pako został zaszczepiony - koszt pokryła Pani Dorota z Kozienic. Quote
mestudio Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Zakupiłam wczoraj dla Pako 20 kg Josery Economy, koszt 78 zł. Karma z paragonem trafi bezpośrednio do Pani Marleny. W skarbonce pieska mamy 90 zł na jeszcze jeden worek karmy, który kupię w lutym. Quote
Gusiaczek Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 ponownie zapisuję wątek, by znów Pako mi nie zginął ależ tu cisza .... :( może i innym dawnym przyjaciołom Pakusia wątek się zapodział ? Quote
Ziutka Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 może i innym dawnym przyjaciołom Pakusia wątek się zapodział ? Oczywiście, że się zapodział :( Dobrze, że wspomniałaś o tym na wątku bandy. Quote
Recommended Posts