Majkowska Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='AMIGA']I mnie tu przyprowadził Walduś. Niestety finansowo nie za bardzo mogę w tej chwili pomóc, ale jak będzie tekst i jakieś lepsze zdjęcia, to w ogłoszeniach mogę trochę popracować :-)[/QUOTE] Cieszę się że Waldek się przydaje bezdomniakom i przyprowadza ciotki na ich wątki :) Więc Waldek wita Pako i zaprasza na wirtualne bieganko :loveu: Quote
Majkowska Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Witaj Pako :) Co tam słychać dzisiaj? Miałeś już sesję foto? Wszystkie twoje ciotki czekają na nowe fotki ;) Quote
Majkowska Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Cześć Pakusiu :loveu: Gdzie są ciotki?!:mad: Quote
Majkowska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 I znów... CZeść Pako, gdzie te ciotki?! HOP do góry!! POkaż no się! Quote
Majkowska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Siemanko, PAKUSIU:loveu:[/QUOTE] Jesteś Bunieczku, jak to dobrze. Nie opuszczaj już Pakosława. Trzeba walczyć razem z nim. Quote
Buńka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ja cały czas czuwam Majuniu i u Pakosława i u SZUlinusia:loveu: Quote
mestudio Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Witamy wszystkich nowych i nienowych gości:-). Fotki będą, ale zależy to od Pani Doroty, która dysponuje samochodem, jutro zadzwonię i zapytam kiedy mogłaby pojechać, przy okazji zawiozę worek karmy Josera - kupiłam w trakcie trwania bazarku dla Pako. Quote
Majkowska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Ja cały czas czuwam Majuniu i u Pakosława i u SZUlinusia:loveu:[/QUOTE] Dziękuję moja cudowna Ty :loveu:Czuwaj czuwaj, bo mnie nie zawsze moje wspaniale dziecko pozwala usiąść do komputera... [quote name='mestudio']Witamy wszystkich nowych i nienowych gości:-). Fotki będą, ale zależy to od Pani Doroty, która dysponuje samochodem, jutro zadzwonię i zapytam kiedy mogłaby pojechać, przy okazji zawiozę worek karmy Josera - kupiłam w trakcie trwania bazarku dla Pako.[/QUOTE] Gości tu a gości... Miały się ciotki meldować jedna po drugiej a jakoś słabo z tym widzę... Majkowska musi wkroczyć do akcji i z całym swoim urokiem osobistym zaprowadzić porządek :mad: Czekamy na foteczki cierpliwie, a nawet i nie ;) Czas coś zacząć modzić ;) Quote
Buńka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 No Frani to można jeszcze wybaczyć bo ostatnio chyba rzadko na dogo ale natijka i Pula czy Marysia to powinny zaglądać...:mad: Brać przykład z nas:cool3: Muszę wkońcu ten spółkowy regulamin przeedytować może to da spółkowiczką do myślenia i przyjdą do którejś z bid!:diabloti: Quote
Majkowska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='(:Buńka:)']No Frani to można jeszcze wybaczyć bo ostatnio chyba rzadko na dogo ale natijka i Pula czy Marysia to powinny zaglądać...:mad: Brać przykład z nas:cool3: Muszę wkońcu ten spółkowy regulamin przeedytować może to da spółkowiczką do myślenia i przyjdą do którejś z bid!:diabloti:[/QUOTE] Skończy tak ta spółka że obalę prezesa i przewodniczącego i mianuję się zarządca głównym i wprowadzę jasne i klarowne zasady. Zresztą, same dopiero co stwierdziłyście że jesteście tak schorowane że nadajecie się już tylko w piach, a więc nie bójcie się, tylko poświęćcie swoje życie tym co tego potrzebują... A tak serio.. ciotki, cioteczki... odwiedzajcie bidy, plooooszeee. Quote
Buńka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Hej ja jeszcze się na tamten świat nie wybieram tylko mówiłam że najwyżej jedna noga mniej będzie (:diabloti:) Przewodniczący jest nietykalny! jeśli chodzi o prezesa to rozmawiaj z Paulą może ci miejsca ustąpi:cool3: A tymczasem . . . cioteczki cioteczki!! Domeczku! Gdzie się podziewacie!? Quote
Majkowska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='(:Buńka:)'] A tymczasem . . . cioteczki cioteczki!! Domeczku! Gdzie się podziewacie!? I niech ciotki biorą z Bunieczki przykład, szczególnie te co Waldziorowi na wąteczku titają( a on ani piękny, ani mądry, wiec se nie zasłużył...) Quote
Majkowska Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Cześć Pakosław :) Śpisz jeszcze czy już wstałeś? Quote
Majkowska Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Śpisz? Wstawaj chłopaku, szkoda dnia. I cioteczki też niech wstają i Pakusia odwiedzają! Niech go wszytskie oglądają, pod niebiosa wychwalają ogłoszenia mu dodają i do domku wysyłają. O! Quote
AMIGA Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 No własnie - święte słowa z tymi ogloszeniami. Bo od samego odwiedzania wątku jeszcze żaden domek się nie znalazł :-( Quote
mestudio Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Pako ogłoszenia ma, ale ze starymi zdjęciami - wychudzony na nich jest, że aż przykro patrzeć. Także spróbuję dziś umówić się z panią Dorotą, a jak nie da rady w tygodniu to w weekend będę mogła podjechać sama. Quote
Buńka Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Taki chudzinek jeszcze bardziej powinien łapać za serce . . . no ale większość woli piękne wychuchane pieski :roll: Kto w spółce ma jedynaka? Chodzi mi o piesa. Hmm może by która wzięła przygarnęła Pakusia:cool3: Paula ma Leonka podobnego to by miała większą wersję! Marysia ma Joy'ke to jak by miała jeszcze jednego to i tak bez różnicy bo jej chi to niczym pchełka:D Frani daje spokój bo ma szczyla a to jak 10 dorosłych psów:evil_lol: Natijka też już ma 2 a ja mam trojaczki:loveu: Majeczka a ty byś któregoś nie chciała w rodzinie?:cool3: Mówiłaś że twoją mamę korci to może podgadaj jakie to cuda czekają;) Quote
Majkowska Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='(:Buńka:)'] Majeczka a ty byś któregoś nie chciała w rodzinie?:cool3: Mówiłaś że twoją mamę korci to może podgadaj jakie to cuda czekają;)[/QUOTE] A moze Ty Bunieczku, już masz piesków tyle ze jeden w te czy we wte to co to za różnica? :roll: Chcieć to ja bym chciała i to nawet wszystkie,ale sytuacja obecna mówi mi kategoryczne nie. W dodatku nie na swoim jestem, chyba by mnie teściowa ukatrupiła jakbym jeszcze jednego przyprowadziła... Mojej mamie to by trzeba było psa na wycieraczkę podrzucić, bo sama z siebie nie weźmie. Pozatym jej to jakiegoś maluszka ,bo ona owszem to i werwę ma, ale swoje lata też już i siły coraz mniej. Zresztą też by mnie zatłukla jakbym jej zrobiła taki prezencik. A więc Pako musi dzielnie szukać. Majkowska może tylko kibicować najgoręcej jak potrafi... Quote
mestudio Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 To jeszcze pokibicujcie tym biedakom, nie wiadomo co z nimi zrobić,potrzebują socjalizacji, w Radysach zginą -dosłownie. Ja nie mam pomysłu. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245932-Trzy-wystraszone-psiaki-w-przytulisku-pilnie-potrzebne-DT[/URL] Quote
Majkowska Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='mestudio']To jeszcze pokibicujcie tym biedakom, nie wiadomo co z nimi zrobić,potrzebują socjalizacji, w Radysach zginą -dosłownie. Ja nie mam pomysłu. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245932-Trzy-wystraszone-psiaki-w-przytulisku-pilnie-potrzebne-DT[/URL][/QUOTE] o jezusicku:-( Quote
Recommended Posts