Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIGA']I mnie tu przyprowadził Walduś. Niestety finansowo nie za bardzo mogę w tej chwili pomóc, ale jak będzie tekst i jakieś lepsze zdjęcia, to w ogłoszeniach mogę trochę popracować :-)[/QUOTE]
Cieszę się że Waldek się przydaje bezdomniakom i przyprowadza ciotki na ich wątki :)

Więc Waldek wita Pako i zaprasza na wirtualne bieganko :loveu:

Posted

Witamy wszystkich nowych i nienowych gości:-).

Fotki będą, ale zależy to od Pani Doroty, która dysponuje samochodem, jutro zadzwonię i zapytam kiedy mogłaby pojechać, przy okazji zawiozę worek karmy Josera - kupiłam w trakcie trwania bazarku dla Pako.

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Ja cały czas czuwam Majuniu i u Pakosława i u SZUlinusia:loveu:[/QUOTE]
Dziękuję moja cudowna Ty :loveu:Czuwaj czuwaj, bo mnie nie zawsze moje wspaniale dziecko pozwala usiąść do komputera...

[quote name='mestudio']Witamy wszystkich nowych i nienowych gości:-).

Fotki będą, ale zależy to od Pani Doroty, która dysponuje samochodem, jutro zadzwonię i zapytam kiedy mogłaby pojechać, przy okazji zawiozę worek karmy Josera - kupiłam w trakcie trwania bazarku dla Pako.[/QUOTE]

Gości tu a gości... Miały się ciotki meldować jedna po drugiej a jakoś słabo z tym widzę...
Majkowska musi wkroczyć do akcji i z całym swoim urokiem osobistym zaprowadzić porządek :mad:

Czekamy na foteczki cierpliwie, a nawet i nie ;)
Czas coś zacząć modzić ;)

Posted

No Frani to można jeszcze wybaczyć bo ostatnio chyba rzadko na dogo ale natijka i Pula czy Marysia to powinny zaglądać...:mad:
Brać przykład z nas:cool3:
Muszę wkońcu ten spółkowy regulamin przeedytować może to da spółkowiczką do myślenia i przyjdą do którejś z bid!:diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']No Frani to można jeszcze wybaczyć bo ostatnio chyba rzadko na dogo ale natijka i Pula czy Marysia to powinny zaglądać...:mad:
Brać przykład z nas:cool3:
Muszę wkońcu ten spółkowy regulamin przeedytować może to da spółkowiczką do myślenia i przyjdą do którejś z bid!:diabloti:[/QUOTE]

Skończy tak ta spółka że obalę prezesa i przewodniczącego i mianuję się zarządca głównym i wprowadzę jasne i klarowne zasady. Zresztą, same dopiero co stwierdziłyście że jesteście tak schorowane że nadajecie się już tylko w piach, a więc nie bójcie się, tylko poświęćcie swoje życie tym co tego potrzebują...

A tak serio..
ciotki, cioteczki... odwiedzajcie bidy, plooooszeee.

Posted

Hej ja jeszcze się na tamten świat nie wybieram tylko mówiłam że najwyżej jedna noga mniej będzie (:diabloti:)
Przewodniczący jest nietykalny! jeśli chodzi o prezesa to rozmawiaj z Paulą może ci miejsca ustąpi:cool3:
A tymczasem . . . cioteczki cioteczki!! Domeczku! Gdzie się podziewacie!?

Posted

[quote name='(:Buńka:)']
A tymczasem . . . cioteczki cioteczki!! Domeczku! Gdzie się podziewacie!?
I niech ciotki biorą z Bunieczki przykład, szczególnie te co Waldziorowi na wąteczku titają( a on ani piękny, ani mądry, wiec se nie zasłużył...)

Posted

Śpisz?
Wstawaj chłopaku, szkoda dnia.

I cioteczki też niech wstają
i Pakusia odwiedzają!
Niech go wszytskie oglądają,
pod niebiosa wychwalają
ogłoszenia mu dodają
i do domku wysyłają.
O!

Posted

Pako ogłoszenia ma, ale ze starymi zdjęciami - wychudzony na nich jest, że aż przykro patrzeć.
Także spróbuję dziś umówić się z panią Dorotą, a jak nie da rady w tygodniu to w weekend będę mogła podjechać sama.

Posted

Taki chudzinek jeszcze bardziej powinien łapać za serce . . . no ale większość woli piękne wychuchane pieski :roll:
Kto w spółce ma jedynaka? Chodzi mi o piesa. Hmm może by która wzięła przygarnęła Pakusia:cool3: Paula ma Leonka podobnego to by miała większą wersję!
Marysia ma Joy'ke to jak by miała jeszcze jednego to i tak bez różnicy bo jej chi to niczym pchełka:D Frani daje spokój bo ma szczyla a to jak 10 dorosłych psów:evil_lol: Natijka też już ma 2 a ja mam trojaczki:loveu: Majeczka a ty byś któregoś nie chciała w rodzinie?:cool3: Mówiłaś że twoją mamę korci to może podgadaj jakie to cuda czekają;)

Posted

[quote name='(:Buńka:)'] Majeczka a ty byś któregoś nie chciała w rodzinie?:cool3: Mówiłaś że twoją mamę korci to może podgadaj jakie to cuda czekają;)[/QUOTE]
A moze Ty Bunieczku, już masz piesków tyle ze jeden w te czy we wte to co to za różnica? :roll:
Chcieć to ja bym chciała i to nawet wszystkie,ale sytuacja obecna mówi mi kategoryczne nie. W dodatku nie na swoim jestem, chyba by mnie teściowa ukatrupiła jakbym jeszcze jednego przyprowadziła...
Mojej mamie to by trzeba było psa na wycieraczkę podrzucić, bo sama z siebie nie weźmie. Pozatym jej to jakiegoś maluszka ,bo ona owszem to i werwę ma, ale swoje lata też już i siły coraz mniej. Zresztą też by mnie zatłukla jakbym jej zrobiła taki prezencik.

A więc Pako musi dzielnie szukać.
Majkowska może tylko kibicować najgoręcej jak potrafi...

Posted

To jeszcze pokibicujcie tym biedakom, nie wiadomo co z nimi zrobić,potrzebują socjalizacji, w Radysach zginą -dosłownie.
Ja nie mam pomysłu.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245932-Trzy-wystraszone-psiaki-w-przytulisku-pilnie-potrzebne-DT[/URL]

Posted

[quote name='mestudio']To jeszcze pokibicujcie tym biedakom, nie wiadomo co z nimi zrobić,potrzebują socjalizacji, w Radysach zginą -dosłownie.
Ja nie mam pomysłu.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245932-Trzy-wystraszone-psiaki-w-przytulisku-pilnie-potrzebne-DT[/URL][/QUOTE]

o jezusicku:-(