Gusiaczek Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Myślę, że warto ogłosić chłopaka, zasiedział się. P. Marlena chyba kiedyś mówiła, że bardzo polubili Pako, ale miała do wyadoptowania psiaka i gdyby tak się stało Pako zostałby u nich - tak mi się przypomniało, a może pomerdało ? Quote
mestudio Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Gusiaczku, dla mnie sytuacja jest chora. Pani Marlena ma mikro sunię, dużą sukę w typie owczarka i dużego psa Diabła w typie owczarka niemieckiego no i pani Dorota zawiozła jej na tymczas Pako, ja powiedziałam, że ją czasami wspomogę karmą, ale muszę w tym celu założyć psu wątek bo bez tego nie mogę prosić o fundusze na karmę. Po półtora roku dowiaduję się, że pies Pani Marleny Diabeł będzie zabrany przez Panią Dorotę do hotelu gdyż stoi na łańcuchu (no bo co z tego, że to pies pani Marleny skoro jest przygarnięty), a Pako mam się zająć ja - wskazano mi palcem na forum gdzie założyłam wątek i gdzie napisałam, że jest pod naszą opieką (napisałam bo tylko tak mogłam jakieś fundusze pozyskiwać). Czyli zamiast zabrać Pako w normalne miejsce i wspólnie go opłacić, ogarnąć i intensywnie ogłaszać, pozostawiono psa mi w obcym miejscu. Nie znam Pani Marleny, nie jest to mój DT i nie będę dociekała dlaczego zapadły takie decyzje, ale znowu zostałam wrobiona - bo co - bo pies mało adopcyjny? To taka kropka nad moją działalnością i w życiu z nikim więcej nie zamierzam się zadawać, niby współpracować itd. Nigdy. Mam dość wykorzystywania mnie do najgorszej roboty. Quote
Gusiaczek Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 zamiast zabrać Pako w normalne miejsce i wspólnie go opłacić, ogarnąć i intensywnie ogłaszać, pozostawiono psa mi w obcym miejscu kosmos ..... :( Mestudio, na ile mogę pomogę, już mam trochę książek, czekam na kolejne i po świętach ruszam z bazarkiem teraz nie dam rady żadną miarą Quote
mestudio Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Gusiaczku, mamy pieniążki na minimum dwa miesiące więc spokojnie. Nie widzę potrzeby trzymania na koncie większych sum. Nie lubię tego, źle się z tym czuję. Także bez paniki i tłumaczenia się niepotrzebnego :) prosimy. Quote
Gusiaczek Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Gusiaczku, mamy pieniążki na minimum dwa miesiące więc spokojnie. Nie widzę potrzeby trzymania na koncie większych sum. Nie lubię tego, źle się z tym czuję. Także bez paniki i tłumaczenia się niepotrzebnego :) prosimy. ja mam w drugie mańkę - chciałabym aby zapas był, bo różnie z życiu bywa najbardziej się boję, że nie będę miała z czego wystawić bazarku, że coś (jak teraz) przeszkodzi, by takowy poczynić Quote
mestudio Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Zamówiłam worek karmy - koszt 82,90. Quote
mestudio Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Ja też zaglądam tylko co z tego, nie wiem jak wybrnąć z sytuacji. Quote
Gusiaczek Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Ja też zaglądam tylko co z tego, nie wiem jak wybrnąć z sytuacji. bo sytuacja jest patowa, beznadzieja ... :( nie mam pojęcia, a moje ew. pomysły pewnie można potłuc .... najgorsze jest to, że nie masz kontaktu z DT Pako .... nie "Twój" pies, a Twój ból głowy ... z tego co zrozumiałam Quote
mestudio Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Chciałam coś napisać, ale nie warto Gusiaczku. Muszę poczekać z decyzjami co dalej do czasu aż od nas wyjadą minimum 2 psy. Quote
Mattilu Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Tyle, ze ekipa ktora w tej chwili macie jest mocno nieadopcyjna :( Quote
Gusiaczek Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Chciałam coś napisać, ale nie warto Gusiaczku. Muszę poczekać z decyzjami co dalej do czasu aż od nas wyjadą minimum 2 psy. Jasne ! obiecałaś cosik sobie, więc nie wyrywaj się przed orkiestrę nim zacznie grać, póki co, damy radę Quote
mestudio Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Obiecanki sobie to jedno, a sprawy prywatne to drugie więc Pako musi sobie czekać. Quote
Gusiaczek Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Obiecanki sobie to jedno, a sprawy prywatne to drugie więc Pako musi sobie czekać. Mimo to zapraszam http://www.dogomania.com/forum/topic/146573-ovolumen-zaprasza-do-505-do-godz-2000/ Quote
mestudio Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Gusiaczku, dziękujemy za bazarek. Dziękujemy za zaglądanie do Pako, ja zamówiłam dziś worek karmy, koszt około 100 zł, ale potem uzupełnię rozliczenie - nie ucieknie. Pozdrawiam gości. Quote
mestudio Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Dopisałam Pakusiową karmę do rozliczenia - 120 zł. Myślę, że powinna dotrzeć przed długim weekendem. Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Cześć Pako szkoda, że nie ma możliwości i szans na wiadomości o tobie ..., ale cóż zrobić? wiemy dlaczego .... :( mam nadzieję, że jest ci tam dobrze Quote
Recommended Posts