Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że warto ogłosić chłopaka, zasiedział się.

P. Marlena chyba kiedyś mówiła, że bardzo polubili Pako, ale miała do wyadoptowania

psiaka i gdyby tak się stało Pako zostałby u nich -  tak mi się przypomniało, a może pomerdało ?

Posted

Gusiaczku, dla mnie sytuacja jest chora. Pani Marlena ma mikro sunię, dużą sukę w typie owczarka i dużego psa Diabła w typie owczarka niemieckiego no i pani Dorota zawiozła jej na tymczas Pako, ja powiedziałam, że ją czasami wspomogę karmą, ale muszę w tym celu założyć psu wątek bo bez tego nie mogę prosić o fundusze na karmę. Po półtora roku dowiaduję się, że pies Pani Marleny Diabeł będzie zabrany przez Panią Dorotę do hotelu gdyż stoi na łańcuchu (no bo co z tego, że to pies pani Marleny skoro jest przygarnięty), a Pako mam się zająć ja - wskazano mi palcem na forum gdzie założyłam wątek i gdzie napisałam, że jest pod naszą opieką (napisałam bo tylko tak mogłam jakieś fundusze pozyskiwać). 

Czyli zamiast zabrać Pako w normalne miejsce i wspólnie go opłacić, ogarnąć i intensywnie ogłaszać, pozostawiono psa mi w obcym miejscu. Nie znam Pani Marleny, nie jest to mój DT i nie będę dociekała dlaczego zapadły takie decyzje, ale znowu zostałam wrobiona - bo co - bo pies mało adopcyjny? 

To taka kropka nad moją działalnością i w życiu z nikim więcej nie zamierzam się zadawać, niby współpracować itd. Nigdy.

Mam dość wykorzystywania mnie do najgorszej roboty.

Posted

zamiast zabrać Pako w normalne miejsce i wspólnie go opłacić, ogarnąć i intensywnie ogłaszać, pozostawiono psa mi w obcym miejscu

kosmos ..... :(

Mestudio, na ile mogę pomogę, już mam trochę książek, czekam na kolejne

i po świętach ruszam z bazarkiem

teraz nie dam rady żadną miarą

Posted

Gusiaczku, mamy pieniążki na minimum dwa miesiące więc spokojnie. Nie widzę potrzeby trzymania na koncie większych sum. Nie lubię tego, źle się z tym czuję. 

Także bez paniki i tłumaczenia się niepotrzebnego :) prosimy.

Posted

Gusiaczku, mamy pieniążki na minimum dwa miesiące więc spokojnie. Nie widzę potrzeby trzymania na koncie większych sum. Nie lubię tego, źle się z tym czuję. 

Także bez paniki i tłumaczenia się niepotrzebnego :) prosimy.

ja mam w drugie mańkę - chciałabym aby zapas był, bo różnie z życiu bywa

najbardziej się boję, że nie będę miała z czego wystawić bazarku,

że coś (jak teraz) przeszkodzi, by takowy poczynić

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja też zaglądam tylko co z tego, nie wiem jak wybrnąć z sytuacji. 

bo sytuacja jest patowa, beznadzieja ... :(

nie mam pojęcia, a moje ew. pomysły pewnie można potłuc ....

najgorsze jest to, że nie masz kontaktu z DT Pako ....

nie "Twój" pies, a Twój ból głowy ...  z tego co zrozumiałam

Posted

Chciałam coś napisać, ale nie warto Gusiaczku. 

Muszę poczekać z decyzjami co dalej do czasu aż od nas wyjadą minimum 2 psy.

Jasne ! obiecałaś cosik sobie, więc nie wyrywaj się przed orkiestrę nim zacznie grać,

póki co, damy radę

Posted

Gusiaczku, dziękujemy za bazarek.

Dziękujemy za zaglądanie do Pako, ja zamówiłam dziś worek karmy, koszt około 100 zł, ale potem uzupełnię rozliczenie - nie ucieknie.

Pozdrawiam gości.

• 3 weeks later...