Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kciuki jak najbardziej potrzebne, bo nic jeszcze nie jest przesądzone. Narazie to tylko propozycja.

Gusiaczku, tu się kręci, a u Olisi cicho, bez szaleństw;-) Jeśli chcesz odpocząć, wpadnij tam:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Kciuki jak najbardziej potrzebne, bo nic jeszcze nie jest przesądzone. Narazie to tylko propozycja.

Gusiaczku, tu się kręci, a u Olisi cicho, bez szaleństw;-) Jeśli chcesz odpocząć, wpadnij tam:-)[/QUOTE]

Ewuś, dumam od jakiegoś czasu, że baaaaaaaarzo chcę poznać Panią Anię.
Jeśli pozwoli będę zaszczycona.

Posted

...:hmmmm: tak mnie wzięło... na rozważania o magii imion i wychodzi... że Anki to są fajne dziewczyny!!!:p
... tak wiem! skromna to ja byłam... zawsze:eviltong:!

Posted

[quote name='anica']...:hmmmm: tak mnie wzięło... na rozważania o magii imion i wychodzi... że Anki to są fajne dziewczyny!!!:p
... tak wiem! skromna to ja byłam... zawsze:eviltong:![/QUOTE]

O! i tu RACJA! Anki, Anule, Anie to fantastyczne Dziewczyny!
Moja ukochana Babcia Stanisława zawsze narzekała, że Anią nie jest
- na drugie nadali Anna,
ale co z tego ? ..... Stasią była całe życie ...

Posted

[quote name='Gusiaczek']Ewuś, dumam od jakiegoś czasu, że baaaaaaaarzo chcę poznać Panią Anię.
Jeśli pozwoli będę zaszczycona.[/QUOTE]

Pozwoli i będzie Jej bardzo miło:)

Posted

Witam wszystkich wraz z nowym tygodniem, tym razem najważniejszym dla dziewczynki. Zaczęło się odliczanie dni do 25.go. Filmy przepiękne, jak ona cudnie tego zajączka gania. Biedny żółw...dobrze, że ma twardą skórę chłopak...:)i po nim spływa. Fajnie, że jest DS na horyzoncie. Oczywiście musi sobie mocno zasłużyć na taką fajną babeczkę ale myślę, że są osoby, które w tym temacie są wyjątkowo kompetentne i doskonale sobie z tym odsiewaniem plew od zboża poradzą:)
Miłego dnia i spokoju!!!

Posted

[quote name='Mattilu']Zgadnijcie, ktory z filmikow wstawionych przez Isadore jest moim ulubionym:loveu:[/QUOTE]

Oczywiscie, wiemy :)

[quote name='yunona']Fajne są wszystkie, każdy w innej odsłonie ;). Sara jesteś fajną jamnisią :iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE]

Sara jest cudowna i naprawde jest juz bardzo wesolą i zabawową sunią.Często biega tez za cieniem swoich uszu:)

[quote name='Isadora7']z zółwiem?[/QUOTE]

Nie ma innej odpowiedzi :)

Posted

[quote name='Zimek']Witam wszystkich wraz z nowym tygodniem, tym razem najważniejszym dla dziewczynki. Zaczęło się odliczanie dni do 25.go. Filmy przepiękne, jak ona cudnie tego zajączka gania. Biedny żółw...dobrze, że ma twardą skórę chłopak...:)i po nim spływa. Fajnie, że jest DS na horyzoncie. Oczywiście musi sobie mocno zasłużyć na taką fajną babeczkę ale myślę, że są osoby, które w tym temacie są wyjątkowo kompetentne i doskonale sobie z tym odsiewaniem plew od zboża poradzą:)
Miłego dnia i spokoju!!![/QUOTE]

Dobrego dnia, wiecej o domku moze napisac Ewunia.

Posted

[quote name='malagos']Klucha kochana, ileż to radosci w tym ciałku i ogonku :)[/QUOTE]... chodzi jej ten ogonek bez przerwy:)... czekamy na wiadomości o domku, jeśli już jest takowy;)
również ,życzę Wszystkim całego Udanego tygodnia:lol:

Posted

[quote name='anica']... chodzi jej ten ogonek bez przerwy:)... czekamy na wiadomości o domku, jeśli już jest takowy;)
również ,życzę Wszystkim całego Udanego tygodnia:lol:[/QUOTE]
Ewunia, rozmawiala z "domkiem", ma byc jeszcze wizyta przedadopcyjna i zapoznanie sie psa rezydenta z Sara na razie nic do konca zobowiazujacego.
Kciuki oczywiscie trzymamy.

Posted

Ale cudowne filmiki!!!! Isadora, to wspaniała niespodzianka!

[quote name='Gusiaczek']Ewuś, dumam od jakiegoś czasu, że baaaaaaarzo chcę poznać Panią Anię.
Jeśli pozwoli będę zaszczycona.[/QUOTE]

Myślę, że będzie speszona, ale bardzo szczęśliwa:-) Pozostaje nam umówić się któregoś dnia na spotkanie:-) To bardzo skromna osoba, Isadora może zaświadczyć;-)

[quote name='Mattilu']Zgadnijcie, ktory z filmikow wstawionych przez Isadore jest moim ulubionym:loveu:[/QUOTE]

Oj, to bardzo trudne pytanie... strzelam... z żółwiem? :loveu:

[quote name='Ellig']Ewunia, rozmawiala z "domkiem", ma byc jeszcze wizyta przedadopcyjna i zapoznanie sie psa rezydenta z Sara na razie nic do konca zobowiazujacego.
Kciuki oczywiscie trzymamy.[/QUOTE]

Pisałam wcześniej kilka zdań na temat domku. Narazie nic nie jest postanowione, więc nie chciałabym budzić Waszych nadziei...

Posted

[SIZE=3]Wariacje na temat: KOCHAM ANIĘ

[/SIZE][IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1001548_531533226911882_1634846013_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002551_531533280245210_1218669409_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/971558_531533330245205_628178659_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1004881_531533366911868_179837697_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/999539_531533446911860_1473759177_n.jpg[/IMG][SIZE=3]
[/SIZE]