MALWA Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Poprawna']Odwiedzam Majeczkę po urlopie :)[/QUOTE] Kochana, a za bazarek zapłaciłaś? Bo ja czekam cały czas tylko na Twoją wpłatę........ Quote
gluchypies Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 U mnie na bazarku już tylko jednej wpłaty brakuje, więc może przeleję to, co już mam? Żeby konto Majeczki było na plusie. A jak dojdzie ta ostatnia wpłata, to wtedy doślę. Proszę Malwo o potwierdzenie, czy mam tak zrobić. Quote
ania75 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 ja też jestem w odwiedzinkach u naszej sunieczki ślicznej :) Quote
MALWA Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='gluchypies']U mnie na bazarku już tylko jednej wpłaty brakuje, więc może przeleję to, co już mam? Żeby konto Majeczki było na plusie. A jak dojdzie ta ostatnia wpłata, to wtedy doślę. Proszę Malwo o potwierdzenie, czy mam tak zrobić.[/QUOTE] Kochana wrzesień juz opłacony łącznie z karmą. Teraz zbieramy na październik. I dlatego poproszę o całość :evil_lol: - będzie więcej dla Majci ! Quote
MALWA Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='ania75']ja też jestem w odwiedzinkach u naszej sunieczki ślicznej :)[/QUOTE] Zapraszam do Majki ! Quote
Poprawna Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Tak zapłaciłam, bo znalazłam w PW dane do wpłaty. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie. Quote
MALWA Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Poprawna']Tak zapłaciłam, bo znalazłam w PW dane do wpłaty. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie.[/QUOTE] Juz mam wpłatę i wysyłka poleci jutro. Quote
Sapphira Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Czy Maja jest do adopcji ? Jest potencjalny wlasciciel w Krakowie ( zgoda na umowe adopcyjna) Jesli tak prosze o kontakt na [email protected] Quote
MALWA Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Sapphira']Czy Maja jest do adopcji ? Jest potencjalny wlasciciel w Krakowie ( zgoda na umowe adopcyjna) Jesli tak prosze o kontakt na [email protected] Witam, Maja jest do adopcji. Obecnie przebywa w hoteliku pod KRakowem. Jest młoda, wysterylizowana, odrobaczona, i odpchlona oraz zaszczepiona. Teraz jest już późno, ale proszę, by potencjalny domek zgłosił się do osoby, która ma pieczę nad psem. Dane podam na pw. Quote
yolanovi Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 to i ja kciukam zawzięcie za Majeczkę:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
MALWA Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='ania75']zaczynam ściskać kciuki Majeczko ;)[/QUOTE] [quote name='yolanovi']to i ja kciukam zawzięcie za Majeczkę:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] Dziewczyny ze spokojem...... Till dostała dane do e-maila. Sapphira powiadomiona, ale nie odpisała, zobaczymy co wyjdzie........... Quote
ania75 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 No pewnie - spokojnie - nie ten to inny, nasza Majeczka to fajna dziewczynka i w końcu znajdzie swego ludzia - ale kciuki sobie możemy trzymać :) Quote
yolanovi Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='ania75']No pewnie - spokojnie - nie ten to inny, nasza Majeczka to fajna dziewczynka i w końcu znajdzie swego ludzia - ale kciuki sobie możemy trzymać :) No właśnie, kciukać przecież spokojnie możemy :) Quote
Poprawna Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 W razie czego, gdyby potrzebna była wizyta to mamy wolontariuszkę Złotego Psa w Krakowie. Quote
Till Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Sapphira']Czy Maja jest do adopcji ? Jest potencjalny wlasciciel w Krakowie ( zgoda na umowe adopcyjna) Jesli tak prosze o kontakt na [email protected] napisałam maila pod wskazany adres, ale narazie cisza... Quote
MALWA Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Zaglądam.......................................... Quote
MALWA Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246745-DZISIAJ-KONIEC-GUESS-I-INNE-RZECZY-DO-15-09-godz-22-00 mam ostatnią wpłatę 15 zł od Poprawnej, którą przekazuję na konto Majeczki. Ponadto mam wpłatę 20 zł od Nuncek. Pięknie dziękuję ! Quote
Till Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 właśnie przeczytałam informacje na mailu. Czekam na więcej szczegółów na temat potencjalnego domu Quote
MALWA Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='Till']właśnie przeczytałam informacje na mailu. Czekam na więcej szczegółów na temat potencjalnego domu[/QUOTE] A co napisano w e-mailu? Quote
MALWA Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 to na razie czekam............................. Quote
Panna Marple Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 I ja też, a ciekawość mnie zżera...;) Quote
Recommended Posts