Jump to content
Dogomania

Maja z puntu przetrzymań w małopolsce.......proszę o pomoc...............

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poprawna']Odwiedzam Majeczkę po urlopie :)[/QUOTE]

Kochana, a za bazarek zapłaciłaś? Bo ja czekam cały czas tylko na Twoją wpłatę........

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie na bazarku już tylko jednej wpłaty brakuje, więc może przeleję to, co już mam? Żeby konto Majeczki było na plusie. A jak dojdzie ta ostatnia wpłata, to wtedy doślę.

Proszę Malwo o potwierdzenie, czy mam tak zrobić.

Posted

[quote name='gluchypies']U mnie na bazarku już tylko jednej wpłaty brakuje, więc może przeleję to, co już mam? Żeby konto Majeczki było na plusie. A jak dojdzie ta ostatnia wpłata, to wtedy doślę.

Proszę Malwo o potwierdzenie, czy mam tak zrobić.[/QUOTE]

Kochana wrzesień juz opłacony łącznie z karmą.
Teraz zbieramy na październik. I dlatego poproszę o całość :evil_lol: - będzie więcej dla Majci !

Posted

[quote name='Poprawna']Tak zapłaciłam, bo znalazłam w PW dane do wpłaty. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie.[/QUOTE]

Juz mam wpłatę i wysyłka poleci jutro.

Posted

[quote name='Sapphira']Czy Maja jest do adopcji ? Jest potencjalny wlasciciel w Krakowie ( zgoda na umowe adopcyjna) Jesli tak prosze o kontakt na [email protected]

Witam, Maja jest do adopcji.

Obecnie przebywa w hoteliku pod KRakowem.

Jest młoda, wysterylizowana, odrobaczona, i odpchlona oraz zaszczepiona.

Teraz jest już późno, ale proszę, by potencjalny domek zgłosił się do osoby, która ma pieczę nad psem.

Dane podam na pw.

Posted

[quote name='ania75']zaczynam ściskać kciuki Majeczko ;)[/QUOTE]

[quote name='yolanovi']to i ja kciukam zawzięcie za Majeczkę:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

Dziewczyny ze spokojem......

Till dostała dane do e-maila.

Sapphira powiadomiona, ale nie odpisała, zobaczymy co wyjdzie...........

Posted

No pewnie - spokojnie - nie ten to inny, nasza Majeczka to fajna dziewczynka i w końcu znajdzie swego ludzia - ale kciuki sobie możemy trzymać :)

Posted

[quote name='ania75']No pewnie - spokojnie - nie ten to inny, nasza Majeczka to fajna dziewczynka i w końcu znajdzie swego ludzia - ale kciuki sobie możemy trzymać :)

No właśnie, kciukać przecież spokojnie możemy :)

Posted

[quote name='Till']właśnie przeczytałam informacje na mailu. Czekam na więcej szczegółów na temat potencjalnego domu[/QUOTE]

A co napisano w e-mailu?