obiezyswiat75 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='MALWA']A co napisano w e-mailu?[/QUOTE] no właśnie co to za informacje? Quote
MALWA Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Zaglądam i czekam na wieści................................ Quote
Panna Marple Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 ja też czekam z niecierpliwością i sercem pełnym nadziei... Quote
MALWA Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Wszyscy czekamy i nic nadal nie wiemy.............................. Quote
Till Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 narazie nic się nie dzieje, jedna wizyta PA będzie w przyszłym tygodniu- oby bo oczywiście mogą się rozmyślić, a do drugich zainteresowanych, tych z Krakowa wysłałam zdjęcia z opisem. Może się okazać zbyt energiczna dla nich, ale narazie czekam na wieści Quote
MALWA Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Till']narazie nic się nie dzieje, jedna wizyta PA będzie w przyszłym tygodniu- oby bo oczywiście mogą się rozmyślić, a do drugich zainteresowanych, tych z Krakowa wysłałam zdjęcia z opisem. Może się okazać zbyt energiczna dla nich, ale narazie czekam na wieści[/QUOTE] Dziękuję za info. Na konkrety trzeba poczekać............... Quote
obiezyswiat75 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Nie wiedzialam ze sa dwa potencjalne domy Quote
ania75 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 to my sobie dalej te kciuki .... ze spokojem :) Quote
gluchypies Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ja też trzymam kciukasy :) Jutro powinnam móc w końcu przelać kasę z bazarku dla Mai, jak tylko otrzymam ostatnią wpłatę, to robię przelew :lol: Quote
MALWA Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='gluchypies']Ja też trzymam kciukasy :) Jutro powinnam móc w końcu przelać kasę z bazarku dla Mai, jak tylko otrzymam ostatnią wpłatę, to robię przelew :lol:[/QUOTE] Dziękuję pięknie ! Maja ma na razie całe 6 zł na plusie ! Quote
gluchypies Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Panna Marple']No to posażna z niej panna...:-([/QUOTE] Z bazarku będzie jakieś 180 zł, więc będzie już lepiej :) Quote
zozola77 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 no z mojego tez koło 100 zł..i mysle ze w tym tygodniu juz je pzreleje na Malwy konto... no to kciukamy.... Quote
MALWA Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='gluchypies']Z bazarku będzie jakieś 180 zł, więc będzie już lepiej :)[/QUOTE] [quote name='zozola77']no z mojego tez koło 100 zł..i mysle ze w tym tygodniu juz je pzreleje na Malwy konto... no to kciukamy....[/QUOTE] Dziewczyny - super, ze jest tyle kasy z Waszych bazarków. I jeszcze 360 zł z bazarku paula_t, na którym licytowano pierścionki od Pani Anny GR (złoty i srebrny). To łącznie będzie 640 zł, do tego dojda deklaracje, to Majka ma opłacony i październik i listopad. Chyba, ze wcześniej trafi do domku, to pieniądze pójdą na innego biedaka........... Quote
zozola77 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 mam już ostatnie wpłaty i zaraz przesle dla MAjki 144 złote ( wysyłam cała kwote z bazarku jednym pzrelewem, ale w tresci podam ile dla ktorego psiaka przypada) MALWA proszę CIe o potwierdzenie na wątku MAji i watku bazarku (link w mojej sygnaturze) jak pieniadze wpłyną...:) Quote
MALWA Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='zozola77']mam już ostatnie wpłaty i zaraz przesle dla MAjki 144 złote ( wysyłam cała kwote z bazarku jednym pzrelewem, ale w tresci podam ile dla ktorego psiaka przypada) MALWA proszę CIe o potwierdzenie na wątku MAji i watku bazarku (link w mojej sygnaturze) jak pieniadze wpłyną...:)[/QUOTE] Dziękuję pięknie, ale jeszcze nic nie wpłynęło! Mam jedynie 5 zł opłaty stałej, oraz 360 zł z bazarku paula_t. Pięknie dizziękuję ! Quote
Till Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 tak bardzo chciałąbym żeby Maja w końcu znalazła dom, długo to wszystko trwa, a w O. siedzą inne i czekają na dom. Jest nawet piesek podobny do Mai tylko jeszcze dzieciak, ma około 10 miesięcy, inne psy nie dopuszczają go do jedzenia, biedak cały czas siedzi w budzie bo się boi, nie dość, że ciapa to jeszcze najmłodszy w kojcu. Może ktoś mógłby dać mu tymczas??? Ponoć panowie hycle coś się popśtrykali i te wszystkie pieski co są w kojcu z tym maluchem mają lada moment jechać do Szczytów, są już zaznaczone obróżkami. To są głownie niewielkie psiaki w tym ten mały o którym piszę i malutki, kudłaty staruszek, ten napewno nie przeżyje. Słyszałam, że słynna Anna K. podpisała umowę ze Szczytami....Jak chcecie zobaczyć te pieski to mogę wkleić zdjecia, moze ktoś z Was cos wymysli, a narazie wklejam młodziaka " class="ipsImage" alt=""> Quote
Till Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
Till Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 zdjęcia nieco nie wyraźne, ale odrazu widać, ze jest tam biedny. Nie wiem jak was, ale mnie odrazu chwyci za serce. Taki maluszek z klapniętymi uszkami Quote
zozola77 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='MALWA']Dziękuję pięknie, ale jeszcze nic nie wpłynęło! Mam jedynie 5 zł opłaty stałej, oraz 360 zł z bazarku paula_t. Pięknie dizziękuję ![/QUOTE] nooo wczoraj to było jeszcze za wczesnie bo aj przelew ok. 20.oo zrobiłam..ale dziś mam nadzieje juz go masz :) Quote
ania75 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 ja wyśle swoją deklarację na dniach - przepraszam bardzo Quote
gosiaczek1984 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Bardzo prosze o konto na moja stala,bo jak dzisiaj weszlam w historie przelewow to sie nie polapalam o co tam chodzi co do kogo,tyle tego Quote
Recommended Posts