Jump to content
Dogomania

Maja z puntu przetrzymań w małopolsce.......proszę o pomoc...............

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

narazie nic się nie dzieje, jedna wizyta PA będzie w przyszłym tygodniu- oby bo oczywiście mogą się rozmyślić, a do drugich zainteresowanych, tych z Krakowa wysłałam zdjęcia z opisem. Może się okazać zbyt energiczna dla nich, ale narazie czekam na wieści

Posted

[quote name='Till']narazie nic się nie dzieje, jedna wizyta PA będzie w przyszłym tygodniu- oby bo oczywiście mogą się rozmyślić, a do drugich zainteresowanych, tych z Krakowa wysłałam zdjęcia z opisem. Może się okazać zbyt energiczna dla nich, ale narazie czekam na wieści[/QUOTE]

Dziękuję za info.

Na konkrety trzeba poczekać...............

Posted

[quote name='gluchypies']Ja też trzymam kciukasy :)

Jutro powinnam móc w końcu przelać kasę z bazarku dla Mai, jak tylko otrzymam ostatnią wpłatę, to robię przelew :lol:[/QUOTE]

Dziękuję pięknie !

Maja ma na razie całe 6 zł na plusie !

Posted

[quote name='gluchypies']Z bazarku będzie jakieś 180 zł, więc będzie już lepiej :)[/QUOTE]

[quote name='zozola77']no z mojego tez koło 100 zł..i mysle ze w tym tygodniu juz je pzreleje na Malwy konto... no to kciukamy....[/QUOTE]

Dziewczyny - super, ze jest tyle kasy z Waszych bazarków.

I jeszcze 360 zł z bazarku paula_t, na którym licytowano pierścionki od Pani Anny GR (złoty i srebrny).

To łącznie będzie 640 zł, do tego dojda deklaracje, to Majka ma opłacony i październik i listopad. Chyba, ze wcześniej trafi do domku, to pieniądze pójdą na innego biedaka...........

Posted

mam już ostatnie wpłaty i zaraz przesle dla MAjki 144 złote ( wysyłam cała kwote z bazarku jednym pzrelewem, ale w tresci podam ile dla ktorego psiaka przypada)

MALWA proszę CIe o potwierdzenie na wątku MAji i watku bazarku (link w mojej sygnaturze) jak pieniadze wpłyną...:)

Posted

[quote name='zozola77']mam już ostatnie wpłaty i zaraz przesle dla MAjki 144 złote ( wysyłam cała kwote z bazarku jednym pzrelewem, ale w tresci podam ile dla ktorego psiaka przypada)

MALWA proszę CIe o potwierdzenie na wątku MAji i watku bazarku (link w mojej sygnaturze) jak pieniadze wpłyną...:)[/QUOTE]

Dziękuję pięknie, ale jeszcze nic nie wpłynęło!

Mam jedynie 5 zł opłaty stałej, oraz 360 zł z bazarku paula_t.

Pięknie dizziękuję !

Posted

tak bardzo chciałąbym żeby Maja w końcu znalazła dom, długo to wszystko trwa, a w O. siedzą inne i czekają na dom. Jest nawet piesek podobny do Mai tylko jeszcze dzieciak, ma około 10 miesięcy, inne psy nie dopuszczają go do jedzenia, biedak cały czas siedzi w budzie bo się boi, nie dość, że ciapa to jeszcze najmłodszy w kojcu. Może ktoś mógłby dać mu tymczas???
Ponoć panowie hycle coś się popśtrykali i te wszystkie pieski co są w kojcu z tym maluchem mają lada moment jechać do Szczytów, są już zaznaczone obróżkami. To są głownie niewielkie psiaki w tym ten mały o którym piszę i malutki, kudłaty staruszek, ten napewno nie przeżyje. Słyszałam, że słynna Anna K. podpisała umowę ze Szczytami....Jak chcecie zobaczyć te pieski to mogę wkleić zdjecia, moze ktoś z Was cos wymysli, a narazie wklejam młodziaka

" class="ipsImage" alt="">

Posted

zdjęcia nieco nie wyraźne, ale odrazu widać, ze jest tam biedny. Nie wiem jak was, ale mnie odrazu chwyci za serce. Taki maluszek z klapniętymi uszkami

Posted

[quote name='MALWA']Dziękuję pięknie, ale jeszcze nic nie wpłynęło!

Mam jedynie 5 zł opłaty stałej, oraz 360 zł z bazarku paula_t.

Pięknie dizziękuję ![/QUOTE]

nooo wczoraj to było jeszcze za wczesnie bo aj przelew ok. 20.oo zrobiłam..ale dziś mam nadzieje juz go masz :)