Jump to content
Dogomania

Maja z puntu przetrzymań w małopolsce.......proszę o pomoc...............

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj postaram sie sprawdzić finanse Majki, czy coś dla niej doszło, bo wczoraj dałam tylko radę uzupełnić finanse Messiego, Azira i psów z interwencji(bazarek w podpisie).

Posted

chciałabym zapytać tych wszystkich, którzy pomagają Mai czy w przypadku jak Maja pójdzie do swojego domu w połowie listopada to czy będę chcieli przekazac swoje deklaracje dla Barego2, który jest najdłużej w Olkuszu, był pogryziony, teraz już całkiem się załamał, siedzi cały czas w budzie i pewnie za każdym razem jak przychodzi ktoś uratować kolejnego pieska ma nadzieje, że to właśnie będzie on...ale tak sie nie dzieje. Jest bardzo zrezygnowany i długo tak nie pociągnie. Dlatego bardzo nas potrzebuje....
" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='Till']chciałabym zapytać tych wszystkich, którzy pomagają Mai czy w przypadku jak Maja pójdzie do swojego domu w połowie listopada to czy będę chcieli przekazac swoje deklaracje dla Barego2, który jest najdłużej w Olkuszu, był pogryziony, teraz już całkiem się załamał, siedzi cały czas w budzie i pewnie za każdym razem jak przychodzi ktoś uratować kolejnego pieska ma nadzieje, że to właśnie będzie on...ale tak sie nie dzieje. Jest bardzo zrezygnowany i długo tak nie pociągnie. Dlatego bardzo nas potrzebuje....
" class="ipsImage" alt="">

Jeśli po Majce zostaną jakieś pieniądze, to wóczas przekażemy według potrzeb na innego pieska, i myślę, ze moze to być Babbry2, bo on w wielkiej potrzebie.........

Co do deklaracji, to wiem, ze nie wszyscy tu zaglądają, i dlatego po tym, jak Majka trafi do domu, trzeba napisać na pw do każdej osoby, która tu płaci co miesiąc, by prosić o przekazanie deklaracji na Barrego2.

A dom dla Majki jest juz pewny ?

Posted

na dniach robię wizytę PA to wtedy sie wszystko okaże czy dom pewny, mam wielką nadzieję, że tak. O Barrym wieści z wczoraj smutne, wygląda coraz gorzej, bardzo się drapie i jest bardzo brudny i zrezygnowany

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
Ja jesli Majka pojdzie do ds przekazuje swoja wplate skromne 10zl na Barego2

Pięknie dziękuję !

Till napisał(a):
na dniach robię wizytę PA to wtedy sie wszystko okaże czy dom pewny, mam wielką nadzieję, że tak. O Barrym wieści z wczoraj smutne, wygląda coraz gorzej, bardzo się drapie i jest bardzo brudny i zrezygnowany

To moze już byśmy go zabrały z Olkusza, umieściły u Angeli, o ile ma jeszcze jakieś miejsce i szukały deklaracji? Mam nadzieję, ze jakoś damy radę, bo kurcze psa szkoda...........

Posted

MALWA napisał(a):
Pięknie dziękuję !

To moze już byśmy go zabrały z Olkusza, umieściły u Angeli, o ile ma jeszcze jakieś miejsce i szukały deklaracji? Mam nadzieję, ze jakoś damy radę, bo kurcze psa szkoda...........

boję się, ze nie uzbieramy i co wtedy...
wczoraj udało się wyciągnać kolejnego pieska bo byli chętni pomóc, a on dalej czeka na swoją kolej

Posted

wczoraj troszkę pogadałam o Majci, to naprawdę super dziewczynka:), ma bardzo fajny charakter. Teraz jest w kojcu z drugim również super pieskiem, uratowanym w piątek z Olkusza, są w podobnym wieku i wielkosci :) może w tym tygodniu uda mi się ich zobaczyć

Posted

mdk8 napisał(a):
a ile by było za h. dla Barego 2 ?

U Angeliki 13 zł za dobę z karmą Josera, ale to trzeba jeszcze ustalać............miesięcznie około 400 zł.

Posted

bardzo mi zależy na informacji zwrotnej od osób, które pomagają Mai czy w momencie jak ona pójdzie do nowego domu przekażą swoje deklaracje dla Barrego2, z tym pieskiem jest naprawdę źle i czas jest ważny

Posted

Till napisał(a):
bardzo mi zależy na informacji zwrotnej od osób, które pomagają Mai czy w momencie jak ona pójdzie do nowego domu przekażą swoje deklaracje dla Barrego2, z tym pieskiem jest naprawdę źle i czas jest ważny

Na razie mamy 25 zł od trzech osób.

MOze czas założyć mu watek, i pozbierać, uprosić gdzie sie da o deklaracje?