Celina12 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 No właśnie nauczyła bardzo dużo. Jeśli chodzi o mnie pomogła mi w walce z moją chorobą, bólami. To była obopólna pomoc. To dla Niej musiałam być silna, sprawna, Ona stawiała mnie do pionu. Pokazała ,że warto zaciskać zęby.... Mam jeszcze tyle Jej fotek...będę wstawiała... Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Nie mogłam wcześniej pisać, teraz też jest mi trudno Połykam łzy, łzy wzruszenia ... Celinko Kochana .... To co najważniejsze w dzisiejszym świecie trąci banałem, niestety. Ale Ty spełniasz platonowską Triadę ku uciesze mego serca i (ponoć bardzo) egzaltowanej duszy Pamięć i tęsknota serdeczna są tym, co buduje nasze człowieczeństwo Radować się jest łatwo i przyjemnie, ale rozpacz ma inny wymiar, wymiar, którego nie sposób opisać. Po raz kolejny, Celinko, dajesz w swej niepogodzonej tęsknocie, świadectwo miłości, dobra i piękna. Przytulam się do Ciebie Nauczycielko Szlachetności i Godności Życia. Quote
Sarunia-Niunia Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Celinko... [IMG]http://nawiedzona.pl/wp-content/uploads/2013/04/czarna-roza.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [SIZE=3][B]Linuś dzisiaj pobiegł do ciebie AMIŚ JamniczejRodziny.[/B][/SIZE] Quote
Sarunia-Niunia Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='Isadora7'][SIZE=3][B]Linuś dzisiaj pobiegł do ciebie AMIŚ JamniczejRodziny.[/B][/SIZE][/QUOTE] O Jezu.... Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='Isadora7'][SIZE=3][B]Linuś dzisiaj pobiegł do ciebie AMIŚ JamniczejRodziny.[/B][/SIZE][/QUOTE] o matulu :( Quote
jaanka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Same smutne wieści. Celinko, Elu :calus: Wiem jak to boli. Quote
Isadora7 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Linuś... jestem, zaglądam i wiem ze ty tez jesteś tylko inaczej Quote
Celina12 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Czas mija, dużo się dzieje - dobrego i złego a tęsknota za Tobą Dzieweczko nie mija. Tęsknię bardzo, brak Ciebie dokucza okropnie. Tyle jeszcze chciałbym Ci na uszko poszeptać..... I na nic wmawianie sobie, że zaznałaś mojej i nie tylko mojej miłości, oddania...mogłaś dostać o wiele więcej...ja mogłam Kruszynko moja. Nie potrafię się zebrać, by wstawić tu Twoje fotki......tak bardzo mi Ciebie brak....tak bardzo Quote
yunona Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Dzięki Twojej miłości , fotkom i umiejętności opisywania sprawiłaś, że wiele osób po prostu ją pokochało. Dla mnie też była i pewnie dla Isadory bardzo wyjątkową jamniczką , pamiętam jak ten okruszek przyjechał do Warszawy, nie było siły, żeby nic nie poczuć, potem Ania, która ją też bardzo pokochała i w końcu Ty. Ona miała coś w sobie ujmującego, zresztą każdy psiak to ma na swój sposób. Ty umiałaś to pokazać i wydobyć z niej. Celinko jesteś wielkim skarbem, Kiś to pewnie wie :) Quote
Ewa Marta Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Celinko... uśmiechnij się dla niej, dla Babuni Lineczki, która na pewno chciałaby widzieć Cię bez łez... Quote
JamniczaRodzina. Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Celinko mnie tez brak jak wchodzę do domu i widze puste legowisko w którym spał Amiś :-( Quote
anica Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 ... tak, tylko przyszłam.... popłakać z Tobą ... Celinko :glaszcze:... jest jakaś magia miłości... jak pisze Isadora... Ala... Gusiaczek... Ela... zresztą chyba wszystkie ciocie, które poznały Celinkę, wiedzą że jesteś wyjątkową osobą! pełną miłości, spokoju, harmonii, dobroci.... zresztą wszystkich tych najlepszych cech, które ma człowiek... i tak bardzo chciałabym, chociaż troszeczkę zabrać Celinko z Twojego cierpienia... tęsknoty.... Przytulam...... Quote
Celina12 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Wiesz Okruszku, nie radzę sobie z tęsknotą za Tobą, za Twoimi oczkami wpatrzonymi we mnie, za Twoim bohaterstwem, dzielnością, miłością. Wmawiam sobie, że już nie chorujesz, nic Cię nie dusi, że kochałam Cie nad życie i starałam się dać Ci wszystko co tylko mogłam- troskę, opiekę , miłość , ciepło....ale pogodzić się z tym - że już nie wtulasz się we mnie, nie trącasz w nocy noskiem gdy coś chciałaś, nie przynosisz piłeczki chcąc się bawić, nie pilnujesz czy jestem obok......nie potrafię. Dziękuję Bogu, że mogłam trzymać Cię w ramionach gdy wchodziłaś na Tęczowy Most taka wtulona, z główką na moim ramieniu. Do końca wtulone w siebie..... Wiesz nie chcę płakać ale nie potrafię przestać.....kocham Cię Skarbie. Dziękuję raz jeszcze , że mogłam Cię pokochać. Quote
Isadora7 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Celinko tak bardzo chciałabym wesprzeć Ciebie. I wspieram,, ale mam tyle swoich sporaw teraz do załatwienia. Musze jutro chwile dla Ciebie znaleźć Quote
Celina12 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Linuś idę do szpitala, pamiętasz jak strasznie za mną wtedy tęskniłaś? JAk wytrwale czekałaś nie chcąc jeść, położyć się a potem to witanie - głośne, radosne. Nie mogłam się przebrać ani z innymi przywitać. Ciężko mi jakoś dziś znowu.....:-( Quote
Gusiaczek Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Celinko Kochana, wszystkiego dobrego dla Ciebie, myślę o Tobie bardzo serdecznie Quote
malagos Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Celinko, wspieramy Ciebie i jesteśmy z Tobą, trzymaj się... Quote
anica Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Wszystkie nasze dobre myśli płyną do Ciebie Celinko! jesteśmy przy Tobie kochana!... tak szczerze jak tylko mogą być najbliżsi!... tak jak Ty sobie na to zasłużyłaś Celinko! jesteś kochana! i potrafisz kochać!... już nie wiem co powiedzieć.... ale wiem!!!!! że zasługujesz ....[IMG]http://www.ofon.net/images/smilies/heart.gif[/IMG][B][COLOR=#ff0000] na wszystko co najlepsze!!!... [/COLOR][/B] Quote
Celina12 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Skarbie mój Ukochany - wiesz Dorotka wygrała konkurs " Serce Dla Zwierząt". Ty też się do Niej tuliłaś, to dzięki NIEJ miałam możliwość Ciebie pokochać, tulić, całować dzielne czółko, kochać, pielęgnować. Kochanie moje wiem ,że czuwałaś, pilnowałaś, by wygrała. Kocham Cie nad życie mój ORZESZKU. Tęsknię okrutnie.... Quote
Isadora7 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Linuś ty kochanie masz wielki wkłąd w tę wygraną. Dziękuje ci i kocham bardzo Quote
Celina12 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Linulinko przytul dziś koniecznie Hektorka - dokładnie 3 lata temu odszedł za TM...powiedz ,że nadal GO bardzo a to bardzo kocham :-( Quote
Celina12 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Słonko moje tak bardzo tęsknię, tak bardzo Cię kocham, tak wielką dziurę w mym sercu wyrwałaś. Nie ma minuty , nie ma godziny abym o Tobie nie myślała , nie tęskniła.....nie płakała. :-(:-(:-( Tyle mi dałaś...tyle nauczyłaś.....dlaczego ....dlaczego.....dlaczego ??????? Córeczko Ukochana......źle mi...... Kocham Cię nad życie..... Quote
Recommended Posts