Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Okamia']to ostatnie niestety Ciebie najmniej dotyczy :placz:[/QUOTE]

Ah no tak nie każdy ma takie szczęście i taką przemianę materii :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']O, nicka już dawno nie było.
Co tu tak cicho pytam się?! Nikt nie czeka na zlot? 25 dni![/QUOTE]

Ty lepiej powiedz ile chcesz od nas za to paliwo, bo jeszcze się okaże ze nas nie stać i dupa zlot odwołamy z Karolinką :diabloti:

Posted

[quote name='dog193']Mój ojciec w sobotę przelał kasę, jeśli jeszcze nie doszła to jutro pewnie dojdzie ;)[/QUOTE]

Zaraz sprawdzę - radzę pisać pw że wysłane to wtedy wiem kiedy sprawdzać ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Czemu Aleks jest na różowo? :lol:[/QUOTE]

bo beczy że mam go zaznaczyć bo on wpłacił kase ale na koncie jeszcze nie ma :evil_lol:
Wiesz jak to z divami bywa :razz:

Posted

HALO HALO - do zlotu zostało tylko 2,5 tygodnia a ja mam kase zaledwie od 5 osób, od 5 wiem że wpłacą na dniach a reszta przepadła jak kamień w wodę! :mad:

Posted

Tak, tak... Pójdzcie za mym przykładem i dokonajcie przelewu już dziś... Niech i wam udzieli się mój radosny nastrój wydawania pieniążków :multi: :loveu:

O boszeeeee były i nie maaaaa :placz: :evil_lol:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']A jak ktoś nie wpłaci do końca lipca to nie jedzie?[/QUOTE]

No ja się prosić łaskawie nie będę o to ;) :roll: jest termin - kilka osób napisało, że kase ma np na 1 i wtedy wpłacą itp. Ja nie zamierzam za kimś latać i go pilnować - wszyscy jesteśmy dorośli a przynajmniej pełnoletni i odpowiadamy za siebie...
I od razu zaznaczam, że już na imprezy organizowane przeze mnie będzie stworzona czarna lista :mad: