Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paola: Jak będzie trzeba to ja mogę Was jutro zawieźć do weterynarza. Podaj tylko adres. Kończę o 11:30 zajęcia, więc zaraz potem mogę być i wezmę aparat, to porobię małej zdjęcia! :cool3: Proszę o odzew!!!

P.S. Pozwolę sobie na mały OFF - Mores pozdrawia Amikat! :cool3:

Posted

Akitka-wpaśc możesz zawsze zawsze do Tosienki z aparacikiem-a jak masz dzisiaj czas to mozemy podjechać do weta-zapłacę rachunki-a i Tośka skorzysta bo uszka będą profesjonalnie wyczyszczone.
Mój tel:0 507-282 548.

Toska po lekach nasercowych czuje się lepiej:)
Doszedł Capture Essentiale 1xdziennie
Lakcid-1xdziennie
Antybiotyk doustny Synulox 2xdziennie
To kuracja na 20 dni.
Oprócz tego 3xdziennie czyszczenie,smarownie uszu antybiotykiem-goją się dobrze.

Miejmy nadzieję że problemy z sercem też miną:placz::placz::placz:

Dzisiaj Tosi kupiłam suchą karmę Royal Hypoallergenic-7kg-170zł+2puszki mokrego pokarmu dla psów po zabiegach-20zł.-za zaleceniem lekarza.

Rozliczenie z konta w południe.

Posted

I jeszcze tylko dopiszę:

Redaktorka z Faktu,razem z fotoreporterem była w tej pseudohodowli...
Weszli na posesję-nikogo nie było.:(:(:(

Tylko psy w króliczych klatkach:(:(:(

Chow-chow-wyglądające jak zmutowane psiaki-wisząca sierść-smród:(
Charty Afgańskie,amstaffy,buldożki francuskie,boksery,pińczery i.t.d.
WSZYSTKIE KOSZMARNIE WYGLĄDAJĄCE!!!!!!!!!!!!!!

Mogę zdobyć zdjęcia.

Posted

A zgłosili to gdzieś (np. TOnZ)??? Przecież to przestępstwo, znęcanie się nad zwierzętami. Na to są paragrafy !!!! :angryy:

Olu, a co Twoim pomysłem (pytam ponownie)??? Byłaś w Rialcie, to wiem, ale nie wiem co zdziałałaś, czy cokolwiek się udało.

Posted

Maciaszek-Ty Nocny Marku:):):)

Byłam i będę...załatwiać-daj znać na PV. KIEDY NAJLEPIEJ-JUTRO?

Sama napewno tą p/hodowlą się nie zajmę:(:(

To niebezpieczne,żal cholerny psiaków-ale ja niemogę się w to sama mieszać:(

Posted

Paola06 napisał(a):
Maciaszek-Ty Nocny Marku:):):)

Tak to jest jak się pracę kończy koło 23.00.... :shake:

Sama napewno tą p/hodowlą się nie zajmę:(:(

To niebezpieczne,żal cholerny psiaków-ale ja niemogę się w to sama mieszać:(

Ale ja nie mówiłam, że Ty masz się tym zająć, pytałam tylko czy ta redaktorka z "Faktu" to gdzieś zgłosiła. Wszak była, widziała, ma zdjęcia.

Priv zaraz wysyłam.

Posted

Ja czekam na telefon od Lavinii o której jutro będą u mnie.
Takze Lavinio-daj znac bo Toska ma jutro wizyte u weta-ale możecie również jechać tam razem:)

Dzisiaj Tosia czuje sie lepiej-jest weselsza,nawet chce sie bawić.
Przypuszczam ze to efekt leków ale również sie ochlodzilo i to duża ulga dla jej mikro noska.

Anetko-co ze zdjątkami???Prosze wklej-niech wszyscy zobaczą Tosie bez kalafiorów.

Posted

Paola06 napisał(a):
Ja czekam na telefon od Lavinii o której jutro będą u mnie.
Takze Lavinio-daj znac bo Toska ma jutro wizyte u weta-ale możecie również jechać tam razem:)

Dzisiaj Tosia czuje sie lepiej-jest weselsza,nawet chce sie bawić.
Przypuszczam ze to efekt leków ale również sie ochlodzilo i to duża ulga dla jej mikro noska.

Anetko-co ze zdjątkami???Prosze wklej-niech wszyscy zobaczą Tosie bez kalafiorów.

Jeżeli to nie jest przeszkoda, to ja z chęci bym i Lavinię poznała przy okazji i Tosia wygłaskała i obfotografowała zanim ją zabiorą. Oczywiście, jeśli to nie jest dla Ciebie kłopot Paolo! ;)

Posted

Paola, ponieważ jutro przyjeżdża dziewczyna do Normana, to chyba dopiero w piątek albo w sobotę będziemy. Musisz napisać kiedy wolisz.Ewentualnie może jutro wieczorem, ale z Warszawy moge wyjechac dopiero koło 16, nie wiem też czy Maupa będzie mogła tak póżno, zapytam.

I podaj proszę nr tel do tej dziewczyny z Bielan, bo mam tylko adres

Akitko, miło będzie Cię poznać

:lol:

Posted

lavinia napisał(a):
Paola, ponieważ jutro przyjeżdża dziewczyna do Normana, to chyba dopiero w piątek albo w sobotę będziemy. Musisz napisać kiedy wolisz.Ewentualnie może jutro wieczorem, ale z Warszawy moge wyjechac dopiero koło 16, nie wiem też czy Maupa będzie mogła tak póżno, zapytam.

I podaj proszę nr tel do tej dziewczyny z Bielan, bo mam tylko adres

Akitko, miło będzie Cię poznać

:lol:

Mnie również... ;)

Posted

Rozmawiałam z Lavinią.
Przyjadą w piątek-Tosia ma w tym dniu urlop:)

Akitko to jak Ci pasuje-my sie dostosujemy a mieszkam w samym centrum obok Urzedu Wojewódzkiego:)

Posted

Paola06 napisał(a):
Rozmawiałam z Lavinią.
Przyjadą w piątek-Tosia ma w tym dniu urlop:)

Akitko to jak Ci pasuje-my sie dostosujemy a mieszkam w samym centrum obok Urzedu Wojewódzkiego:)

A czy jutro mam jechać z Tobą i Tosią do weta? Bo ja chętnie. ;)

A jeśli chodzi o piątek, to jeśli mogę, to również chętnie wpadnę. ;) Tylko o której dziewczyny (jeśli mogę tak napisać ;)) przyjadą? Bo rano muszę do Krakowa jechać.

Posted

_beatka_ napisał(a):
Akitka czyżbyś planowala zaadoptować tosię, że tak ciągle do niej wpadasz?:cool3::evil_lol:

Buldożka chętnie, ale raczej chłopczyka bym wolała. Bo moja Ambra mogłaby być zbyt zazdrosna o kolejną dziewczynkę. Ambra woli mężczyzn. :cool3: A jeśli chodzi o Tosię - to silną potrzebę odczuwam, żeby dla Niej coś zrobić. Póki tylko jest w okolicy. ;) Wygląda na kochaną sunię... :loveu:

Posted

Tak -jeżeli mogłabyś nas zawieśc to byloby super:calus::calus:

Lavinio-tak naprawdę to przyjedżcie kiedy Wam pasuje-tylko napisz o której-Akitko zapraszam ale to jutro sie umowimy dokładnie.Wez aparat-proszę:)