Paola06 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pojedziemy a Ty nas odbierzesz? Dobrze?Ambra? Własnie wróciłam ze spacerku nocnego-ochlodzilo się i Tosieńka troszkę odżyła:) Quote
amikat Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Oleńko - ja was moge odebrać o 15:15 - po pracy - pasuej Ci? Quote
Akitka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Paola: Jak będzie trzeba to ja mogę Was jutro zawieźć do weterynarza. Podaj tylko adres. Kończę o 11:30 zajęcia, więc zaraz potem mogę być i wezmę aparat, to porobię małej zdjęcia! :cool3: Proszę o odzew!!! P.S. Pozwolę sobie na mały OFF - Mores pozdrawia Amikat! :cool3: Quote
Paola06 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Akitka-wpaśc możesz zawsze zawsze do Tosienki z aparacikiem-a jak masz dzisiaj czas to mozemy podjechać do weta-zapłacę rachunki-a i Tośka skorzysta bo uszka będą profesjonalnie wyczyszczone. Mój tel:0 507-282 548. Toska po lekach nasercowych czuje się lepiej:) Doszedł Capture Essentiale 1xdziennie Lakcid-1xdziennie Antybiotyk doustny Synulox 2xdziennie To kuracja na 20 dni. Oprócz tego 3xdziennie czyszczenie,smarownie uszu antybiotykiem-goją się dobrze. Miejmy nadzieję że problemy z sercem też miną:placz::placz::placz: Dzisiaj Tosi kupiłam suchą karmę Royal Hypoallergenic-7kg-170zł+2puszki mokrego pokarmu dla psów po zabiegach-20zł.-za zaleceniem lekarza. Rozliczenie z konta w południe. Quote
Paola06 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Anetko-wklej zdjęcia biedulki-i zadzwoń do mnie-dobrej nocki:) Quote
Paola06 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 I jeszcze tylko dopiszę: Redaktorka z Faktu,razem z fotoreporterem była w tej pseudohodowli... Weszli na posesję-nikogo nie było.:(:(:( Tylko psy w króliczych klatkach:(:(:( Chow-chow-wyglądające jak zmutowane psiaki-wisząca sierść-smród:( Charty Afgańskie,amstaffy,buldożki francuskie,boksery,pińczery i.t.d. WSZYSTKIE KOSZMARNIE WYGLĄDAJĄCE!!!!!!!!!!!!!! Mogę zdobyć zdjęcia. Quote
maciaszek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A zgłosili to gdzieś (np. TOnZ)??? Przecież to przestępstwo, znęcanie się nad zwierzętami. Na to są paragrafy !!!! :angryy: Olu, a co Twoim pomysłem (pytam ponownie)??? Byłaś w Rialcie, to wiem, ale nie wiem co zdziałałaś, czy cokolwiek się udało. Quote
Paola06 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Maciaszek-Ty Nocny Marku:):):) Byłam i będę...załatwiać-daj znać na PV. KIEDY NAJLEPIEJ-JUTRO? Sama napewno tą p/hodowlą się nie zajmę:(:( To niebezpieczne,żal cholerny psiaków-ale ja niemogę się w to sama mieszać:( Quote
maciaszek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Paola06 napisał(a):Maciaszek-Ty Nocny Marku:):):) Tak to jest jak się pracę kończy koło 23.00.... :shake: Sama napewno tą p/hodowlą się nie zajmę:(:( To niebezpieczne,żal cholerny psiaków-ale ja niemogę się w to sama mieszać:( Ale ja nie mówiłam, że Ty masz się tym zająć, pytałam tylko czy ta redaktorka z "Faktu" to gdzieś zgłosiła. Wszak była, widziała, ma zdjęcia. Priv zaraz wysyłam. Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Paola: Czekam na wieści, kiedy jutro mam się zjawić i gdzie... Quote
Paola06 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ja czekam na telefon od Lavinii o której jutro będą u mnie. Takze Lavinio-daj znac bo Toska ma jutro wizyte u weta-ale możecie również jechać tam razem:) Dzisiaj Tosia czuje sie lepiej-jest weselsza,nawet chce sie bawić. Przypuszczam ze to efekt leków ale również sie ochlodzilo i to duża ulga dla jej mikro noska. Anetko-co ze zdjątkami???Prosze wklej-niech wszyscy zobaczą Tosie bez kalafiorów. Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Paola06 napisał(a):Ja czekam na telefon od Lavinii o której jutro będą u mnie. Takze Lavinio-daj znac bo Toska ma jutro wizyte u weta-ale możecie również jechać tam razem:) Dzisiaj Tosia czuje sie lepiej-jest weselsza,nawet chce sie bawić. Przypuszczam ze to efekt leków ale również sie ochlodzilo i to duża ulga dla jej mikro noska. Anetko-co ze zdjątkami???Prosze wklej-niech wszyscy zobaczą Tosie bez kalafiorów. Jeżeli to nie jest przeszkoda, to ja z chęci bym i Lavinię poznała przy okazji i Tosia wygłaskała i obfotografowała zanim ją zabiorą. Oczywiście, jeśli to nie jest dla Ciebie kłopot Paolo! ;) Quote
lavinia Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Paola, ponieważ jutro przyjeżdża dziewczyna do Normana, to chyba dopiero w piątek albo w sobotę będziemy. Musisz napisać kiedy wolisz.Ewentualnie może jutro wieczorem, ale z Warszawy moge wyjechac dopiero koło 16, nie wiem też czy Maupa będzie mogła tak póżno, zapytam. I podaj proszę nr tel do tej dziewczyny z Bielan, bo mam tylko adres Akitko, miło będzie Cię poznać :lol: Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 lavinia napisał(a):Paola, ponieważ jutro przyjeżdża dziewczyna do Normana, to chyba dopiero w piątek albo w sobotę będziemy. Musisz napisać kiedy wolisz.Ewentualnie może jutro wieczorem, ale z Warszawy moge wyjechac dopiero koło 16, nie wiem też czy Maupa będzie mogła tak póżno, zapytam. I podaj proszę nr tel do tej dziewczyny z Bielan, bo mam tylko adres Akitko, miło będzie Cię poznać :lol: Mnie również... ;) Quote
Paola06 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Rozmawiałam z Lavinią. Przyjadą w piątek-Tosia ma w tym dniu urlop:) Akitko to jak Ci pasuje-my sie dostosujemy a mieszkam w samym centrum obok Urzedu Wojewódzkiego:) Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Paola06 napisał(a):Rozmawiałam z Lavinią. Przyjadą w piątek-Tosia ma w tym dniu urlop:) Akitko to jak Ci pasuje-my sie dostosujemy a mieszkam w samym centrum obok Urzedu Wojewódzkiego:) A czy jutro mam jechać z Tobą i Tosią do weta? Bo ja chętnie. ;) A jeśli chodzi o piątek, to jeśli mogę, to również chętnie wpadnę. ;) Tylko o której dziewczyny (jeśli mogę tak napisać ;)) przyjadą? Bo rano muszę do Krakowa jechać. Quote
_beatka_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Akitka czyżbyś planowala zaadoptować tosię, że tak ciągle do niej wpadasz?:cool3::evil_lol: Quote
Akitka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 _beatka_ napisał(a):Akitka czyżbyś planowala zaadoptować tosię, że tak ciągle do niej wpadasz?:cool3::evil_lol: Buldożka chętnie, ale raczej chłopczyka bym wolała. Bo moja Ambra mogłaby być zbyt zazdrosna o kolejną dziewczynkę. Ambra woli mężczyzn. :cool3: A jeśli chodzi o Tosię - to silną potrzebę odczuwam, żeby dla Niej coś zrobić. Póki tylko jest w okolicy. ;) Wygląda na kochaną sunię... :loveu: Quote
Paola06 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Tak -jeżeli mogłabyś nas zawieśc to byloby super:calus::calus: Lavinio-tak naprawdę to przyjedżcie kiedy Wam pasuje-tylko napisz o której-Akitko zapraszam ale to jutro sie umowimy dokładnie.Wez aparat-proszę:) Quote
_beatka_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 szkoda, że nie ma jej w warszawie bo też chetnie bym ją poznala:cool3: Quote
Paola06 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wpadajcie jak najczęściej-Tosia lubi towarzystwo:lol::lol: Dodaje to nam energii:lol::lol: Quote
Paola06 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 _beatka_ napisał(a):szkoda, że nie ma jej w warszawie bo też chetnie bym ją poznala:cool3: Moze juz niedługo.................... Quote
Kostek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Akitko a ktora baba chlopow nie lubi:D zdjec sie nie moge doczekac tych bez kalafiorkow w uszach Quote
Recommended Posts