Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paola06 napisał(a):
Tak -jeżeli mogłabyś nas zawieśc to byloby super:calus::calus:

Lavinio-tak naprawdę to przyjedżcie kiedy Wam pasuje-tylko napisz o której-Akitko zapraszam ale to jutro sie umowimy dokładnie.Wez aparat-proszę:)

Aparat zabiorę na pewno. :) Czy masz jutro czas ok. godz. 14? Wtedy mogę podjechać lub np. później jak wolisz. :)

Posted

Kostek napisał(a):
Akitko a ktora baba chlopow nie lubi:D

zdjec sie nie moge doczekac tych bez kalafiorkow w uszach

Racja... :evil_lol: Ambra miała nawet ostatnio koleżankę - labradorkę. :cool3: Aczkolwiek tamta suczka posikiwała na widok Ambry. :p

Posted

I co najważniejsze--Pierwszy dzień Tosienki w dobrym humorku i nawet nosek jest zimniutki i mokry.Dotychczas był gorącą skorupką:(
Dużo jeszcze przed nią ale najważniejsze że jest poprawa i wcale nie muszę odpukiwać:lol::lol:

Posted

_beatka_ napisał(a):
oj paola jakaś enigmatyczna jesteś, czy coś planujcie:razz:

?????????????????:lol::lol::lol:

Kolejny raz tylko przypomnę i podziękuję:
Bez pomocy ludzi dobrego serca,zaangażowania ,czasu i równiez pieniedzy nie bylo by tego co jest:calus::calus::calus:

Posted

lavinia napisał(a):
Paola, będziemy w piątek po południu, bo wypadło nam coś po drodze pilnego do załatwienia.

Jutro pojadę wiesz gdzie :lol:

To może jednak uda nam się zobaczyć... ;)

Posted

Byłam z Tosią u moich znajomych którzy mają dwójke małych dzieci 2latka i 5lat.
Jej reakcja była szokiem dla nas:lol::lol:
Całowała je-drżała z wrażenia(ale nie sapała:)),biegała w kółko z radości!!!
Suńcia kocha małe dzieci:lol::lol:

I naprawdę to jest pierwszy dzień taki radosny:multi::multi:

Lavinio-oki:)

Akitka jutro pozna naszą malutka bohaterkę:):):):)
O 14 jedziemy do weta-na zastrzyki,EKG,czyszczenie uszu profesjonalne,i zapłacic rachunek:)

Leki nasercowe podawane są 2xdziennie,antybiotyk doustny 2xdziennie,czyszczenie Abacilem i smarowanie Flucinarem 3xdziennie uszu.

Jedzonko je niechętnie ale....karmie ją z ręki:(:(:(
Póki nie bedzie odrobaczona i tak nie bedzie spektakularnej poprawy-robali ma naewno MASĘ:placz:placz::placz;

Posted

Paola06 napisał(a):
Byłam z Tosią u moich znajomych którzy mają dwójke małych dzieci 2latka i 5lat.
Jej reakcja była szokiem dla nas:lol::lol:
Całowała je-drżała z wrażenia(ale nie sapała:)),biegała w kółko z radości!!!
Suńcia kocha małe dzieci:lol::lol:

I naprawdę to jest pierwszy dzień taki radosny:multi::multi:

Lavinio-oki:)

Akitka jutro pozna naszą malutka bohaterkę:):):):)
O 14 jedziemy do weta-na zastrzyki,EKG,czyszczenie uszu profesjonalne,i zapłacic rachunek:)

Leki nasercowe podawane są 2xdziennie,antybiotyk doustny 2xdziennie,czyszczenie Abacilem i smarowanie Flucinarem 3xdziennie uszu.

Jedzonko je niechętnie ale....karmie ją z ręki:(:(:(
Póki nie bedzie odrobaczona i tak nie bedzie spektakularnej poprawy-robali ma naewno MASĘ:placz:placz::placz;

Nie mogę się doczekać aż poznam Tosieńkę. :cool3: Czy jej potrzeba jakichś rzeczy (tzn. takich do codziennego użytku)? Co kupić? ;)

Posted

Akitka napisał(a):
Nie mogę się doczekać aż poznam Tosieńkę. :cool3: Czy jej potrzeba jakichś rzeczy (tzn. takich do codziennego użytku)? Co kupić? ;)

a gdzie sie i o ktorej spotykacie?
moze bym wreszcie przybyła?
a swoja droga to Ola masz becki ode mnie! bo ja sie ostatnio wpakowalam specjalnie do Was w katowickie korki dzwonie do Ciebie a ty mi mowisz ze rano bylas u weta! no nic tylko powiesić!:mad:

Olu wszystko bedzie dobrze! ja wiem i Ty wiesz i oni tez wiedzą! wyglaskaj Tosienke ode mnie!
wyprowadzisz ją z tego ! iwerze! i zapewne zakochasz sie juz w buldozkach do konca zycia hehe!;)

Posted

Ambra napisał(a):
a gdzie sie i o ktorej spotykacie?
moze bym wreszcie przybyła?
a swoja droga to Ola masz becki ode mnie! bo ja sie ostatnio wpakowalam specjalnie do Was w katowickie korki dzwonie do Ciebie a ty mi mowisz ze rano bylas u weta! no nic tylko powiesić!:mad:

Olu wszystko bedzie dobrze! ja wiem i Ty wiesz i oni tez wiedzą! wyglaskaj Tosienke ode mnie!
wyprowadzisz ją z tego ! iwerze! i zapewne zakochasz sie juz w buldozkach do konca zycia hehe!;)

Ja podjeżdżam o 14 pod Olę. I jedziemy do weta na Brynów.

P.S.
Paola: proszę mi tu do rana napisać co Tosi potrzebne, żeby kupić. Do rachunku też dołożę jakieś swoje drobniaki, więc dolicz tam 50 zł.

Posted

Akitko-Tosienka ma wszystko:):):)

Jedynie co to tak jak pisałam juz wczesniej-jeżeli ktoś ma na zbyciu w domu starą kołdrę-co parę dni zmieniam jej posłanko na nowe-juz pozbyłam się 3kołder własnych i jedna od P.Józefa:lol::lol:
Ze względu na wycieki z uszu-najpierw ropne-cuchnące-potem pobyt w szpitaliku-gdzie też z Amikat zawoziłam jej kolejną i teraz-gdzie wycieki są krwiste i mażiowate.Takie są realia-a ja muszę dbać w tym wszystkim o pełną wygodę i higiene Toski.
Także kołdry skupuję:lol::lol:

Posted

OOooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Widzę,widzę:multi::multi::multi:

Jakieś takie masakryczne-ja juz taka otępiała ze na codzień to nie widzę że jednak to wygląda jeszcze nie ciekawie:placz:

Dzieki Anetko:calus:

A dzisiaj bedzie kolejna partia-tym razem minęły 4dni-bo te sa robione w niedzielę przed zemdleniem Toski na stole:(

Posted

Ojjjjjjjjjj :placz: :placz: :placz: Maleństwo kochane...

Paola, podziwiam Cię kochana za opiekę nad Tosieńką. Jej uszka to prawdziwe wyzwanie dla opiekuna, nie wiem czy dałabym radę...
Jesteś jej Aniołem, wiesz? :buzi:

Mój Boże, morduchna słodka, tyle przesła :shake: