Maupa4 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 to i my się ujawnimy - stale jesteśmy a że nie piszemy ... mamy "doła" - jak wyjdziemy z tego doła to zaczniemy wszędzie pisać - teraz tylko czytamy ... Quote
Wiola.od.Gacka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wychodźcie z doła szybko depresja to choroba egoistów mogę Wam podć rękę ja to stale mam ale walczę nawet złoty korzeń kupiłam na poprawę samopoczucia do góry głowa i do przodu nie dajcie się jesteśmy z Wami wirtualnie wypłakać sie i będzie OK kłopoty są po to żeby je pokonywać. Pozdrawiam Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jak Tośka na tym nowym etapie? . Pola pisze tak enigmatycznie dla inteligentnych. Polu zagladamy, zaglądamy nie bojaj się jak tu do Tośki nie zaglądnąć pisz jak najwięcej. Chyba nie zwątpiłaś w nas jesteśmy z Wami. Pozdrawiam Anka Quote
Paola06 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Burza zjadła mi kompa:placz: Jestem u znajomych-a jutro musze zglosić awarię:placz: Czekajcie cierpliwie-wkrótce,nowe ,zaskakujące wieści:) Quote
Wiola.od.Gacka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pola to lubi zagadki zadawać zgaduj zgadula. Nagroda dla zgadującego za ile pkt-ów? Zaskakuj Nas zaskakuj czekamy! Pozdrawiam Anka Quote
Paola06 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Za chwilke uciekam do domku-a Ciotki zgadują:evil_lol: Dobrej nocy życzymy,a my nie mamy kompa:placz: Quote
lavinia Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 tak, tak !!!!!!!!! no to ciotki czekają ................i myślę, że wkrótce się doczekają !!! JESTEM NAWET PEWNA.......... :-) Quote
monita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nie było mnie tutaj troszkę i chciałam się dowiedzieć co z dziewczynką ?? Quote
Akitka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 I co to za zagadka? Olu napisz coś więcej... :cool3: Quote
Diana S Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ola bidna nie ma kompa...na pewno da znac szybciej niz sie spodziewamy...Olu jestesmy z Toba, bedzie dobrze...musi!!!!!!!!!!! Quote
diana79 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Tosia jest już w domciu z Paolą :multi: bardzo ucieszyła się na jej widok :loveu: ślicznie wyglądała, była pełna sił i energii :multi: skakała i kręciła się z radości że wkońcu idzie do domu :loveu: teraz musi być już tylko lepiej :Cool!: :Cool!: :Cool!: Paola Wszystkich gorąco pozdrawia :loveu: Quote
remi333 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ogłaszam wszem i wobec: TOSIA JEST JUŻ W WARSZAWIE!!!!!. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tymczasem, dziewczyny zapoznają się ze sobą. panuje względny spokój, chociaż poczatkowo Zoya próbowała Tosię zdominować. obserwuje je przez cały czas, nie ingeruję jednak. same musza ułożyć sobie wzajemne relacje. Będzie dobrze. tryzmajcie kciuki!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ale niespodzianka z rana:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
maciaszek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 To były właśnie te zmiany, o których mówiła Ola. Ja wiedziałam, więc nie mogłam się odzywać... :) Tosiu, trzymam kciuki. Zoyu, polub Tosię ! Quote
Ada-jeje Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Och wy spiskowcy,:mad: niespodzianek wam sie zachcialo :roll: ale to przyjemna niespodzianka.:multi: :loveu: :multi: Quote
Wiola.od.Gacka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Witaj Tosia w W-wie ale niespodzianka. Kiedy możemy Cię wyściskać?. Ja mieszkam w W-wie na Ochocie dajcie znaci czy chcecie się z nami spotkać w chłodniejszy wieczór to przyjedziemy. Pozdrawiam Anka Quote
_beatka_ Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ja wiedzialam, że wy coś kombinujecie:cool3: remi kiedy będziesz wolna, żeby zorganizować zlot przyjaciól tosinych w warszawie?;) Quote
Diana S Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ale cudna wiadomosc,, to swietnie ze Tosienka pojechala do swojej "siostry" wiadomosc rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi: Quote
Isiak Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Kochana Tosia już w DS :multi: :multi: :multi: Jakże się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
diana79 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tosiu mam nadzieje, że Cię jeszcze kiedyś zobaczę :lol: życzę Ci wszystkiego najlepszego w nowym domku :loveu: czekamy na dobre nowiny ;) Quote
Diana S Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tak czekamy na nowe wiesci od nowej rodzinki Tosii :eviltong: :cool3: :cool3: :p Quote
Maupa4 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 zostałam upoważniona przez Olę do napisania tego postu ... niestety Zosia (Zoja) z Tosią się nie dogadały ... i dzisiaj Tosia pojechała do innego nowego domu Ola jutro sama wszystko postara się napisać (jak tylko będzie miała możliwość dostępu do komputera) ... a teraz ja szybciutko zdam relację - Tosia nadal będzie mieszkać w Warszawie ... będzie mieszkać z ludzmi, którzy mieli już wcześniej buldożka a teraz mają 9 letniego jamnika ... zapoznanie obydwu piesków przebiegło bezproblemowo (nowa pani dzwoniła już dwa razy i zapewniała że wszystko jest ok), państwo wzięli urlop aby Tosia teraz w nowym miejscu szybciej się zaaklimatyzowała, w nowym domu zawsze ktoś z Tosią będzie ... Ola, która była pełna obaw i zastanawiała się czy nie zabrać Tosi z powrotem ze sobą po "naocznym" zobaczeniu nowych ludzi Tosi i po rozmowie z nimi uznała że są to właśnie Ci Ludzie - "zaiskrzyło" między Tosią, Olą i Ludźmi ... jutro wkleimy zdjęcia Tosi z dzisiaj i zobaczycie jaka teraz Tosia jest śliczna ... a to wszystko dzięki Oli Quote
akucha Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 To trudne, żeby dwie dorosłe dziewczyny się dogadały. Szczególnie, kiedy jedna z nich to kilkuletnia rezydentka. Domek był wymarzony i pokochał już Tosieńkę. Przykro mi, że Remi nie mogła zostać ukochaną Pancią Tosi. Cieszę się jednak, że tak błyskawicznie znalazł sie następny wspaniały dom! Tosiu, bądź szczęśliwa! Quote
Maupa4 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tosia jest zadowolona (pani dzwoniła już dwa razy i każda rozmowa trwała pół godziny bo ... pani musiała zdać szczegółową relację z jazdy samochodem, przyjazdu do domu, zapoznania z jamniorem, jedzenia, obwąchania wszystkich kątów, wchodzenia na łóżka i fotele, oblecenia całego ogrodu ...) jutro pani będzie znowu dzwonić ... zda relację z nocy, wizyty u lekarza ... i będzie systematycznie informować o tym co u Tosi i będzie przesyłać zdjęcia ... Akucha - Ci Ludzie są na prawdę Dobrymi Ludźmi (gwarantuję) ... Oli też się bardzo spodobali ... Quote
akucha Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Przecia wiem, że nie oddasz byle komu ;) Jak czytam o jamnikach i jak znam bulwy, to domek będzie wesolusiiiii :evil_lol: Quote
Recommended Posts