Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to i my się ujawnimy - stale jesteśmy a że nie piszemy ... mamy "doła" - jak wyjdziemy z tego doła to zaczniemy wszędzie pisać - teraz tylko czytamy ...

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wychodźcie z doła szybko depresja to choroba egoistów mogę Wam podć rękę ja to stale mam ale walczę nawet złoty korzeń kupiłam na poprawę samopoczucia do góry głowa i do przodu nie dajcie się jesteśmy z Wami wirtualnie wypłakać sie i będzie OK kłopoty są po to żeby je pokonywać.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Jak Tośka na tym nowym etapie? . Pola pisze tak enigmatycznie dla inteligentnych.
Polu zagladamy, zaglądamy nie bojaj się jak tu do Tośki nie zaglądnąć pisz jak najwięcej. Chyba nie zwątpiłaś w nas jesteśmy z Wami.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Tosia jest już w domciu z Paolą :multi: bardzo ucieszyła się na jej widok :loveu:
ślicznie wyglądała, była pełna sił i energii :multi: skakała i kręciła się z radości że wkońcu idzie do domu :loveu: teraz musi być już tylko lepiej :Cool!: :Cool!: :Cool!:
Paola Wszystkich gorąco pozdrawia :loveu:

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ogłaszam wszem i wobec: TOSIA JEST JUŻ W WARSZAWIE!!!!!. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tymczasem, dziewczyny zapoznają się ze sobą. panuje względny spokój, chociaż poczatkowo Zoya próbowała Tosię zdominować. obserwuje je przez cały czas, nie ingeruję jednak. same musza ułożyć sobie wzajemne relacje. Będzie dobrze. tryzmajcie kciuki!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

zostałam upoważniona przez Olę do napisania tego postu ...

niestety Zosia (Zoja) z Tosią się nie dogadały ... i dzisiaj Tosia pojechała do innego nowego domu
Ola jutro sama wszystko postara się napisać (jak tylko będzie miała możliwość dostępu do komputera) ... a teraz ja szybciutko zdam relację - Tosia nadal będzie mieszkać w Warszawie ... będzie mieszkać z ludzmi, którzy mieli już wcześniej buldożka a teraz mają 9 letniego jamnika ... zapoznanie obydwu piesków przebiegło bezproblemowo (nowa pani dzwoniła już dwa razy i zapewniała że wszystko jest ok), państwo wzięli urlop aby Tosia teraz w nowym miejscu szybciej się zaaklimatyzowała, w nowym domu zawsze ktoś z Tosią będzie ...

Ola, która była pełna obaw i zastanawiała się czy nie zabrać Tosi z powrotem ze sobą po "naocznym" zobaczeniu nowych ludzi Tosi i po rozmowie z nimi uznała że są to właśnie Ci Ludzie - "zaiskrzyło" między Tosią, Olą i Ludźmi ...

jutro wkleimy zdjęcia Tosi z dzisiaj i zobaczycie jaka teraz Tosia jest śliczna ... a to wszystko dzięki Oli

Posted

To trudne, żeby dwie dorosłe dziewczyny się dogadały. Szczególnie, kiedy jedna z nich to kilkuletnia rezydentka. Domek był wymarzony i pokochał już Tosieńkę. Przykro mi, że Remi nie mogła zostać ukochaną Pancią Tosi.

Cieszę się jednak, że tak błyskawicznie znalazł sie następny wspaniały dom! Tosiu, bądź szczęśliwa!

Posted

Tosia jest zadowolona (pani dzwoniła już dwa razy i każda rozmowa trwała pół godziny bo ... pani musiała zdać szczegółową relację z jazdy samochodem, przyjazdu do domu, zapoznania z jamniorem, jedzenia, obwąchania wszystkich kątów, wchodzenia na łóżka i fotele, oblecenia całego ogrodu ...)
jutro pani będzie znowu dzwonić ... zda relację z nocy, wizyty u lekarza ... i będzie systematycznie informować o tym co u Tosi i będzie przesyłać zdjęcia ...

Akucha - Ci Ludzie są na prawdę Dobrymi Ludźmi (gwarantuję) ... Oli też się bardzo spodobali ...