Wiola.od.Gacka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Zuzi bardzo pomógł Orydermyl starej babuli ze schronu również zapytaj może o ten lek weta pewnie znajdą coś skutecznego jak już wiedzą co to za licho toczy uszy Tosine Pozdrawiam Anka Quote
Paola06 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jutro wszystko bedzie wiadomo-są juz przygotowane antybiogramy. Mięciutkich snów zyczymy.Pa,pa:):):):) Quote
Akitka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wiola.od.Gacka napisał(a):Zuzi bardzo pomógł Orydermyl starej babuli ze schronu również zapytaj może o ten lek weta pewnie znajdą coś skutecznego jak już wiedzą co to za licho toczy uszy Tosine Pozdrawiam Anka Paola06 napisał(a):Jutro wszystko bedzie wiadomo-są juz przygotowane antybiogramy. Mięciutkich snów zyczymy.Pa,pa:):):):) Ambrze też przy młodzieńczym zapaleniu pochwy przypętało się zapalenie uszu. I też smarowałam jej Oridermylem (czy Orydermylem) i szybko przeszło. :cool3: Stęskniłam się za Tosiaczkiem, jeszcze mam tylko 1 egzamin, więc może uda mi się zobaczyć Tosię zanim zostanie Warszawianką. :cool3: Pozdrowienia dla Oli i Tosi :hand: Quote
Wiola.od.Gacka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Oczywiście i nie y w nazwie leku sorki Akita masz rację ten lek jest dobry ale czy u Tosi zadziała to by trzeba wetów zapytać. Pozdrawiam Anka Quote
Akitka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wiola.od.Gacka napisał(a):Oczywiście i nie y w nazwie leku sorki Akita masz rację ten lek jest dobry ale czy u Tosi zadziała to by trzeba wetów zapytać. Pozdrawiam Anka A ja nie wiem jak się pisze... Tak mi się wydawało tylko, że brzmiało jakoś bardziej miękko. ;) Quote
Paola06 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Niestety nie udalo nam sie doczekac w kolejce do weta dzisiaj. Na 17 -miałam wywiadówkę u syna -tą już osteczna przed wystawieniem ocen. A u weta kolejka..... Mamy wyniki z bakteriologii-ale co do ostatniego słowa-niech się wypowie wet. w czwartek od 14-19. A u nas b/z.humorki ,pląsy,zabawy..... Quote
Ada-jeje Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ja myslalam ze Tosia juz w nowym domku a tu sie dowiaduje Paola ze ona ciagle u ciebie i do tego jeszcze cigle w leczeniu. Czy to leczenie dlugo jeszcze potrwa? Biedna sunia tyle sie juz wycierpiala ale to chyba juz tylko kontrolne badania? Quote
Akitka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Paola06 napisał(a): A u nas b/z.humorki ,pląsy,zabawy..... To świetne... :cool3: Widzisz Olu, to i tak nie było dane nam się spotkać w najbliższy czwartek... Quote
Paola06 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Nie mogę odesłać Tosi do nowego domku-gdy ciągle borykamy się z jakimś problem zdrowotnym. Jej przypadek tak naprawdę to nie krótki epizod!!!!!!!!!!!! Trzeba mieć WSZYSTKO na uwadze-aby inni nie mieli pretesji-aby domek docelowy był bezpieczny!!!!!!!!!!!! Przykro mi to pisać-bo sama mam rezydentkę kocią-zamykaną w dwóch pokojach-gdzie wcześniej miała dozór nad całym mieszkaniem-ale takie są realia:( Quote
Paola06 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A chciałam dodać że nasza koteczka -tak jak i teraz Tosia - jest częścią rodziny. Quote
Ada-jeje Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Paola nie smialabym w to watpic ze kotka i Tosia sa czescia rodziny, zwlaszcza jak sie poznalysmy osobiscie. Quote
Paola06 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ada-:calus::calus: I dla Twoich tymczasowiczek:lol::lol: Quote
Maupa4 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dzień dobry ... byłyśmy już u Was rano ... ale jeszcze spałyście ... :ices_bla: Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Maupa4 napisał(a):dzień dobry ... byłyśmy już u Was rano ... ale jeszcze spałyście ... :ices_bla: Głaski dla Tosiaczka.... :loveu: Quote
Paola06 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Meldujemy że zaraz wychodzimy do weta.Prosimy trzymac kciuki choć wiemy że i tak trzymacie. Do wieczorka:) Quote
Akitka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Paola06 napisał(a):Meldujemy że zaraz wychodzimy do weta.Prosimy trzymac kciuki choć wiemy że i tak trzymacie. Do wieczorka:) Do jutra... :hand: Quote
Maupa4 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 będziemy ... i trzymać kciuki ... i wieczorkiem ;) Quote
ziele77 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 nowa zapalona czytelniczka i wielbicielka Tosi :loveu: też czeka:cool3: Quote
Paola06 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No i znowu:placz::placz: Tosia w uszach dwa rodzaje paciorkowca:(: PSEUDOMONAS SPP i STRPTOCOCCUS BETA-HEMOLITYCZNY. bADANIE MYKOLOGICZNE całe szczęście ujemne. Będzie dostawać 2xdz.antybiotyk p.t.:Eniobioflox --po 4dniach podawania-1xdz.przez 10dni-a potem kontrola. Do tego jak zwykle czyszczenie 2xdz.Betadiną Na serce Vetmedin2xdz.(bloki są) Esenssiale1xdz.(znowu) Lakcid2xdz.(znowu) A oprócz tych całkiem przykrych nowości-to Tosieńka b/z:multi: Bryka,chce się bawić i ....waży 11,540kg!!!!! Jak zabierałam ja po zabiegu ważyła 9.800-bodajże(gdzie.ś tam pisałam) Z reni333 ,ustaliłyśmy że Tosia przeleczy sie jeszcze w domku katowickim. Quote
Paola06 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Mam poleconego do dalszego leczenia Tosi weta w Wawie,na Bemowie??? Przez lekarza prowadzącego Tosię:) Quote
_beatka_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 na bemowie?to obok mnie:pa jakie nazwisko?czy remi mieszka na bemowie?:razz: Quote
remi333 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 hej, mieszkam na Bielanach. będziemy miały blisko. Quote
Recommended Posts