Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Fakt.....:) Maciek777 to ile ta chata u Was kosztuje? Quote
kod4 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Serdecznie dziękujemy za każdy dar dla Niego <3 Yeti ma najlepsze Cioteczki pod słońcem :) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Kod4 a jak tam Jego zdrowie na dzis? A ta agresja? Mam nadzieje, ze cos uda sie wymyslec aby na zime Go zabrac ze schronu....... Quote
kod4 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Aimez_moi napisał(a):Fakt.....:) Maciek777 to ile ta chata u Was kosztuje? Boksy są ocieplane, a budynek ogrzewany. Cenowo wychodziłoby jakieś 550 zł + 90 zł za karmę (chyba, że podsyła się własną). Ceny nie są takie sztywne - to zależy od problematyczności psa (np agresja) - cena może być niższa lub wyższa. Quote
Sara2011 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Maciek777 napisał(a):Boksy są ocieplane, a budynek ogrzewany. Cenowo wychodziłoby jakieś 550 zł + 90 zł za karmę (chyba, że podsyła się własną). Ceny nie są takie sztywne - to zależy od problematyczności psa (np agresja) - cena może być niższa lub wyższa. Maciek777, a może jakiś upust od tej ceny mógłbyś udzielić;). Ciężko nam będzie biednym ciotkom taką kasę uciułać. A tu jeszcze kasa na transport czy leczenie będzie potrzebna. Quote
Maciek777 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Sara2011 napisał(a):Maciek777, a może jakiś upust od tej ceny mógłbyś udzielić;). Ciężko nam będzie biednym ciotkom taką kasę uciułać. A tu jeszcze kasa na transport czy leczenie będzie potrzebna. Gdybym był szefem to mogli byśmy porozmawiać:p Najlepiej zadzwonić do właścicielki (tel w moim banerku) i dowiedzieć się konkretnie co i jak bo wszelkie negocjacje to już nie ze mną:roll: Aimez_moi napisał(a):Maciek777 to jak? Macie miejsca? Tak, choć bodajże na dzień dzisiejszy to tylko jeden boks:roll: Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ciotki moglaby ktoras zadzwonic i dowiedziec sie wszystkiego? Ja nie mam polskiego numeru...... Quote
Sara2011 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ciotki moglaby ktoras zadzwonic i dowiedziec sie wszystkiego? Ja nie mam polskiego numeru...... Dobrze by było gdyby któraś Cioteczka która choć trochę zna Karo zadzwoniła. Bo jeśli cena zależy od zachowania psa to ja nic nie wiem na ten temat, ot tyle co napisane na wątku. Może udałoby się wynegocjować niższą cenę... Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Moja kolezanka jutro tam zadzwoni....... bedziemy wiedziec co i jak....:) Quote
Maciek777 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Aimez_moi napisał(a):Moja kolezanka jutro tam zadzwoni....... bedziemy wiedziec co i jak....:) O proszę:) czekam na wieści:) Quote
zozola77 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 no coś drgnęło...kibicuje psiakowi !!! Quote
arnold Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 O! Czyżby coś się zaczynało ruszać w sprawie psa? Quote
Kamila Proc Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 ja tez kibicuje, ale jakies szczegoly? Quote
Poziomka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Ja także bardzo ciekawa jestem. Quote
supergoga Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Jutro wysyłam paczuszke z legowiskiem i smaczkami i gryzakami dla psiaka. Dokładam tez kocyki które właśnie dostalismy. Mam nadzieje, że mu się przydadzą. Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Jest miejsce dla Karego w psanatorium.....ale koszt okolo 550zl na miesiac. Nie wiem jak zebrac taka kwote.....moze na poczatek bazarek cegielkowy? Kabaja.....:) umiesz takie cudo robic? Macie jeszcze jakies pomysly? Doradzcie prosze....... Quote
paula_t Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Aimez_moi, bazarek cegiełkowy to kwestia pomysłu, najwięcej roboty jest przy wysyłaniu zaproszeń, bo inaczej mało ludzi zagląda, ale możemy się podzielić, bo jest lista :) Zebrać 550zł deklaracji miesięcznie będzie bardzo ciężko...Najgorsze jest to, że nie wiemy tak naprawdę jak Karo będzie zachowywał się poza schroniskiem, bo jeżeli będzie wymagany szkoleniowiec, to hotelik jest wart swojej ceny, ale jeśli okazałoby się, że praca nad Karo nie będzie potrzebna, to wypadałoby poszukać tańszego hoteliku...Tak tylko gdybam, bo to wielki znak zapytania dla nas wszystkich. Quote
kabaja Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 czyżby się zgłosiła chętna na zrobienie bazaru :cool3: super ,bo ja to ledwo zrobiłam najprostszy a jakiś z polotem :shake::oops: kod4 z bazarku wyszło trochę więcej niż się spodziewaliśmy ,bo _Lara koszty wysyłki podarowała Karusiowi :Rose: a ja trochę zaokrąglę kwotę ,także będzie to 100 zł. Ten hotelik to plus karma ,tak? Quote
paula_t Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Kabaja, gdybym tylko ja miała jakikolwiek pomysł, to bym się od razu na ochotnika zgłosiła:D Ale nie ma problemu z rozsyłaniem zaproszeń, do tego zgłaszam się już teraz ;) Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Mozna cos fajnego wymyslec np. bileciki dla Karo na podroz do hotelu.....albo cos w tym guscie. Bazarek fantowy tez mozna juz robic. Quote
kod4 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Woow 100 zł ? Nie spodziewałam się. :) Ale super. Cioteczki miałyśmy do dyspozycji również ciut tańsze hoteliki, również z pomocą terapeutyczną. Ale mówiłyśmy, że za drogie. To damy rade ponad 550 zł miesięcznie ? Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Musimy sprobowac za wszelka cene. Sama chyba wiesz, ze Przytulanka na zime w schronie to zly pomysl....... Quote
Sara2011 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 kod4 napisał(a):Woow 100 zł ? Nie spodziewałam się. :) Ale super. Cioteczki miałyśmy do dyspozycji również ciut tańsze hoteliki, również z pomocą terapeutyczną. Ale mówiłyśmy, że za drogie. To damy rade ponad 550 zł miesięcznie ? Ciężko będzie ale próbować trzeba. W Psanatorium piesek ma do dyspozycji ogrzewane pomieszczenie i to jest fajne w przypadku Karo. Fakt, najlepiej byłoby znaleźć miejsce w DT ale o tym chyba mozemy pomarzyć. Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Tak sobie mysle, ze w Psanatorium moze sie otworzyc Slodziak........ dobrze doradzcie teraz co robic i w jakich kolejnosciach? Bazarki i prosby o deklaracje tak? Quote
Recommended Posts