Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Fakt.....:)
Maciek777 to ile ta chata u Was kosztuje?

Boksy są ocieplane, a budynek ogrzewany.
Cenowo wychodziłoby jakieś 550 zł + 90 zł za karmę (chyba, że podsyła się własną). Ceny nie są takie sztywne - to zależy od problematyczności psa (np agresja) - cena może być niższa lub wyższa.

Posted

Maciek777 napisał(a):
Boksy są ocieplane, a budynek ogrzewany.
Cenowo wychodziłoby jakieś 550 zł + 90 zł za karmę (chyba, że podsyła się własną). Ceny nie są takie sztywne - to zależy od problematyczności psa (np agresja) - cena może być niższa lub wyższa.

Maciek777, a może jakiś upust od tej ceny mógłbyś udzielić;). Ciężko nam będzie biednym ciotkom taką kasę uciułać. A tu jeszcze kasa na transport czy leczenie będzie potrzebna.

Posted

Sara2011 napisał(a):
Maciek777, a może jakiś upust od tej ceny mógłbyś udzielić;). Ciężko nam będzie biednym ciotkom taką kasę uciułać. A tu jeszcze kasa na transport czy leczenie będzie potrzebna.

Gdybym był szefem to mogli byśmy porozmawiać:p
Najlepiej zadzwonić do właścicielki (tel w moim banerku) i dowiedzieć się konkretnie co i jak bo wszelkie negocjacje to już nie ze mną:roll:

Aimez_moi napisał(a):
Maciek777 to jak? Macie miejsca?

Tak, choć bodajże na dzień dzisiejszy to tylko jeden boks:roll:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ciotki moglaby ktoras zadzwonic i dowiedziec sie wszystkiego? Ja nie mam polskiego numeru......

Dobrze by było gdyby któraś Cioteczka która choć trochę zna Karo zadzwoniła. Bo jeśli cena zależy od zachowania psa to ja nic nie wiem na ten temat, ot tyle co napisane na wątku. Może udałoby się wynegocjować niższą cenę...

Posted

Jest miejsce dla Karego w psanatorium.....ale koszt okolo 550zl na miesiac. Nie wiem jak zebrac taka kwote.....moze na poczatek bazarek cegielkowy?
Kabaja.....:) umiesz takie cudo robic? Macie jeszcze jakies pomysly? Doradzcie prosze.......

Posted

Aimez_moi, bazarek cegiełkowy to kwestia pomysłu, najwięcej roboty jest przy wysyłaniu zaproszeń, bo inaczej mało ludzi zagląda, ale możemy się podzielić, bo jest lista :)

Zebrać 550zł deklaracji miesięcznie będzie bardzo ciężko...Najgorsze jest to, że nie wiemy tak naprawdę jak Karo będzie zachowywał się poza schroniskiem, bo jeżeli będzie wymagany szkoleniowiec, to hotelik jest wart swojej ceny, ale jeśli okazałoby się, że praca nad Karo nie będzie potrzebna, to wypadałoby poszukać tańszego hoteliku...Tak tylko gdybam, bo to wielki znak zapytania dla nas wszystkich.

Posted

czyżby się zgłosiła chętna na zrobienie bazaru :cool3: super ,bo ja to ledwo zrobiłam najprostszy a jakiś z polotem :shake::oops: kod4 z bazarku wyszło trochę więcej niż się spodziewaliśmy ,bo _Lara koszty wysyłki podarowała Karusiowi :Rose: a ja trochę zaokrąglę kwotę ,także będzie to 100 zł. Ten hotelik to plus karma ,tak?

Posted

Kabaja, gdybym tylko ja miała jakikolwiek pomysł, to bym się od razu na ochotnika zgłosiła:D

Ale nie ma problemu z rozsyłaniem zaproszeń, do tego zgłaszam się już teraz ;)

Posted

Woow 100 zł ? Nie spodziewałam się. :) Ale super. Cioteczki miałyśmy do dyspozycji również ciut tańsze hoteliki, również z pomocą terapeutyczną. Ale mówiłyśmy, że za drogie. To damy rade ponad 550 zł miesięcznie ?

Posted

kod4 napisał(a):
Woow 100 zł ? Nie spodziewałam się. :) Ale super. Cioteczki miałyśmy do dyspozycji również ciut tańsze hoteliki, również z pomocą terapeutyczną. Ale mówiłyśmy, że za drogie. To damy rade ponad 550 zł miesięcznie ?

Ciężko będzie ale próbować trzeba. W Psanatorium piesek ma do dyspozycji ogrzewane pomieszczenie i to jest fajne w przypadku Karo. Fakt, najlepiej byłoby znaleźć miejsce w DT ale o tym chyba mozemy pomarzyć.