kod4 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Może nie przepadnie :) andzia69 wiem, że wilgoć i tak dalej ale lepiej aby miał chodź na chwile coś ciepłego niż zimny, betonowy boks z resztką słomy. :) Quote
kod4 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Supeeer. Kupimy mu taki materacyk. Dołożymy pieniadze z bazarku. A może gdyby miał ktoś jeszcze jakieś fanty to zorganizujemy. ? ICK wspominała coś, że ma sporo rzeczy. Ale jak na razie nie ma jej tutaj :-( Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Przydalaby sie taka drewniana paleta taka aby polozyc na niej kocyki lub jakies ocieplenie. Quote
Maciek777 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Aimez_moi napisał(a):Przydalaby sie taka drewniana paleta taka aby polozyc na niej kocyki lub jakies ocieplenie. Dokładnie! Zwłaszcza, że dużo tego i często można to dostać praktycznie "za piwo":) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Zalatwcie taka palete.......moze gdzies na skupie....ja zaplace za nia. Quote
kod4 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Aimez_moi on ma taką paletę ale problem jest w tym że właśnie nic prócz niej. Ale niedługo będzie legowisko :) Quote
Sara2011 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Maciek777 napisał(a):Dokładnie! Zwłaszcza, że dużo tego i często można to dostać praktycznie "za piwo":) Maciek777, a u Was w Psanatorium jaki jest koszt hotelowania takiego dużego psa jak Karo? Boksy chyba macie ocieplane, tak mi się wydaje? Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Maciek777 bo u Was nie byloby problemem praca nad Nim prawda? Quote
Maciek777 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Sara2011 napisał(a):Maciek777, a u Was w Psanatorium jaki jest koszt hotelowania takiego dużego psa jak Karo? Boksy chyba macie ocieplane, tak mi się wydaje? Boksy są ocieplane, a budynek ogrzewany. Cenowo wychodziłoby jakieś 550 zł + 90 zł za karmę (chyba, że podsyła się własną). Ceny nie są takie sztywne - to zależy od problematyczności psa (np agresja) - cena może być niższa lub wyższa. Quote
Maciek777 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Aimez_moi napisał(a):Maciek777 bo u Was nie byloby problemem praca nad Nim prawda? Nie potrafię jednoznacznie określić:roll: Musiałbym porządnie wszystko przeczytać. Hotel ma jednak na swoim koncie agresory uratowane przed eutanazją, a teraz to misie:) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Dla Karego miejsce u Was byloby jak milion dolarow. Ze zdjec wynika, ze potrafi bawic sie z malymi pieskami a Jego agresja o ile taka jest wynika z bolu. Stawy i wiazadla chyba. Quote
supergoga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Mamy tam 3 nasze psy - - ale fakt, tanio nie jest. Szkoda że mamy taka trudna finansowa sytuacje w Fundacji. gdyby było lepiej, może byśmy go przyjeli pod skrzydła. na razie nie damy rady. Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Wielka szkoda.....:( Boje sie, ze zima bedzie dla Niego bardzo trudna.....:( Quote
Maciek777 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 kod4 napisał(a):Ehhh chyba nas nie stać .... :( Aimez_moi napisał(a):Dla Karego miejsce u Was byloby jak milion dolarow. Ze zdjec wynika, ze potrafi bawic sie z malymi pieskami a Jego agresja o ile taka jest wynika z bolu. Stawy i wiazadla chyba. Czyli teoretycznie cena powinna być niższa (przynajmniej po jakimś czasie) o ile dałoby się szybko zapanować nad Jego zdrowiem i faktycznie by się nie denerwował. Wiem jak dzisiaj jest trudno uzbierać coś kasy na dogo:shake: Quote
kod4 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Jest na prawdę ciężko. Najbardziej boję się, że w pewnym miesiącu nie będziemy mieć nic. I co wtedy ? Chciałabym bardzo żeby wszystko się jakoś ruszyło z miejsca... Ale zawsze potrzebne są na to pieniądze :) Quote
Maciek777 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 A może bazarek cegiełkowy? Zawsze kilka złotych się uzbiera, a przy okazji parę osób pozna piesa:) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Bazarek normalny....bazarek cegielkowy...... wszystko co sie tylko da.... Maciek777 a macie w ogole miejsca? Quote
kod4 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 A macie może jakieś fanty. Ja w obecnej chwili musiałam wszystko oddać :( Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Rozmawialam z Ick i obiecala bazarek dla piesa.....ma sporo fantow. Quote
supergoga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Czy jakieś smaczki, gryzaki do czyszczenia zębów - przydadzą się dla niego? Quote
kod4 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 supergoga myślę, że bardzo. Będzie mógł rozładować napięcie. I to że czasem nie wychodzi w ogóle na spacerek a jak już to na wybieg gdzie sam nudzi się strasznie Quote
supergoga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 To może wynajdę jakiś szarpak dla niego. Poszperam, cos dostanie od ciotki. Mój TZ stwierdził... ale piękny, takiego mógłbym mieć - hihihi Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 To kuj Kochana zelazo poki gorace.....:):) Tancz wokol TZ-ta....:) Quote
supergoga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Niestety nie - mieszkam w bloku i mamy starą schorowana airedale terierkę która na inne psy w domu reaguje potwornym stresem - a ma chore serce i nie tylko... Więc ona jesdnak ma priorytet. Quote
Recommended Posts