Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę zmienić tekst w ogóle. Nie chcę pisać, że wybitnie dla dzieci, bo - jak pokazał choćby przykład Chmurci - wszystko zależy od dzieci i ich rodziców... Alutka wychowywała się z dziećmi, a np. na mojego chrześniaka potrafi naszczekać, a nawet go niby zabawowo za nogawki łapać, gdy biegnie albo rzuca piłkę Lili. To po prostu musi być TEN dom i CI ludzie.

Posted

Zero pewności, że będzie oryginalna! A tak... polecę sobie do Paryża, stamtąd szybkim pociągiem (380/h) do Diżonu, wpadnę po musztardę i... wracam! :) W dodatku wszystko na koszt firmy, z wyjątkiem... musztardy właśnie ;)

Posted

A mi się marzy kolejne spotkanko kawowe w Starbuksie czy innej Chudej czy Grubej Kaśce, żebyśmy my trzy: Nutusia, Mazowszanka i ja opijały wydanie potworków do domu, oczywiście w duuuużym i radosnym gronie.

Posted

A teraz to chyba jest najlepsza pora na ciepłe kasztany na Placu Pigall (nie wiem jak się to pisze ) Może zdążysz przed tą szybką podróżą po musztardę?

Posted

Jeszcze na tym ;)

Kicia wczoraj przeszła samą siebie z jedzeniem!!!! Do tej pory nie była wielkim żarłokiem, można było nasypać karmy "na zapas". A wczoraj, poskubała świeżo nasypanych po naszym powrocie chrupek, po czym wyczaiła na stole miseczkę z zupą pieczarkową!!! Nie można jej było przegonić! Sławek ją zamknął w sypialni - wydzierała się wniebogłosy. Wypuściłam - pędem na stół i do zupy :) Potem znalazła garnek z resztą zupy na blacie i omal do niego nie wpadła - przykryłam pokrywką. Rozżalona pocieszyła się resztką ryżu... Brzuszek miała jakby piłkę tenisową połknęła. A wieczorem puszczała takie bąkersy, że Lili wysiada ;) A na całe to złodziejstwo patrzyła Alutka - mocno zdegustowana, że nie może brać w nim udziału, bo byliśmy w kuchni :)