Ulka18 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Karolino, trzymamy za Ciebie mocno kciuki we wszystkie dni sesji :kciuki: Zebys wszystkie egzaminy zdala i mogla jak najszybciej jechac do domu :multi: Quote
irenaka Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Ja też trzymam mocno, bardzo mocno. A jak dojedziesz do domu to prześlij koniecznie zdjęcia całej rodzinki. Quote
irenaka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Kajeczko! Całuję pyszczek i pozdrawiam całą rodzinkę!!!!! Quote
irenaka Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Kajeczko! Ciotka Irena cię całuje, bardzo bardzo serdecznie pozdrawiam rodzinkę. Quote
Jagienka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cioteczki bardzo przepraszam za zaśmiecanie wątku Kajusi, ale... kolejny collie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6253799#post6253799 Quote
karolina7 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 witam serdecznie. chyba nie urwal sie watek Kai?? kurcze tak smutno sie zrobilo. a ja chcialam o wesolych rzeczach napisac. wrocilam do domku juz kilka dni temu (egzaminy zdane), wysciskiwanie Kai nie mialo konca :loveu: Ale ona tu szaleje, biega za kotami po podworku jak wariat. ostatnio sie tak rozpedzila, ze nie zdazylam jej zlapac zanim wpadla na sietke, ale w ogole sie tym nie przejela i ganiala dalej. to jest normalnie szatan a nie pies:lol:.Czasem podskakuje do gory na czterech lapkach, wyglada to przekomicznie. postaram sie zrobic jej wtedy zdjecie i pozniej je wkleje. pozdrawiam serdecznie. Quote
zurdo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Gratuluję zdanych egzaminów :lol: Super wieści, niecierpliwie czekamy za zdjęcia szalejącej i podskakującej Kai :lol: Quote
irenaka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Karolinko! Bardzo dziękuję za takie super wiadomości, to dzisiaj prawdziwy miód na moje zbolałe serce. Strasznie rozpaczam z powodu Marcepanaka którego mam w domu i któremu szukam domu. Strasznie jestem z nim związana (tak jak z Kają) i coraz częściej myślę, aby przesatać zajmować się bezdomnymi psiakimi, bo nie potrafię się z nimi rozstawać i żadne rozsądne argumenty nie docierają do mnie. Serce nie sługa, a ja wyglądam dzisiaj jak cień człowieka. Mam nadzieję, że koty przeżyły bliskie spotkanie z Twoim "potworem", nos cały a siatkę da się naprawić. Gratuluję zdanych egzaminów i pamiętaj aby zawsze całować ten kochany pyszczek od ciotki Ireny. Czekam na zdjęcia. Prześlij je do mnie to wstawię na dogo. Quote
irenaka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Karolinko! Cioteczka pozdrawia domek i czeka na wieści!!!!! Quote
irenaka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 UWAGA! UWAGA! UWAGA! Dostałam zdjęcia Kajeczki z nowego domu. Tak długo czekałam, ale okazało się, że zdjęcia były wysłane tylko do mnie nie dotarły. Rodzinka czekała kiedy je zamieszczę a ja się dziwiłam, że jeszcze nie wysłali chociaż obiecali. Ale w sobotę miałam cudowny telefon i oczywiście się wszystko wyjaśniło. Nie wiem, kiedy przestanę płakać i tęsknić za Kają, ale z drugiej strony jestem tak bardzo szczęśliwa, że Kaja ma TAKI DOM!!! Całej rodzince dziękuję za miłość i serce dla Kajeczki. Na zdjęciach zobaczycie jak urwis obszczekuje konia. Podobno to jej ulubiona rozrywka. Wszystkich w domu już pewnie "ustawiła" i teraz trzeba zabrać się za konia. A teraz foto naszej królewny: Quote
Ulka18 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ale cudna Kajunia, tylko widac łózka i poduszki pod głowke zmienia co chwilke inne :evil_lol: Pieknie wyglada, futerko takie zadbane :loveu: A konik wcale sie Kajunia nie przejmuje :eviltong: madry konik :p Quote
irenaka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Agusia! Ja myślę, że ona myśli, tak jak moja Diana, że koń to największy pies świata. Skoro Kaja rządzi w domu to zostało tylko "ustawić" i "wychować" tego psa. Quote
zurdo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Nic, tylko usiąść i ryczeć. Ze szczęścia :multi: Quote
Lucyja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jeśli Kajunia wyleguje się w łóżkach, to znaczy, że juz awansowała na księzniczkę domu i już lepiej być nie może :loveu: A z koniem ? Myślę, że sie dogadają :) Czy koń mógły się nie dac ustawić takiej śliczności ?:evil_lol: Quote
duzago1 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witam! w tym spaniu na sofie najgorsze jest to, że jak ktoś chce się obok Kai położyć, to nawet się nie przesuwa - uważa, że to nie jej problem czy innym jest wygodnie. No cóż...:lol: Quote
irenaka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Oj jak ja się cieszę. Chociaż z drugiej strony jak przeczyta ten wpis ktoś kto trzyma krótko psa to się załamie. Ale jak tu nie kochać Kajeczki i jej nie rozpieszczać? A wtedy takie efekty są, że pies łaskawie zezwala na spanie w łóżku obok siebie i jeszcze pomrukuje jak się go przesunie. To samo mam w domu, ale i tak je kocham!!! Quote
irenaka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Kajeczko! Całuję mordeczkę i całą rodzinkę!!! Quote
irenaka Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Kochana rodzinko Kajeczki! Dlaczego na tym wątku tak cicho? Żadnych wiadomości. Cioteczka Irena się martwi. Quote
Recommended Posts