Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam serdecznie. chyba nie urwal sie watek Kai?? kurcze tak smutno sie zrobilo. a ja chcialam o wesolych rzeczach napisac. wrocilam do domku juz kilka dni temu (egzaminy zdane), wysciskiwanie Kai nie mialo konca :loveu: Ale ona tu szaleje, biega za kotami po podworku jak wariat. ostatnio sie tak rozpedzila, ze nie zdazylam jej zlapac zanim wpadla na sietke, ale w ogole sie tym nie przejela i ganiala dalej. to jest normalnie szatan a nie pies:lol:.Czasem podskakuje do gory na czterech lapkach, wyglada to przekomicznie. postaram sie zrobic jej wtedy zdjecie i pozniej je wkleje. pozdrawiam serdecznie.

Posted

Karolinko!
Bardzo dziękuję za takie super wiadomości, to dzisiaj prawdziwy miód na moje zbolałe serce. Strasznie rozpaczam z powodu Marcepanaka którego mam w domu i któremu szukam domu. Strasznie jestem z nim związana (tak jak z Kają) i coraz częściej myślę, aby przesatać zajmować się bezdomnymi psiakimi, bo nie potrafię się z nimi rozstawać i żadne rozsądne argumenty nie docierają do mnie. Serce nie sługa, a ja wyglądam dzisiaj jak cień człowieka.
Mam nadzieję, że koty przeżyły bliskie spotkanie z Twoim "potworem", nos cały a siatkę da się naprawić.
Gratuluję zdanych egzaminów i pamiętaj aby zawsze całować ten kochany pyszczek od ciotki Ireny. Czekam na zdjęcia. Prześlij je do mnie to wstawię na dogo.

• 1 month later...
Posted

UWAGA! UWAGA! UWAGA!
Dostałam zdjęcia Kajeczki z nowego domu. Tak długo czekałam, ale okazało się, że zdjęcia były wysłane tylko do mnie nie dotarły.
Rodzinka czekała kiedy je zamieszczę a ja się dziwiłam, że jeszcze nie wysłali chociaż obiecali. Ale w sobotę miałam cudowny telefon i oczywiście się wszystko wyjaśniło. Nie wiem, kiedy przestanę płakać i tęsknić za Kają, ale z drugiej strony jestem tak bardzo szczęśliwa, że Kaja ma TAKI DOM!!!
Całej rodzince dziękuję za miłość i serce dla Kajeczki. Na zdjęciach zobaczycie jak urwis obszczekuje konia. Podobno to jej ulubiona rozrywka.
Wszystkich w domu już pewnie "ustawiła" i teraz trzeba zabrać się za konia.
A teraz foto naszej królewny:

Posted

Ale cudna Kajunia, tylko widac łózka i poduszki pod głowke zmienia co chwilke inne :evil_lol:
Pieknie wyglada, futerko takie zadbane :loveu: A konik wcale sie Kajunia nie przejmuje :eviltong: madry konik :p

Posted

Agusia! Ja myślę, że ona myśli, tak jak moja Diana, że koń to największy pies świata. Skoro Kaja rządzi w domu to zostało tylko "ustawić" i "wychować" tego psa.

Posted

Jeśli Kajunia wyleguje się w łóżkach, to znaczy, że juz awansowała na księzniczkę domu i już lepiej być nie może :loveu:
A z koniem ? Myślę, że sie dogadają :) Czy koń mógły się nie dac ustawić takiej śliczności ?:evil_lol:

Posted

Witam! w tym spaniu na sofie najgorsze jest to, że jak ktoś chce się obok Kai położyć, to nawet się nie przesuwa - uważa, że to nie jej problem czy innym jest wygodnie. No cóż...:lol:

Posted

Oj jak ja się cieszę. Chociaż z drugiej strony jak przeczyta ten wpis ktoś kto trzyma krótko psa to się załamie.
Ale jak tu nie kochać Kajeczki i jej nie rozpieszczać?
A wtedy takie efekty są, że pies łaskawie zezwala na spanie w łóżku obok siebie i jeszcze pomrukuje jak się go przesunie.
To samo mam w domu, ale i tak je kocham!!!

• 2 weeks later...