irenaka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agusiu! Koniecznie daj Kaję na allegro. Bardzo Ci z góry dziękuję. Quote
dona20 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Może jeszcze ktoś zadzwoni.Kajunia jest przecież taka śliczna.|Tak pięknie się prezentowała w telewizji. Quote
irenaka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Całuję pyszczek mojej ulubienicy na dzień dobry. Wczoraj ją tak całowałam i ściskałam, a Kaja była oczywiście przeszczęśliwa. Kiedy chce się bawić lekko zaczepia ząbkami i zaczyna szczekać. Po pyszczku i zachowaniu widać jaka jest wtedy szczęśliwa. Nie spotakłam w swoim życiu psiaka o takim wielkim sercu i miłości do człowieka. Uwielbia jak się do niej mówi, słucha uważnie i żywo reaguje. To już nie ten piesek którego wiozłam z Chorzowa. Zmienia się, zapomina o złych chwilach. I tak bardzo mi przykro, że nie ma jeszcze domu. Quote
Ulka18 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Irenko, dzisiaj juz nie zdaze :oops: :oops: mam nadzieje, ze jutro wystawie Kajunie :roll: We wtorek przyjezdza do mnie kolaczka z Mielca. Zostanie u mnie jak dlugo bedzie trzeba. Mawi bedzie zaszczepiony przeciw wirusom. Mam potwierdzenie pana kierownika, ze zgadza sie na wyjazd Mawiego do hoteliku. Quote
irenaka Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Agusiu! Bardzo Cię proszę o allegro, oczywiście jak dasz radę. Jestem już po rozmowie z kierownikiem z Mielca. Transport Lorisa z Ostrowca w środę. Czy Mawi jest zaszczepiny, czy dopiero będzie i kiedy? Nie mogę mieć w hoteliku w razie czego 3 collie nie szczepionych, bo mam tylko dwa kojce. Quote
Ulka18 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Mialam awarie kompa, nie mogla sie zalogowac na dogo, do poczty i na allegro :mad: Juz wystawiam Kajunie. Jutro przyjezdza do mnie kolaczka. Zostanie jak dlugo trzeba. Dopoki nie znajdziemy naprawde dobrego domu. Mawi mial byc szczepiony wczoraj. Tak mi pisal pan kierownik. Quote
Ulka18 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Kajuniu, aukcja wyrozniona,wiec musi sie uda, na pewno ktos Cie pokocha http://www.allegro.pl/show_item.php?item=198087571 Quote
irenaka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Całuję Kajeczkę, moje kochane słoneczko na dzień dobry. Quote
Ulka18 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Podnosze Kajunie. Wejsc na allegro jest sporo, mam nadzieje, ze domek sie znajdzie. Quote
Ulka18 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Mam nadzieje, ze domek sie znajdzie i to bardzo dobry domek :kciuki: Quote
irenaka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Oj cioteczki! Ja jestem dzisiaj taka zajęta, a tu widzę, że pod moją nieobecność nikt mojej księżniczki nie odwiedzał. Wybaczam, bo mam dzisiaj dobry humor i osobiście wycałowałam moją ulubienicę. Nie macie pojęcia jaka ona jest słodka. Quote
irenaka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Dzisiaj dla Kai kolejna szansa na dom. Pani Magda zaproponowała, aby pokazać Kaję jeszcze raz w programie. Bardzo wszystkich proszę trzymajcie kciuki. Quote
Ulka18 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Irenko, to wspaniala wiadomosc. Popros Pania Magde, zeby wspomniala o Lorisie, Mawim oraz mojej Casablance :modla: Te kolaczki tez czekaja na dobre domki :kciuki: Quote
Reno2001 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Czekamy w napięciu na odzew po programie...:roll: . Mam nadzieję, że któryś z psiaczków znajdzie domek. Quote
Ulka18 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Irenka pisala na watku Lorisa, ze dzwonily tylko dwie osoby i to bardzo niepowazne. Ale moze Irenka sama napisze. Quote
Reno2001 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Właśnie przeczytałam wątek Lorisa :roll: . Aż nie chce się wierzyć, że sa problemy z dobrymi domkami dla colaków :shake:... Miejmy nadzieję, że po prostu sie ludziska namyślaja i niedługo sie odezwą ;). Quote
irenaka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Naprawdę jestem zaskoczona. W zeszłym tygodniu myślałam, że ponieważ nie poszedł żaden piesek oprócz szczeniaka, to w tym tygodniu nam się poszczęsci. Naprawdę to mnie jeszcze facet zdenerwował (chciałam napisać dosadniej), bo stwierdził, że handluję collie, bo była informacja w programie o kilku collie. Strasznie pół nocy przebeczałam, bo nie byłam przygotowana na takie "gadki". Ale dzisiaj już jest lepiej a najważniejsza rzecz to wyniki badań Lorisa. Jutro z facetem się spotkam, to mam nadzieję, że mu się oczy otworzą. Powiedziałam mu tylko, że gdyby każdy wydawał połowę tego co ja wydaję na bezdomne psiaki, to szybko byśmy nie miały co robić. Quote
Lucyja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 No i co tam słychać u naszej księzniczki ? Wciąż mam nadzieję, że znajdzie się ktoś o wielkim sercu, kto przygarnie tą kolusiowatą piękność. Takie to przykre, że dzwonią same oszołomy, a Ty Irenko masz jeszcze z tego powodu przykrość. Quote
Ulka18 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Wklejam z forum collie wpis z watku Casablanki. Skalarek Wysłany: Sob Maj 26, 2007 2:09 Mam chętnych na pieska Dziś wieczorem zadzwoniła do mnie pewna Pani z zapytaniem czy jest jeszcze collie do adopcji . To ogłoszenie dotyczyło tego tricolorka z Mielca Ogłoszenie ciągle wisi u weta (jak długo już ). Powiedziałam, że, to ogłoszenie jest już nieaktualne, to ta Pani zapytała czy nie mam jakiegoś innego pieska . Zdechł im pies i bardzo by chcieli jakiegoś wziąć Powiedziała, że ma dom z dużym ogrodem Powiedziałam o Casablance . Jutro ta Pani ma do mnie dzwonić Czy sunia jest nadal aktualna [SIZE="4"]A jeśli nie, to który collaczek jest do adopcji Może być również inny pies !! Im zależy na psie, nie na rasie Proszę o jak najszybszą odpowiedź, rano wyjeżdżam na cały dzień i nie będę mieć dostępu do neta Tel. kontaktowy do mnie: 600-851-529 Quote
Reno2001 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No to trzymamy kciuki. A może maja warunki dla Kajuni :p ?? Quote
irenaka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Będę mogła zadzwonić dopiero jutro, a właściwie dzisiaj. Agusiu, czy to ogloszenie jest z Mielca? Wiesz jak ja kocham Kaję? Jak ja się z nią będę widzieć na taką odległość? Nigdy nie kochałam żadnego psa, nawet swojego, nawet mojej Sonii tak jak kocham Kaję. Wiem, że będzie mi bardzo ciężko, ale zadzwonię, może pokochają ją tak jak ja? Quote
Ulka18 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Irenko, to ogloszenie jest chyba ze Stalowej Woli. Tam mamy dwie forumowiczki z forum collie : pieski 2 i Skalarka. Gdyby Skalarek czyli Magda (patrz moj wczorajszy post z 10.38) nie odbierala telefonu, to jeszcze podaje telefon do Danusi czyli pieski2. Domek jest jeden. Za to dwie forumowiczki do jego sprawdzenia. Od: pieski2 Do: Ula Wysłany: Pią Maj 25, 2007 21:39 Temat: adopcja Casablanki Ula-dzwonili dzisiaj do Magdy ludzie w sprawie adopcji-odszedł ich piesek i chcą adoptować nastepnego przyjaciela.Czy możesz podać swój nr. komórkowy dla kontaktu? Może to byś Casablanka lub jakies inne psiątko. Decyzja nalezy do ciebie-ja tylko posredniczę w kontakcie.Myslę . że ty najlepiej rozeznasz sie w ludziach.Mój nr.kom.604976093-Danuta Quote
Recommended Posts