Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Irenko,
to ogloszenie jest chyba ze Stalowej Woli. Tam mamy dwie forumowiczki
z forum collie : pieski 2 i Skalarka. Gdyby Skalarek czyli Magda (patrz moj wczorajszy post z 10.38) nie odbierala telefonu, to jeszcze podaje telefon do Danusi czyli pieski2.

Domek jest jeden. Za to dwie forumowiczki do jego sprawdzenia.

Ja mam rodzinę w Stalowej Woli a 23 czerwca jadę tam na wesele mojej chrześnicy.

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam właśnie w sprawie mojej Kajeczki.
Rodzina ma małe dzieci, jest jeszcze niezdecydowana.
Gdyby chcieli ją poznać, pewnie pokochali by ją tak jak ja.
W sobotę byłam w Niepołomicach całe popołudnie.
Kaja i Loris czują się świetnie. Zwłaszcza u Lorisa widać postępy w dochodzeniu do pełnej kondycji.
Kaja się z nim bawi, ale jest zazdrosna o mnie, kiedy Loris podchodzi Kaja jest natychmiast przy mnie. Nigdy nie kochałam żadnego psiaka tak jak jej.
Nigdy nie było mi tak ciężko na sercu szukając domu.
Mam nadzieję, że znajdzie kochaną rodzinkę i że będę mogła ją często odwiedzać.
Jutro też do nich jadę, będę całować i pieścić.
Mam nadzieję, że jest gdzieś ktoś taki, kto czeka na moją Kaję, że będzie o nią dbał, że zapomni o złych chwilach.

Posted

Byłam wczoraj odwiedzić moje kochane szkraby.
Kaja oczywiście jest bardzo szczęśliwa i taka słodka.
Bardzo mi przykro, że jeszcze nie ma domu, ale wiem, że gdzieś jest ten ukochany domek.
Wystarczy tylko szukać i naprawdę jak ją poznają zakochają się w niej.

Posted

Ulka18 na trzech ostatnich zdjęciach z Kają to ja, w okularach to Bożenka właścicielka hoteliku i wyżej to Paulinka jej córka.
Nie masz pojęcia jak ja kocham Kaję, to jest najsłodszy pies świata.
Gdyby nie mój "diabeł wcielony"w domu, czyli Dianka, Kaja nie szukałaby domu, nosiłabym ją na piętro,a w przyszłym roku przeprowadzam się na nowe mieszkanie z windą. Gdyby ludzie dali jej szansę, chcieli poznać, to pewnie już by miała dom, a tak nadal czeka.

Posted

Ulka18 bardzo dziękuję za zmiany na allegro.
Mam w tej chwili dwie osoby chętne na zabranie Kajeczki, jeszcze się zastanawiają, dlatego to nic pewnego.
Natomiast Kaja jest już po wyleczeniu wszystkich stanów zapalnych w obu oczkach i ma za sobą szczepienia. Jadę do niej jutro, ale tym razem nie sama ale z małym psiakiem którego nazwałam Marcepankiem.
Błąkał się po moim osiedlu i strasznie tęskni za panem, nikt go chyba nie szuka, bo wczoraj zrobiłam "akcję" poszukiwawczą i nic.
Nie może zostać sam w domu i dlatego zabieram go jutro razem z moją Dianką na wycieczkę do Niepołomic.
Założę mu zaraz wątek na dogo i może to pomoże.

Posted

Irenko, nie ma za co...
Aukcje Kajuni obserwuja jeszcze dodatkowo inne osoby, w tej chwili 10. Wiec moze jeszcze ktos sie odezwie.

Jesli bys byla u Kajuni, to wymiziaj ja prosze ode mnie :glaszcze: