dona20 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ale wspaniała wiadomość, aż sie poryczałam(ze szczęścia oczywiście).Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Kajuni w nowym domku.Wszystkie biedne psiaki powinny mieć tyle szczęscie co Kaja. Quote
zurdo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wspaniałe wiadomości. Wielkie podziękowania dla cudownej rodziny Kai i dla Niej samej rzecz jasna. Quote
duzago1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie martwcie się o mnie! Jestem szczęśliwa, chociaż nie ukrywam tęsknię troszkę do pani Irenki i Bożenki. Jest mi tu dobrze. Bawią się ze mną i przytulają często. Małgosia jak mnie przytula zawsze szepcze mi do uszka "Moja, moja". Robi mi się cieplutko w moim psim serduszku, to miłe z jej strony. Ostatnio często gram z Dorotką (to młodsza córka Małgosi), Małgosią i Stasiem w piłkę. Nie macie pojęcia ile się wtedy naszczekam, żeby oczywiście wiedzieli o co mi chodzi. Z Dafi jestem trochę na dystans, muszę ją lepiej poznać. Na razie przyglądamy się sobie. Poza tym wszystko jest dobrze. Całuję Wszystkich - szczególnie panią Irenkę. Pozdrowienia od mojej nowej rodziny. [FONT="][/FONT] Quote
duzago1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Zapomniałam dopisać, że zapraszam do siebie. Kaja Quote
Ulka18 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dziekujemy za wiadomosc od Kajuni :loveu: Na pocieszenie napisze, ze wszystkie collie to szczekaczki, a jesli do tego wchodzi w rachube pilka, to koncert szczekania murowany :evil_lol: Quote
zurdo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Oj tak, one mają do powiedzenia bardzo dużo bardzo ważnych rzeczy. To wspaniale, że Kaja tak szybko się przyzwyczaja - znaczy dobrze jej u Was :Rose: [FONT=Arial Narrow]PS Zdjęcia na dogo nie ładują się z komputera. Trzeba je najpierw umieścić na ogólnodostępnym serwerze (typu fotosik czy imageshack) ;) [/FONT] Quote
irenaka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Znowu beczę, tak od serca z radości. Jaka ta Kaja szczęśliwa i radosna. Śpię już spokojnie, a całą Waszą rodzinkę całuję. Bawcie się i cieszcie sobą. Skoro Kaja tak szczeka to naprawdę jest bardzo szczęśliwa. Zawsze kiedy do niej jeździłam tak ze mną "rozmawiała". Cieszę się bardzo ,bardzo, bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dona20 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Wspaniałe wiadomości:multi: To prawda coliaki bardzo dużo szczekają, moja Lenka chce nas zaszczekać na śmierć, pyszczek jej się nie zamyka.A przy zabawie szczekanie to podstawa.Całuski dla Kajusi:iloveyou: Quote
irenaka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 A teraz zdjęcia z domku Kajeczki na które tyle osób czeka. Quote
dona20 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ona na prawdę jest szczęśliwa, lepszy domek jej się trafic nie mógł.Zdjęcia rewelacyjne.Widze, że kajunia ma gdzie pobiegać.Strasznie jestem szczęśliwa, że tak jej sie poszczęściło:multi: Quote
Agnie Koty Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 hm, wydaje mi się że Kaja powinna dolączyć do naszej reprezentacji..... Mogłaby stać na bramce.... A tak na poważnie, ONA TAM JEST SZCZĘŚLIWA. Widać po pysiu. Gratuluję udanej adopcji!:loveu: Quote
Ulka18 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Rzeczywiscie widac, ze pysio szczesliwe :loveu: :loveu: :loveu: Super zdjecia i swietnie, opiekuncze dzieciaki :multi: :multi: :multi: Quote
irenaka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Wiedziałam, że Wam się spodobają zdjęcia. Nie ma dnia żebym nie myślała o Kajeczce. Wiem, że jest szczęśliwa, ale strasznie tęsknię za nią. Quote
irenaka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Kajeczko tęsknię za tobą. Przesyłam całusy dla całej rodzinki. Quote
duzago1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Pozdrowienia dla wszystkich, którzy kochają Kajeczkę. Kajunia czuje się dobrze. Chyba zadomowiła się już na dobre. Dużo biega, bawi się i uwielbia szczekać na konia. Często zwiedza całe gospodarstwo.Świetnie wychodzi jej deptanie grządek:loveu:. Pozdrawiam Ucałowania dla pani Irenki Quote
zurdo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ooo, nie dość że piłkarka, to jeszcze ogrodniczka. Wszechstronnie uzdolniona znaczy. Wspaniale, że Kaja tak szybko poczuła się bezpieczna i szczęśliwa. Quote
irenaka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Bardzo dziękujemy za pozdrowienia i nowe wiści od Kajeczki. Myślę, że Kaja uważa konia za bardzo dużego psa i dlatego tak reaguje. A grządki jej się nie podobają i dlatego chce coś zmienić. Proszę wycałować pyszczek od ciotki Ireny, bardzo mi jej brakuje. Całuję też całą rodzinkę. A jak tam egzaminy Pani Karolinki? Mam nadzieję, że prześlecie mi jakieś kolejne zdjęcia. Całuję, całuję, całuję!!!!!! Quote
karolina7 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witam.. eh Pani Irenko chyba nikt za Kają tak nie tęskni jak ja. jeszcze tydzien we Wrocławiu i dopiero wtedy się z nią zobaczę, no i z mamą :multi: (po 2 miesiącach). zaliczenia wszystkie poszły mi świetnie, teraz jeszcze tylko egzaminy. proszę trzymać kciuki w poniedziałek, środe i piątek :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a Kaje ściskam najmocniej:) Quote
Recommended Posts