gluchypies Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Zapraszamy do maluszka, ciągle potrzebne są deklaracje stałe! Quote
ewakrakow Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 ja też podrzucę:) od rana nikogo tu nie było... tak mało brakuje do wyjazdu psiaka, prosimy o wsparcie finansowe. Quote
Poker Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 co się dzieje teraz z psem? Na razie jest tam gdzie dotychczas, tak ? Quote
monika083 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Poker napisał(a):co się dzieje teraz z psem? Na razie jest tam gdzie dotychczas, tak ? Tak wnioskuje, Elza sie nie odzywa, wiec pewnie bez zmian.. Cholera, te 40 zl a 140 nie robi mi az tak wielkiej roznicy... Elza, zawiez go jak najszybciej do Lilu, jesli juz oczywiscie jest odpchlony i odrobaczony. Niech juz tam nie gnije, ja doplace te brakujace deklaracje, dopoki sie nie dozbiera..poza tym bedzie mozna juz go ogladzac. Quote
EVA2406 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Dlaczego Elza tak mało tu się udziela i właściwie bez niej nic nie można zrobić? Quote
Poker Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Ma kłopoty rodzinne.Jej babcia jest ciężko chora w szpitalu.Może to jest powód. Quote
ewakrakow Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 cieszę się, że już zapada decyzja o wyjeździe malucha do LILU:) szkoda każdego dnia obu już było tylko dobrze u psiaka Elza jak wpadnie to się wypowie... Quote
Doda_ Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 myślę ze przez chorobę babci mało się tu udziela . . . ja prawie opuściłam dogo, jak babcia zachorowała na raka i odeszła . . potem po 9m-c dziadek . . doskonale ją rozumiem . . . cieszę się, ze psiak juz niedlugo bedzie u Lilu :) Quote
ewakrakow Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Elza ma dużo spraw i kłopotów, teraz jak psiak już będzie u Lilu - to przynajmniej nim nie będzie się musiała już martwić na pewno też korzystnie, że psiak będzie mieszkał niedaleko, to będzie mogła go odwiedzić Quote
ewakrakow Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dzień dobry cioteczki, sprawdzamy listę obecności:) Quote
Havanka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Moja pierwsza wpłata już też powinna być. Miłej niedzieli ! Quote
Mela Jakimiuk Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Moja też i jednorazowa i stała. pozdrawiam Quote
monika083 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 mdk8 napisał(a):wczoraj przelałam moją jednorazową. Doszła? nie bylo, pewnie przez weekend nie idzie i jutro bedzie, jutro zaktualizuje. Elza pisala mi, ze ma duzo problemow, a z odebraniem psa nie tak latwo-jest przeciez pamiatka :shake:i jesli tylko bedzie mozliwosc to zabiera psa, takze czekamy na pozytywny obrot sprawy. Quote
Doda_ Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 trzymam kciuki .. . . .mam nadzieję że się uda odebrać. . . jak pies jest pamiątką - to dlaczego nie zabiorą do siebie do domu ??? 'pamiątkę' się szanuje ! Quote
monika083 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Doda_ napisał(a):trzymam kciuki .. . . .mam nadzieję że się uda odebrać. . . jak pies jest pamiątką - to dlaczego nie zabiorą do siebie do domu ??? 'pamiątkę' się szanuje ! Doda nic nie zrobimy..takich ludzi sie nigdy nie zrozumir.Oby Elzie udali sie go odbic.. Quote
monika083 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Doda_ napisał(a):trzymam kciuki .. . . .mam nadzieję że się uda odebrać. . . jak pies jest pamiątką - to dlaczego nie zabiorą do siebie do domu ??? 'pamiątkę' się szanuje ! Doda nic nie zrobimy..takich ludzi sie nigdy nie zrozumir.Oby Elzie udali sie go odbic.. Quote
gluchypies Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Trzymam kciuki, żeby Elza jak najszybciej odebrała maluszka. Quote
cancer43 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Jestem na zaproszenie,sama mam psa od lipca w hoteliku z deklaracjami 48 zł,,dzięki wpłatom jednorazowym i bazarkom jest w tej chwili nawet na plusie.Trochę się boję co będzie dalej - Senior duży i niemłody,pomimo ogłoszeń ani jednego telefonu. No nic,zadeklaruję 10 zł na 6 miesięcy,potem zobaczę,albo mnie zlicytują za długi Quote
ewakrakow Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dziękujemy pięknie:) odwiedziłam wątek Twojego psiaka, to fantastyczne, że udaje się wyjść na plus przy tak niskich deklaracjach stałych, dobrzy ludzie wspierają, oby cały czas tak było ja mam wrażenie, że jest teraz jakiś zastój, nie wiem czy to dlatego, że jest styczeń i ludzie spłukani (sama widzę po sobie) czy tych bid jest tyle, że nie wyrabiamy... Quote
monika083 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 cancer43 napisał(a):Jestem na zaproszenie,sama mam psa od lipca w hoteliku z deklaracjami 48 zł,,dzięki wpłatom jednorazowym i bazarkom jest w tej chwili nawet na plusie.Trochę się boję co będzie dalej - Senior duży i niemłody,pomimo ogłoszeń ani jednego telefonu. No nic,zadeklaruję 10 zł na 6 miesięcy,potem zobaczę,albo mnie zlicytują za długi bardzo Ci dziekuje! Quote
bela51 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ode mnie poszla jednorazowa dyszka. Powinna byc jutro na koncie. Quote
ewakrakow Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Mela Jakimiuk napisał(a):Jak będą jeszcze jakieś deklaracje, to ja mogę zwiększyć swoją stałą do 20 zł, i proszę o zdjęcia tej psiny. Elza są szanse na nowe zdjęcia? wiem, że teraz masz różne klopoty, ale proszę napisz jaka jest sytuacja, nawet jeśli bez zmian ja cały czas rozsyłam wątek, nie wiem czy kilka osób nie zdublowałam;( Quote
Recommended Posts