gluchypies Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Witam się z rana z maleństwem, oby bezpiecznie przeżył minioną noc. Quote
ewakrakow Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 coś cicho u malucha;) aktualne deklaracje maluszka: Stałe deklaracje: -ewakrakow 10zł -Doda_ 10zł -moca35 10zł -Elza22 20zł -monika083 20 zł -Mela Jakimiuk 10 zł -Mruczka 25 zl Javena -5zl agusiazet-20 zl Havank 10 zl /6msc grazia_1979 10zl/od marca gluchy pies 5zl ---------------------- =155zl Jednorazowo: -Mela Jakimiuk 50 zł -cisowianka 20 zl -Aimez Moi 20 zl Poker 60 zl mdk8 20 zl maarit -20 zl ---------- 190zl koszt hoteliku 300zl/miesięcznie brakuje 145zl deklaracji stałych Quote
ewakrakow Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 gluchypies napisał(a):dam 5 zł, więcej nie dam rady... przesłałam numer konta, na które Monika zbiera wplaty, dziękujemy Quote
ewakrakow Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Aimez_moi napisał(a):Jakies wiesci o piesiu? no właśnie jak tam psiak? jakieś nowe ustalenia? Quote
LILUtosi Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Czekając na informację to o ile pamiętam Monika powiedziała że weźmie za malucha odpowiedzialność jak się uzbiera min 200zł deklaracji. Nie można patrzeć na jednorazowe bo te się szybko skończą a piesek nie jest wyróżniający się i może u mnie posiedzieć. Quote
monika083 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 te jednorazowe to beda akurat na poczatek ,na szczepienia sie przyda, moze jakas porzadna obroze, czy szelki. Natomiast stale jak pisalam jesli zbierzemy chociaz 200 zl moze jechac,reszte biore na siebie, oczywiscie dalej bedziemy zbierac do pelnej deklaracji i jednorazowe, ale w razie czego bede doplacac. Elza pisala, ze wyjezdza na tydzien, takze chyba sytuacja stoi w miejscu,bo tylko ona tam dziala. Quote
Pliszka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 podrzucam ps. monika083 - mam dla Cie bie paczuszkę, ale nie wysłałaś mi adresu ;) czekam :) Quote
monika083 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Kochani, 2 post jest juz moj, wpisalam wszystkie wplaty, prosze, posprawdzajcie. Quote
ewakrakow Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 bardzo prosimy o deklaracje dla pieska! niech już nie marznie w tej budzie... Doda_ rozsyłałaś wątek? ja porozsyłalam ile mogłam A-K, wcześniej i teraz wcześniej zapraszałam jeszcze na bazarek Lilu, teraz na twój piernikowy http://www.dogomania.pl/forum/threads/249796-PIERNIKOWY-bazarek-wzory-zwierz%C4%99ce!-Do-12-01-godz-23-59 w razie możliwości będę jeszcze rozsyłać i bardzo proszę jeśli ktoś może pomóc żeby porozsyłał Quote
ewakrakow Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 musimy jakoś uciułać minimum te 200zl!!!!!!! Monika wg mnie wszystko się w poście 2 zgadza Elza w końcu chyba nie pojechała przez zdrowie babci? Elza jedziesz gdzieś jeszcze? Piesek jest w trakcie odrobaczania. jaki jest aktualna sytuacja Elza? Quote
Elza22 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 ewakrakow napisał(a):musimy jakoś uciułać minimum te 200zl!!!!!!! Monika wg mnie wszystko się w poście 2 zgadza Elza w końcu chyba nie pojechała przez zdrowie babci? Elza jedziesz gdzieś jeszcze? Piesek jest w trakcie odrobaczania. jaki jest aktualna sytuacja Elza? Chłopak odrobaczony ja w wolnej chwili porozsyłam wątek.Musimy minimum mieć te 200zł stałych deklaracji. Ja nie dostałam jeszcze numeru konta. Quote
ewakrakow Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Elza22 napisał(a):Chłopak odrobaczony ja w wolnej chwili porozsyłam wątek.Musimy minimum mieć te 200zł stałych deklaracji. Ja nie dostałam jeszcze numeru konta. przesłałam nr konta Moniki, Elza jesteś już dyspozycyjna czy będziesz gdzieś wyjedżała? Quote
Elza22 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 ewakrakow napisał(a):przesłałam nr konta Moniki, Elza jesteś już dyspozycyjna czy będziesz gdzieś wyjedżała? Stan mojej babci niestety nie poprawił się więc cięzko przewidzieć a do babci mam 160 km. Maluch ma tymczasowy kojec wiec nie zwieje a ja bym chciała uzbierać wiecej deklaracji bo to jednak duże zobowiązanie umowa przecież będzie na mnie. Quote
monika083 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Elza22 napisał(a):Stan mojej babci niestety nie poprawił się więc cięzko przewidzieć a do babci mam 160 km. Maluch ma tymczasowy kojec wiec nie zwieje a ja bym chciała uzbierać wiecej deklaracji bo to jednak duże zobowiązanie umowa przecież będzie na mnie. Ja moge z Lilu podpisac umowe, moze wyslac mi na maila a ja wydrukuje podpisze i odesle, jesli Cie to uspokoi. Watek juz wisi na dogo pol roku, jesli teraz sie nie zmobilizujemy (a troche cioteczek juz tu jest i przede wszystkim miejsce w hotelu) to boje sie, ze psiak bedzie kolejne pol sterczal w tym kojcu..i z watku ludzie pouciekaja, bo nic nie bedzie sie dzialo. Wiec jestem za tym, zeby go jak najszybciej wyciagnac. Edited January 2, 2014 by monika083 Quote
Elza22 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 monika083 napisał(a):Ja moge z Lilu podpisac umowe, moze wyslac mi na maila a ja wydrukuje podpisze i odesle, jesli Cie to uspokoi. Watek juz wisi na dogo pol roku, jesli teraz sie nie zmobilizujemy (a troche cioteczek juz tu jest i przede wszystkim miejsce w hotelu) to boje sie, ze psiak bedzie kolejne pol sterczal w tym kojcu..i z watku ludzie pouciekaja, bo nic nie bedzie sie dzialo. Wiec jestem za tym, zeby go jak najszybciej wyciagnac. monika083 jak to dla Ciebie nie jest problem to możemy tak zrobić. Quote
Elza22 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='Elza22']monika083 Jak to dla Ciebie nie jest problem to możemy tak zrobić. Moja deklaracja już poszła plus 10 zł od mdk8 które było przeznaczone na inną sunię której nie dało się pomóc. Quote
Poker Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 moja deklaracja jest na 100%, czekam na rozwój sytuacji. Quote
ewakrakow Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 monika083 napisał(a):Elza, ile maly moze wazyc ? w poście 155 naszego wątku Elza napisala: "jest nie dużo większy od mojego yorka myśle że wiecej niż 7 kg nie ma" Quote
monika083 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ewakrakow napisał(a):w poście 155 naszego wątku Elza napisala: "jest nie dużo większy od mojego yorka myśle że wiecej niż 7 kg nie ma" to faktycznie maluszek, fajnie byloby miec fotke z czlowiekiem , tak do porownania. Wstawie go na mikropsy. Quote
ewakrakow Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 przy przewożeniu można porobić zdjęcia a i Lilu w hoteliku robi piękne foty myślicie, że w weekend uda się go zawieść czy sprawa się jeszcze odwlecze do 200zl deklaracji jeszcze brakuje...:( Quote
monika083 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ewakrakow napisał(a):przy przewożeniu można porobić zdjęcia a i Lilu w hoteliku robi piękne foty myślicie, że w weekend uda się go zawieść czy sprawa się jeszcze odwlecze do 200zl deklaracji jeszcze brakuje...:( tak, Lilu robi swietne fotki,jak tylko beda pierwsze to lecimy z ogloszeniami, wyslalam troche prosb na pw. Wstawilam go na watek mikropsow, tylko z mojego ipada nie moge kopiowac fotek, moze ktos skopiowac i wstawic pod moj post? http://www.dogomania.pl/forum/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!?p=21716031#post21716031 Quote
Recommended Posts