Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny, dziś tylko w przelocie , bo zupełnie nie mam czasu. Wszystko OK, lejsbuś zdrowy i w dobrym humorze , suńki też zdrowe. Inka ,w miarę zadowolona z życia , powoli schodzi do poziomu Biszkopta, a Bryłka , jak zwykle malkontenci , ale to u niej norma;)

Posted

Jednak do zrobienia zdjęć zmobilizowała mnie Bryłaka!!! Siedziałam sobie i sprawdzałam prace domowe , aż nagle dobiegło do mnie zabawowe warkotanie Brysi przemieszane z poszczekiwaniem Biszkopta, więc nie mogłam po prostu nie uwiecznić tak epokowego zdarzenia:evil_lol:

Ogon na metry:evil_lol:

Można na niego łowić ryby, jak na wędkę:lol:

Brysia i Biszkopt:crazyeye:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Jak ja bym chciała tego malucha poprzytulać :oops:

Tak, przytulanie takiego szkraba to wielka frajda :loveu:, natomiast sprzątanie po nim ..... :cool1:Na zdjęciach widać mój dywan , który wygląda jak poligon: drzazgi z ukochanego kołeczka, kawałki zabawek, itp. Dodam, że trzeba go odkurzać minimum 4 razy dziennie , podobnie jak przedpokój,że nie wspomne o kałużach:mad:

Posted

betel - a widziałas na tych fotkach szaliczek...? Nie wnikam, czyj on...

Ja już kiedys pisałam, że Bryłka polubi (na swój sposób) Biszkopta. I tak się stało!!!:loveu::loveu::loveu: Tylko, czy Inka nie będzie zazdrosna o te zabawy?
I czy Ciotki zmęczą Biszkopta na tyle, że Mały wreszcie pójdzie spać?
Pzdr.

Posted

ostatnio czasu na wszytko brakuje :oops:
ale właśnie wszytko nadrobiłam ;)

leśne zdjęcia no genialne..aż słów mi brakuje
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_3167_23_1.jpg
tu Inulec mnie urzekł niesamowicie :loveu: te jej brązowe oczka..

i widzę, że relacje Biszkoptowo-Bryłkowe są na dobrej drodze! trzymam kciuki,żeby było jeszcze lepiej:multi:

ależ macie teeraz wesoło

Posted

[quote name='ewelinka_m']ostatnio czasu na wszytko brakuje :oops:
ale właśnie wszytko nadrobiłam ;)

leśne zdjęcia no genialne..aż słów mi brakuje
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_3167_23_1.jpg
tu Inulec mnie urzekł niesamowicie :loveu: te jej brązowe oczka..
i widzę, że relacje Biszkoptowo-Bryłkowe są na dobrej drodze! trzymam kciuki,żeby było jeszcze lepiej:multi:

ależ macie teeraz wesoło
Twierdze uparcie ,że Incia jest najbardziej rasowym z kundkli :evil_lol:, bo jest bardzo proporcjonalnie zbudowana i ma super umaszczenie . Dla mnie jest piękna , ale przede wszystkim kochana:loveu: Wesoło w domku owszem - od rana bieganina , szczekanina, popiskiwania i warkoty, ale jest fajnie:lol:
[quote name='Rudzia-Bianca']ależ on szybko rośnie :)
a Bryłcia chyba go polubiła :loveu:
Bryłcia teraz bawi się z małym fantastycznie , juz jej przeszły muchy w nosku. Myslę ,że jak mały jeszcze podrośnie to będa dobrymi kumplami:evil_lol:
[quote name='Od-Nowa']bo Bryłcia to dama i nie wypada jej z bele kim od razu się bratać :cool3::eviltong:
zobaczyła,że chłopina się zasiedział to poszła się przedstawić :lol:
Oj tak ,zasiedział się i rośnie jak na drożdżach, dzisiaj go ważylismy ma prawie 3,5 kg (dokładnie połowa Bryłki)

Posted

Dziasiaj kupiłam w ciuchlandzie , dla Biszkopta i ,"zdziecinniałej" przy nim ,Inci dużego niebieskiego królika i małego miśka. Oczywiście, jak tylko wyjęłam je z siatki , zaraz się na nie rzuciły. Proporcje ,jak zwykle, odwrotne. Inka bawi się małym misiem , a Biszkopt królikiem, który jest prawie tak duży jak on sam:evil_lol:

Dzidzia śpi w swoim legowisku , czesto wykorzystywanym także przez Inulę:evil_lol: