Od-Nowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 w takim razie trzeba się serdecznie do sąsiadów uśmiechać :diabloti: Quote
betel Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Cześć dziewczyny, dziś tylko w przelocie , bo zupełnie nie mam czasu. Wszystko OK, lejsbuś zdrowy i w dobrym humorze , suńki też zdrowe. Inka ,w miarę zadowolona z życia , powoli schodzi do poziomu Biszkopta, a Bryłka , jak zwykle malkontenci , ale to u niej norma;) Quote
betel Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Jednak do zrobienia zdjęć zmobilizowała mnie Bryłaka!!! Siedziałam sobie i sprawdzałam prace domowe , aż nagle dobiegło do mnie zabawowe warkotanie Brysi przemieszane z poszczekiwaniem Biszkopta, więc nie mogłam po prostu nie uwiecznić tak epokowego zdarzenia:evil_lol: Ogon na metry:evil_lol: Można na niego łowić ryby, jak na wędkę:lol: Brysia i Biszkopt:crazyeye: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jak ja bym chciała tego malucha poprzytulać :oops: Quote
betel Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Hmmm, którą zabaweczkę wybrać...:diabloti: Duża zabaweczka poszła, to zajmę się małą:roll: Quote
betel Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Mam cię draniu:diabloti: Między młotem a kowadłem:evil_lol: Quote
betel Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Ciotka, baw się:eviltong: Co oni robią?!:cool1: Quote
betel Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Jak ja bym chciała tego malucha poprzytulać :oops: Tak, przytulanie takiego szkraba to wielka frajda :loveu:, natomiast sprzątanie po nim ..... :cool1:Na zdjęciach widać mój dywan , który wygląda jak poligon: drzazgi z ukochanego kołeczka, kawałki zabawek, itp. Dodam, że trzeba go odkurzać minimum 4 razy dziennie , podobnie jak przedpokój,że nie wspomne o kałużach:mad: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :iloveyou::iloveyou::iloveyou: nie marudź kochana! Takie zabawy i radość wszystko wynagrodzą :evil_lol::lol: Quote
betel Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 A czy ja mówię,że nie???:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 betel - a widziałas na tych fotkach szaliczek...? Nie wnikam, czyj on... Ja już kiedys pisałam, że Bryłka polubi (na swój sposób) Biszkopta. I tak się stało!!!:loveu::loveu::loveu: Tylko, czy Inka nie będzie zazdrosna o te zabawy? I czy Ciotki zmęczą Biszkopta na tyle, że Mały wreszcie pójdzie spać? Pzdr. Quote
betel Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Szaliczek mój , ale jako że ma 16 lat , postanowłam oddac go Biszkoptowi do jego "koszyczka". Ale on jest chyba niezniszczalny:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ostatnio czasu na wszytko brakuje :oops: ale właśnie wszytko nadrobiłam ;) leśne zdjęcia no genialne..aż słów mi brakuje http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_3167_23_1.jpg tu Inulec mnie urzekł niesamowicie :loveu: te jej brązowe oczka.. i widzę, że relacje Biszkoptowo-Bryłkowe są na dobrej drodze! trzymam kciuki,żeby było jeszcze lepiej:multi: ależ macie teeraz wesoło Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ależ on szybko rośnie :) a Bryłcia chyba go polubiła :loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 bo Bryłcia to dama i nie wypada jej z bele kim od razu się bratać :cool3::eviltong: zobaczyła,że chłopina się zasiedział to poszła się przedstawić :lol: Quote
betel Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='ewelinka_m']ostatnio czasu na wszytko brakuje :oops: ale właśnie wszytko nadrobiłam ;) leśne zdjęcia no genialne..aż słów mi brakuje http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_3167_23_1.jpg tu Inulec mnie urzekł niesamowicie :loveu: te jej brązowe oczka.. i widzę, że relacje Biszkoptowo-Bryłkowe są na dobrej drodze! trzymam kciuki,żeby było jeszcze lepiej:multi: ależ macie teeraz wesoło Twierdze uparcie ,że Incia jest najbardziej rasowym z kundkli :evil_lol:, bo jest bardzo proporcjonalnie zbudowana i ma super umaszczenie . Dla mnie jest piękna , ale przede wszystkim kochana:loveu: Wesoło w domku owszem - od rana bieganina , szczekanina, popiskiwania i warkoty, ale jest fajnie:lol: [quote name='Rudzia-Bianca']ależ on szybko rośnie :) a Bryłcia chyba go polubiła :loveu: Bryłcia teraz bawi się z małym fantastycznie , juz jej przeszły muchy w nosku. Myslę ,że jak mały jeszcze podrośnie to będa dobrymi kumplami:evil_lol: [quote name='Od-Nowa']bo Bryłcia to dama i nie wypada jej z bele kim od razu się bratać :cool3::eviltong: zobaczyła,że chłopina się zasiedział to poszła się przedstawić :lol: Oj tak ,zasiedział się i rośnie jak na drożdżach, dzisiaj go ważylismy ma prawie 3,5 kg (dokładnie połowa Bryłki) Quote
jamnicze Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ale pozy :evil_lol: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2788_53_1.jpg To macie wesoło z taką gromadką, a sąsiedzi nie narzekają? Quote
betel Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='jamnicze']Ale pozy :evil_lol: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2788_53_1.jpg To macie wesoło z taką gromadką, a sąsiedzi nie narzekają? Taka fajna , tłuściutka dupka, na krzywych łapkach:evil_lol: Na szczęście jakoś nie, odpukać.:roll: Quote
betel Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Dziasiaj kupiłam w ciuchlandzie , dla Biszkopta i ,"zdziecinniałej" przy nim ,Inci dużego niebieskiego królika i małego miśka. Oczywiście, jak tylko wyjęłam je z siatki , zaraz się na nie rzuciły. Proporcje ,jak zwykle, odwrotne. Inka bawi się małym misiem , a Biszkopt królikiem, który jest prawie tak duży jak on sam:evil_lol: Dzidzia śpi w swoim legowisku , czesto wykorzystywanym także przez Inulę:evil_lol: Quote
betel Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Brysia zerka na wyczyny koleżki z wyżyn mojej kanapki:cool3: Quote
betel Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Zrezygnowana Incia , czeka na swoją kolej , bo mały gwizdnął obydwie zabawki:cool3: Quote
Recommended Posts