Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna Saba już pewnie nie może się doczekać piątkowego spaceru z wujkiem Z. a tu wujka nie będzie:mad:. I będzie musiała zadowolić się ciotką Myszu:eviltong:.

A domek cały czas poszukiwany, sunia tęskni za swoim miejscem na ziemi i swoim człowiekiem.

Posted

Jest mi bardzo smutno,że suńka jeszcze nie ma domku!
Gdy szukałam w internecie psiaka do adopcji myślałam właśnie o niej,a tak sie stało,że wzięłam Krystiana.
Mam wyrzuty sumienia,a dwóch duzych psów nijak nie zmieszczę!
Św.Mikołaju zlituj sie nad suńką i daj jej już domek!
A ONA MA WĄTEK NA OWCZARKACH?

Posted

epe napisał(a):
A ONA MA WĄTEK NA OWCZARKACH?

Niestety nie wiem tym wątkiem zarządza mar.gajko ja ją zastępuje na czas jej choroby. Ale dowiem się jutro i napisze.

A sunieczka dalej poszukuje domku.

Posted

Podowiaduje się wszystkiego dzisiaj i dam znać. Jeżeli jej nie ma na owczarkach to dobrze by było ją tam umieścić, na razie jest tu, na allegro, na stronie amicusów...

Posted

Sabonka biedne maleństwo jak większość psiaków w hoteliku dopadł jakiś tajemniczy wirus. Biedactwo okropnie wymiotuje:-(. Dziś był u niej wet i dostała dwa zastrzyki mam nadzieję, że jej pomogą bo napewno biedactwo strasznie się męczy. Trzymajcie kciuki za szybki powrót do zdrowia nie tylko Sabonki ale wszystkich naszych maleństw.

Posted

Saba przestała rzygać. Je, Dostaje mniejsze dawki żarcia, dostaje cały czas antybiotyk. Może będzie dobrze.
Ona na szczęście była szczepiona, i przechodzi to wszytsko "łagodniej".
Trzymać kciuki.

Posted

trzymamy kciuki!!!
chorobsko przyniosla prawdopodobnie Miodunka z tego :angryy: prywatnego zakladu utylizacji psow i kotow w Olk., z ktorym ma podpisane umowy wiekszosc podkrakowskich gmin, bo tanio!!! :diabloti:

Posted

Saba napewno wróci do zdrowia!
Domku kochany przyjedź po Sabę i weź ją już na Święta!!
Taka kochana,śliczna suńka,a tak długo czeka!!!