Myszu Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Biedna Saba już pewnie nie może się doczekać piątkowego spaceru z wujkiem Z. a tu wujka nie będzie:mad:. I będzie musiała zadowolić się ciotką Myszu:eviltong:. A domek cały czas poszukiwany, sunia tęskni za swoim miejscem na ziemi i swoim człowiekiem. Quote
epe Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jest mi bardzo smutno,że suńka jeszcze nie ma domku! Gdy szukałam w internecie psiaka do adopcji myślałam właśnie o niej,a tak sie stało,że wzięłam Krystiana. Mam wyrzuty sumienia,a dwóch duzych psów nijak nie zmieszczę! Św.Mikołaju zlituj sie nad suńką i daj jej już domek! A ONA MA WĄTEK NA OWCZARKACH? Quote
Myszu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 epe napisał(a):A ONA MA WĄTEK NA OWCZARKACH? Niestety nie wiem tym wątkiem zarządza mar.gajko ja ją zastępuje na czas jej choroby. Ale dowiem się jutro i napisze. A sunieczka dalej poszukuje domku. Quote
epe Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wiem,że Anashar umieszcza ONki na owczarkach! Quote
Myszu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Podowiaduje się wszystkiego dzisiaj i dam znać. Jeżeli jej nie ma na owczarkach to dobrze by było ją tam umieścić, na razie jest tu, na allegro, na stronie amicusów... Quote
terra Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Piękna ONka szkuka domu i swojego człowieka. Quote
Myszu Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Piątkowy spacerek z Sabonką był cudowny, ślicznotka jest bardzo grzeczna uczyłyśmy się chodzić przy nodze:multi:. Quote
terra Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Komu takie psie cudo? Ona się marnuje, a domek nie wie co traci:shake: Quote
epe Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Saba,kochanie wskakuj na pierwszą!! Moze już niedługo ktoś Cię wypatrzy?? Quote
Myszu Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Sabonka biedne maleństwo jak większość psiaków w hoteliku dopadł jakiś tajemniczy wirus. Biedactwo okropnie wymiotuje:-(. Dziś był u niej wet i dostała dwa zastrzyki mam nadzieję, że jej pomogą bo napewno biedactwo strasznie się męczy. Trzymajcie kciuki za szybki powrót do zdrowia nie tylko Sabonki ale wszystkich naszych maleństw. Quote
terra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Trzymam kciuki za zdrówko piesków. Że też jakiś mikrob musiał sobie upodobać psiaczki:angryy: Quote
jotpeg Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 terra napisał(a): jakiś mikrob to parwo. olkuskie parwo :angryy: Quote
mar.gajko Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Saba przestała rzygać. Je, Dostaje mniejsze dawki żarcia, dostaje cały czas antybiotyk. Może będzie dobrze. Ona na szczęście była szczepiona, i przechodzi to wszytsko "łagodniej". Trzymać kciuki. Quote
jotpeg Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 trzymamy kciuki!!! chorobsko przyniosla prawdopodobnie Miodunka z tego :angryy: prywatnego zakladu utylizacji psow i kotow w Olk., z ktorym ma podpisane umowy wiekszosc podkrakowskich gmin, bo tanio!!! :diabloti: Quote
epe Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Saba napewno wróci do zdrowia! Domku kochany przyjedź po Sabę i weź ją już na Święta!! Taka kochana,śliczna suńka,a tak długo czeka!!! Quote
terra Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Spacerek na pierwszą w poszukiwaniu domku. Quote
epe Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Co słychać u Saby?? Jak zdrowie przede wszystkim,czy już lepiej?? Quote
Myszu Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Sabonka czuje się już lepiej, normalnie je i kupa już ok:lol: Quote
terra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To już chyba sytuacja opanowana. Całe szczęście. Sunieczka już zdrowa wypatruje domu. Quote
Myszu Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Sytuacja wygląda na opanowaną. Najgorsze jest to, że tak długo jej nie zobaczę:placz:. Quote
terra Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nie martw się Myszu:glaszcze: Jutro też jest dzień. Piekna suczka wypatruje domu. Quote
Recommended Posts