Dziunia_40 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Chętnie bym pomogła w opiece nad psami, ale niestety odległość jest zbyt duża. Wpłacę na Sabę kwotę na jaką pazwala mi moja sytuacja finansowa i przepraszam jeżeli moje pytania odnośnie Saby wydały się zbyt obcesowe. Quote
sugarr Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 To ja tylko podniosę, bo sunia zniknęła gdzieś koło 40 strony.... Quote
mar.gajko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Zdjęcia porobione. Obrabiają się. Będa dzisiaj!!! Saba-Onka (Sabonka) jest nieznośna :); ciągnie, szczeka; domaga się człowieka i demoluje budę na drzazgi :). Quote
sugarr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 mar.gajko :loveu: Bardzo jestem ciekawa zdjęć :) Quote
mar.gajko Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A to ucho, choć zdjęcie nie oddaje w całości tego uroczego bagna, które się tam znajduje. Quote
sugarr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ach przecież to jest suka! Może jak wydam szczeniora, to jakieś DT się wykombinuje... :) Ale takie cudo powinno szybko trafić do domu na stałe. Ktoś oceniał wiek? Przepraszam jak już było, ale mi się mieszają te wątki Quote
*Gajowa* Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Sunia piękna - bardzo podobna do mojej Gaji. Życzę jej dobrego domku i to w trybie ekspresowym . Quote
asiaaa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 boszee ona jest identyczna jak moja sunia ktora juz za TM :placz: Quote
Dziunia_40 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Faktycznie Saba może się podobać- solidna z niej kobitka i pysio ma takie uśmiechnięte. Na pewno znajdzie się ktoś, komu przypadnie do serca. Quote
mar.gajko Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 mar.gajko napisał(a): NIc tylko brać i kochać. Głąskać i przytulać. Ona tego bardzo potrzebuje. Quote
mar.gajko Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 W tym wszytskim zapomniałam napisać o wynikach krwi Sabonki; wszytskie parametry sa podniesione. I leukocyty, i watrobowe i nerkowe. Tak bez alarmu, bez tragedii, ale musimy to za czas jakiś skontrolować. Sunia jest nerwowa i nadpobudliwa - zmiana miejsc, nowi ludzie, kojec. Więc na razie się nei przejmujemy za bardzo tylko trzymamy rękę na pulsie. Ponieważ ten świerzb dosyć obfity jest, kupiłysmy jej jescze Stronghold (wytłucze też nicienie). Quote
mar.gajko Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Sabonka dziękuję Dziuni 40, za 40 zł - wpłynęło dziś na konto AMICUSA. I ja też dziękuję, bo w piątek odbiramy fakturkę i płacimy za Sabonkę. Quote
mar.gajko Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wpłynęlo z Bazarku Tamb 40 zł; niestety bez nicku z Dogo; ale imię i nazwisko przekażę Tamb pw. W sobotę robimy generalne czyszczenie uszów. To coś się już rozmiękczyło i będzie można to w znacznej mierze wydłubać :). Widok pewnie będzie radosny bo Sabonka silna i czyścić uszków nie lubi; oj przydałaby się męska ręka to potrzymania tułowiu, wtedy jedna trzyma łebek a druga w tych uchach by sobie radośnie podłubała. Quote
sugarr Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ja co prawda nie chłop ale jak mnie ktoś podrzuci do hoteliku to z chęcią pomogę :) Pies mi codziennie robi taki trening, że może troche siły mam :D Quote
Recommended Posts