Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chętnie bym pomogła w opiece nad psami, ale niestety odległość jest zbyt duża. Wpłacę na Sabę kwotę na jaką pazwala mi moja sytuacja finansowa i przepraszam jeżeli moje pytania odnośnie Saby wydały się zbyt obcesowe.

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ach przecież to jest suka!
Może jak wydam szczeniora, to jakieś DT się wykombinuje... :) Ale takie cudo powinno szybko trafić do domu na stałe. Ktoś oceniał wiek? Przepraszam jak już było, ale mi się mieszają te wątki

Posted

W tym wszytskim zapomniałam napisać o wynikach krwi Sabonki; wszytskie parametry sa podniesione. I leukocyty, i watrobowe i nerkowe. Tak bez alarmu, bez tragedii, ale musimy to za czas jakiś skontrolować. Sunia jest nerwowa i nadpobudliwa - zmiana miejsc, nowi ludzie, kojec. Więc na razie się nei przejmujemy za bardzo tylko trzymamy rękę na pulsie.

Ponieważ ten świerzb dosyć obfity jest, kupiłysmy jej jescze Stronghold (wytłucze też nicienie).

Posted

Wpłynęlo z Bazarku Tamb 40 zł; niestety bez nicku z Dogo; ale imię i nazwisko przekażę Tamb pw.

W sobotę robimy generalne czyszczenie uszów. To coś się już rozmiękczyło i będzie można to w znacznej mierze wydłubać :). Widok pewnie będzie radosny bo Sabonka silna i czyścić uszków nie lubi; oj przydałaby się męska ręka to potrzymania tułowiu, wtedy jedna trzyma łebek a druga w tych uchach by sobie radośnie podłubała.

Posted

Ja co prawda nie chłop ale jak mnie ktoś podrzuci do hoteliku to z chęcią pomogę :) Pies mi codziennie robi taki trening, że może troche siły mam :D