Guest mager51 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Zarabiam pieniądze tu: [url]http://www.learnmoneystrategy.com/JohnTayds/[/url] zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle ;) Quote
ewu Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [B]Otrzymałam 10 zł dla Megi od MDK8 :) Dziękuję:):)[/B] Quote
MALWA Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Basiu - jak wygląda sytuacja? Jeden pies jest w DT pod opieką Maci, a drugi pod Twoja opieką, to znaczy TY za niego odpowiadasz i płacisz, czy są tu jakieś deklaracje na dogo na tego psa, którego masz na głowie ? Quote
kolejna kobietka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 podnosze nieustannie, bo wsparcie i ds pilnie potrzebne :modla: Quote
Lacia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Na konto Rudej wpłynęły pierwsze wpłaty! Panna Marple - 100,00zł MDK8 - 10,00zł bardzo dziękujemy, dzięki temu już 11 dni w hoteliku jest opłacone! poza tym Ruda jest kochana ale troszkę strachliwa. na spacer wyjdzie tylko z naszą Maksią, sama nie bardzo. Na smyczy chodzi nie najgorzej, choć do ideału dużo brakuje. Ogólnie Ruda jest cudowna, taki duży miś :loveu: w przyszłym tyg mamy już umówioną kastracje jednego z naszych psów i jakieś steryki kocie wiec Ruda będzie ciachnięta w następnej kolejności czyli zapewne po 10 czerwca. Quote
toyota Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Czy zgłosić Rudą do Sterylkowej Skarpety ? Quote
Lacia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='toyota']Czy zgłosić Rudą do Sterylkowej Skarpety ?[/QUOTE] Własnie myślałyśmy o czymś takim, dokładnie o Akcji Sterylizacji. A jakie są zasady w Sterylkowej Skarepecie? chodzi mi o % dofinansowania? bo kiedyś czytałam ale już nie pamiętam. Quote
ewu Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) [quote name='MALWA']Basiu - jak wygląda sytuacja? Jeden pies jest w DT pod opieką Maci, a drugi pod Twoja opieką, to znaczy TY za niego odpowiadasz i płacisz, czy są tu jakieś deklaracje na dogo na tego psa, którego masz na głowie ?[/QUOTE] Mam 2 stałe deklaracje po 20 zł i agusiazet opłaci hotelik przez 3 miesiące po 300zł. [B]Hotelik dla Megi mam z rabatem:)[/B] [B]bo za[/B] [B]320 zł miesięcznie( Anetko dziękuję:):)[/B]) Potem muszę sama kombinować... Wyciągam teraz chudego szczeniorka z przytuliska żeby do Radys nie trafił... Pojedzie za Tilę do hoteliku... Edited September 25, 2013 by ewu Quote
ewu Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='toyota']Czy zgłosić Rudą do Sterylkowej Skarpety ?[/QUOTE] Megi też....Kobitkę trzeba ciachnąć:) Quote
ewu Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [B]Majowe hotelowanie Megi i Tili oraz odrobaczanie i odpchlanie Megi - opłaciłam:)[/B] Quote
MALWA Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='ewu']Mam 2 stałe deklaracje po 20 zł i agusiazet opłaci przez 3 miesiące po 300zł. Hotelik mam z rabatem:) bo za 320 zł miesięcznie . Potem muszę sama kombinować...[/QUOTE] Basiu - jesli zostaniesz sama z kosztami, to przypomnij mi konto, co by za dużo samej nie kombinować. Quote
MALWA Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='ewu'][B]Majowe hotelowanie Megi i Tili oraz odrobaczanie i odpchlanie Megi - opłaciłam:)[/B][/QUOTE] Tila to z tego wątku? Chyba sie pogubiłam.........czuwasz nad Magii, a oprócz tegonad Tilą? Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='ewu']Mam 2 stałe deklaracje po 20 zł i agusiazet opłaci hotelik przez 3 miesiące po 300zł. [B]Hotelik dla Megi mam z rabatem:)[/B] [B]bo za[/B] [B]320 zł miesięcznie( Anetko dziękuję:):)[/B]) Potem muszę sama kombinować... Wyciągam teraz chudego szczeniorka z przytuliska żeby do Radys nie trafił... Pojedzie za Tilę do hoteliku...[/QUOTE] Zdecydowałaś się jednak? Wczoraj napisała do mnie dziewczyna w odpowiedzi na ogłoszenia szczeniaków, które są u Anetki, że może je wziąć na DT za 10zł za dobę (oba), że podobno była wolontariuszką w schronisku, była kiedyś DT itp. Napisałam, że dla jednego być może mamy domek (wiesz co z tą wizytą tak przy okazji?), a drugiego cały czas ogłaszamy i mamy nadzieję, że coś się znajdzie, ale zaproponowałam Jej właśnie tego pinczerka za zwrot kosztów karmy i weta. Póki co się nie odezwała:shake: Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='MALWA']Tila to z tego wątku? Chyba sie pogubiłam.........czuwasz nad Magii, a oprócz tegonad Tilą?[/QUOTE] Tila jest z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242410-3-z-23-%C5%BCy%C4%87-jedzie-do-radys%C3%B3w-20-ju%C5%BC-jest-bezpiecznych-mamy-czas-do-27-05-13-r/page20"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242410-3-z-23-%C5%BCy%C4%87-jedzie-do-radys%C3%B3w-20-ju%C5%BC-jest-bezpiecznych-mamy-czas-do-27-05-13-r/page20[/URL], ale z racji tego, że dwa psiaki pojechały do Anetki i oba dzięki ewu (Tila i Megi) to się trochę pomieszało ;) Quote
MALWA Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='paula_t']tila jest z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242410-3-z-23-żyć-jedzie-do-radysów-20-już-jest-bezpiecznych-mamy-czas-do-27-05-13-r/page20[/url], ale z racji tego, że dwa psiaki pojechały do anetki i oba dzięki ewu (tila i megi) to się trochę pomieszało ;)[/quote] rozumiem, mysląłam, ze juz nie kumam z racji późnej pory................ I co z tego, ze sie pomieszało? Najwazniejsze, ze pozytywnie. Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='MALWA']rozumiem, mysląłam, ze juz nie kumam z racji późnej pory................ I co z tego, ze sie pomieszało? Najwazniejsze, ze pozytywnie.[/QUOTE] Dla mnie żaden problem :D Quote
agat21 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 ewu, wysłałam Ci kasę - w tym miesiącu udało mi się więcej, niż zadeklarowane 20 zł. Daj znać, jakiego psinka umieścisz w hoteliku zamiast Tuli Quote
toyota Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='Lacia']Własnie myślałyśmy o czymś takim, dokładnie o Akcji Sterylizacji. A jakie są zasady w Sterylkowej Skarepecie? chodzi mi o % dofinansowania? bo kiedyś czytałam ale już nie pamiętam.[/QUOTE] Właśnie chodziło mi o Akcję Sterylizację ;). W pierwszym poście są zasady: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto[/URL] Refinansowanie jest 100 %, jesli zgłasza stały deklarowicz. Potrzebuję tylko adres gabinetu i cenę zabiegu. [quote name='ewu']Megi też....Kobitkę trzeba ciachnąć:)[/QUOTE] Od Ciebie Basiu też potrzebuję adres gabinetu i cenę zabiegu, to Megi oczywiście też zgłoszę ! Quote
ewu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='MALWA']Basiu - jesli zostaniesz sama z kosztami, to przypomnij mi konto, co by za dużo samej nie kombinować.[/QUOTE] Dziękuję:) Quote
ewu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='toyota']Właśnie chodziło mi o Akcję Sterylizację ;). W pierwszym poście są zasady: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto[/URL] Refinansowanie jest 100 %, jesli zgłasza stały deklarowicz. Potrzebuję tylko adres gabinetu i cenę zabiegu. Od Ciebie Basiu też potrzebuję adres gabinetu i cenę zabiegu, to Megi oczywiście też zgłoszę ![/QUOTE] Dowiemy się:) Na razie nie chcemy stresować Megi. ona musi się poczuć bezpieczna:) Quote
ewu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='agat21']ewu, wysłałam Ci kasę - w tym miesiącu udało mi się więcej, niż zadeklarowane 20 zł. Daj znać, jakiego psinka umieścisz w hoteliku zamiast Tuli[/QUOTE] Dziękuję:) Dostałam smsa z banku ,że wpłynęło 100 zł, chyba od Ciebie:) Sprawdzę i potwierdzę:) Jeśli w tm tygodniu mój kandydat:) nie znajdzie domku , to natychmiast po niego pojadę:) Jeśli znajdzie , to mam już kolejną bidę w sercu...:( Quote
ewu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) Megi bardzo polubiła "pieskowe kanapy" w hoteliku:) No i oczywiście pierwsza na obiedzie:) Edited June 3, 2013 by ewu Quote
agusiazet Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Przelałam dzisiaj moją pierwszą deklarację dla Megi, proszę o potwierdzenie jak dojdzie:) Quote
paula_t Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='ewu']Dowiemy się:) Na razie nie chcemy stresować Megi. ona musi się poczuć bezpieczna:)[/QUOTE] To tak, jak i ja się z Baksikiem przez pierwsze dwa tygodnie wstrzymywałam. Ani Megi ani Baksik na chore nie wyglądają, więc trzeba im dać troszkę czasu, żeby się przyzwyczaili do nowej sytuacji. Quote
Recommended Posts