Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Megi pomalutku przełamujemy lody :lol:

Coraz chętniej do mnie pdchodzi. Zaczęła mnie lizać po ręce, ale pogłaskać się nie daje.
Ona boi się dotyku. Kiedyś musiała duuuużo złego zaznać od człowieka.
Jak widzi że głaskam inne psy to merda ogonem i popiskuje bo też by chciała, ale strach jej nie pozwala.

Posted

[quote name='Makila']Z Megi pomalutku przełamujemy lody :lol:

Coraz chętniej do mnie pdchodzi. Zaczęła mnie lizać po ręce, ale pogłaskać się nie daje.
Ona boi się dotyku. Kiedyś musiała duuuużo złego zaznać od człowieka.
Jak widzi że głaskam inne psy to merda ogonem i popiskuje bo też by chciała, ale strach jej nie pozwala.[/QUOTE]

Super, że wszystko posuwa się do przodu :) :) :)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']ehhh to teraz trzeba będzie trochę poczekać :sad: toyota pisała, że zgłosi sunię do skarpety i będzie za nią zwrot :)[/QUOTE]
Super:):):):)

Posted

[quote name='toyota']Właśnie chodziło mi o Akcję Sterylizację ;). W pierwszym poście są zasady: http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto

Refinansowanie jest 100 %, jesli zgłasza stały deklarowicz. Potrzebuję tylko adres gabinetu i cenę zabiegu.

Od Ciebie Basiu też potrzebuję adres gabinetu i cenę zabiegu, to Megi oczywiście też zgłoszę !

obie sunie beda zgloszone :)
ehhh ale mi dogo muli, a w czwartek nie moglam napisac zadnego posta :sad:

Posted

[quote name='from_wonderland']Taka cisza, jak tam dziewczynki? ;)[/QUOTE]

Duża Ruda bardzo dobrze. Oswaja się, otwiera na człowieka. Bardzo lubi być wśród innych psów i do domu z innym psem powinna trafić. Jutro ma sterylkę i zaczynamy na poważnie szukać domu.

Posted

[quote name='Macia']Duża Ruda bardzo dobrze. Oswaja się, otwiera na człowieka. Bardzo lubi być wśród innych psów i do domu z innym psem powinna trafić. Jutro ma sterylkę i zaczynamy na poważnie szukać domu.[/QUOTE]

"Zapodaj" kwotę i adres gabinetu, to zgłoszę ją do Sterylkowej Skarbonki.

Posted

toyota napisał(a):
"Zapodaj" kwotę i adres gabinetu, to zgłoszę ją do Sterylkowej Skarbonki.

toyota jak możesz to zgłoś Rudą do akcji sterylizacji, ok?

Lecznica Zatorze
ul. Lubuska 22
64-100 Leszno

koszt zabiegu to ok 260zł