paula_t Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Paula, ja mogę spróbować coś napisać w najbliższych dniach. Dzięki Gabrysiu, kochana :* Quote
paula_t Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Hotelik za grudzień, odrobaczenie oraz szczepienie Baksika zostały opłacone z pieniędzy z facebook'a, na którym zostało 340 złotych, a więc na opłatę za niecały miesiąc styczeń. Deklaracje, które wpłynęły od momentu opłacania hoteliku z pieniędzy z facebook'a zostaną oczywiście zsumowane i będą za nie opłacane kolejne miesiące z uwagi na to, że nie ma pełnej kwoty deklaracji stałych, a zaledwie 140 złotych. Z pieniędzy z facebook'a został opłacony listopad oraz grudzień, a więc 140 złotych deklaracji za listopad, 140 złotych deklaracji za grudzień oraz 140 złotych deklaracji za styczeń znajduje się na moim koncie. Łącznie daje to sumę 420 złotych + 70 złotych jednorazowych deklaracji = 490 złotych. Suma znajdująca się na koncie Baksika pozwala na opłacenie niecałych dwóch miesięcy w hoteliku (brakować będzie 120 złotych). Takie jest zabezpieczenie Baksika na ten moment. Właśnie trwa bazarek, który idzie niestety średnio, pomimo tego, że wydawało mi się, iż fanty są bardzo fajne, w związku z czym postanowiłam zrobić obniżkę o 25% i mam nadzieję, że jeszcze jakiś grosik wpadnie;) W uwagi na to, że pieniądze Baksika znajdują się zarówno na facebook'u, jak i na dogomanii postanowiłam napisać takie małe wytłumaczenie jak wygląda sytuacja i mam nadzieję, że wszyscy zrozumieli. Jeśli nie, proszę pytać ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Paula wpisz mnie na stałe 30 zł/ miesięcznie dla Baksika. I podeślij proszę nr konta bo gdzieś podziałam . W ten weekend niestety pracuję , ale w przyszłym tygodniu postaram się w końcu ruszyć z bazarkami . Quote
Gabi79 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Dzięki Gabrysiu, kochana :* Paula, przepraszam, ale ostatnio z niczym nie mogę się wyrobić. Najpóźniej w piątek tekścik będzie gotowy Quote
paula_t Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Paula wpisz mnie na stałe 30 zł/ miesięcznie dla Baksika. I podeślij proszę nr konta bo gdzieś podziałam . W ten weekend niestety pracuję , ale w przyszłym tygodniu postaram się w końcu ruszyć z bazarkami . Matko! Gosiu! Nie wiem jak Ci dziękować! (nie mam nadal emotikonek, więc nie mogę dać skoków z radości i buziaków ;)) Teraz trochę prywaty:P Gosiu, wstrzymaj się proszę z tym wydarzeniem dla kociaka, bo jutro ma do niego przyjechać rodzinka zainteresowana jego adopcją, która chce go poznać. Dam znać co z tego wyszło. Paula, przepraszam, ale ostatnio z niczym nie mogę się wyrobić. Najpóźniej w piątek tekścik będzie gotowy Gabrysiu, kochana, nic się nie przejmuj. Jak znajdziesz chwilkę czasu oraz Ci się będzie chciało, to wtedy napiszesz. Nie pisz tekstu Baksika kosztem czegoś :) Baksik ma sporo ogłoszeń i nic się nie stanie jak poczeka na tekst parę dni;) Wpłynęło 15 złotych od asiuniab, dziękuję ślicznie!:) Quote
Mysza2 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Pauluś nie martw się, na pewno Cię wspomożemy z Agusią bazarkowo gdyby brakowało:) Hotelik za grudzień, odrobaczenie oraz szczepienie Baksika zostały opłacone z pieniędzy z facebook'a, na którym zostało 340 złotych, a więc na opłatę za niecały miesiąc styczeń. Deklaracje, które wpłynęły od momentu opłacania hoteliku z pieniędzy z facebook'a zostaną oczywiście zsumowane i będą za nie opłacane kolejne miesiące z uwagi na to, że nie ma pełnej kwoty deklaracji stałych, a zaledwie 140 złotych. Z pieniędzy z facebook'a został opłacony listopad oraz grudzień, a więc 140 złotych deklaracji za listopad, 140 złotych deklaracji za grudzień oraz 140 złotych deklaracji za styczeń znajduje się na moim koncie. Łącznie daje to sumę 420 złotych + 70 złotych jednorazowych deklaracji = 490 złotych. Suma znajdująca się na koncie Baksika pozwala na opłacenie niecałych dwóch miesięcy w hoteliku (brakować będzie 120 złotych). Takie jest zabezpieczenie Baksika na ten moment. Właśnie trwa bazarek, który idzie niestety średnio, pomimo tego, że wydawało mi się, iż fanty są bardzo fajne, w związku z czym postanowiłam zrobić obniżkę o 25% i mam nadzieję, że jeszcze jakiś grosik wpadnie;) W uwagi na to, że pieniądze Baksika znajdują się zarówno na facebook'u, jak i na dogomanii postanowiłam napisać takie małe wytłumaczenie jak wygląda sytuacja i mam nadzieję, że wszyscy zrozumieli. Jeśli nie, proszę pytać ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Paula nie dziękuj, akurat mam moce , szkoda że nie na więcej ;) O kociaka miałam właśnie wstawiać na stronę naszych wetek ale ok , wstrzymuję się ;) Quote
AgusiaP Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Pauluś nie martw się, na pewno Cię wspomożemy z Agusią bazarkowo gdyby brakowało:) Zawsze zgadzam się z Myszką :) Quote
paula_t Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Pauluś nie martw się, na pewno Cię wspomożemy z Agusią bazarkowo gdyby brakowało:) Eluś, dziękuję, ale ja raczej z tych, którzy nie znoszą robić sobie i innym długów, więc jak będę widzieć, że będę miała nieciekawą sytuację, od razu zacznę działać ;) A tekst był gwoli wyjaśnienia, bo finanse Baksika są i na dogomanii i na facebook'u, dodatkowo przez ostatnie dwa miesiące inaczej rozliczane niż dotychczas i nie każdy może to ogarniać;) Quote
AgusiaP Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Eluś, dziękuję, ale ja raczej z tych, którzy nie znoszą robić sobie i innym długów, więc jak będę widzieć, że będę miała nieciekawą sytuację, od razu zacznę działać ;) A tekst był gwoli wyjaśnienia, bo finanse Baksika są i na dogomanii i na facebook'u, dodatkowo przez ostatnie dwa miesiące inaczej rozliczane niż dotychczas i nie każdy może to ogarniać ;) To jak coś, daj znać ;) Ktoś mi ostatnio pisał, że uparciuch ze mnie na wątku Lunki :) a co ja tu widzę... ;) Quote
Mysza2 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 To jak coś, daj znać ;) Ktoś mi ostatnio pisał, że uparciuch ze mnie na wątku Lunki :) a co ja tu widzę... ;) Przytyka motyka gracy ;) Quote
paula_t Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Przytyka motyka gracy ;) Ekhm....nie uparta, acz konsekwentna w swoich decyzjach, ładniej brzmi:P Quote
Gabi79 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Paula, tekst poniżej, popraw proszę i dopisz o wizycie. Nie wiem też jak u Baksika z zachowaniem czystości i zostawaniem samemu w domu. Baksik, kundelek o wielkim sercu marzy, by mieć swój dom i ukochanych ludzi. Baksik to cichy, spokojny, grzeczny piesek średniej wielkości. Ma około trzech lat, waży .... kg. Został znaleziony z łańcuchem na szyi,wychudzony, brudny, przestraszony. Zapewne nie zaznał w życiu nic dobrego. Jego los odmienił się, gdy trafił do hoteliku dla psów. Tam w domowych warunkach przekonał się, że można zaufać człowiekowi, że życie psa nie musi być koszmarem. Przeszedł metamorfozę. Z wystraszonego, zalęknionego psiaka zmienił się w domowego kanapowca, który lubi głaskanie, przytulanie i obecność człowieka. Wobec psów zachowuje się neutralnie, za kotami nie przepada. Mimo wspaniałego charakteru Baksik już kilka miesięcy przebywa w hotelu. Pewnie gdyby był psem rasowym już dawno miałby dom. Ale czy to jego wina, że jest niepozornym czarno-podpalanym kundelkiem, jakich wiele??? Przecież właśnie takie kundelki mają w sobie najwięcej uroku, Baksik, jak każdy piesek zasługuje na własny dom i kochających właścicieli. Pragnie być szczęśliwy. Czeka na kogoś kogo zauroczy swoimi ślicznymi oczkami, kogoś dla kogo będzie najwspanialszym i najpiękniejszym psem na świecie. Quote
paula_t Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Gabrysiu, dziękuję Ci ślicznie za super tekst! :) Muszę tylko sobie zmienić wiek, bo Baksik jak trafił do Anetki miał 3 lata, a teraz już zbliża się wielkimi krokami do ok.5, no i u Anetki jest tyle, że w maju miną dwa lata, ale to żaden problem :) Quote
paula_t Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 Ogłoszę Baksika w czwartek, żeby ogłoszenia były gotowe na weekend :) Quote
Mysza2 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 To będziemy znowu kciuki zaciskać, oby tym razem skutecznie:):) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 I ja zaciskam nieustannie , nie wiem czemu oni z Dinką mają takiego pecha :( Quote
paula_t Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Klub opiekunów w depresji;) Baksik się właśnie wzbogacił o 285zł z tego bazarku: http://www.dogomania.com/forum/topic/144745-koniec-rozliczam-dla-trzech-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-do-1501-do-2100/:) Quote
paula_t Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Kolejny pakiecik dla Baksika: olx.pladopcjapsa.plgumtree.pl przygarnijzwierzaka.plmorusek.pladopcje.orgadoptujemy.plpajeczyna.plpineska.pltusprzedaj.plneeon.plnajpewniej.plpetworld.pltlenek.ple-zwierzak.pleoferty.com.pl alegratka.plogloszenia.e-gratka.infooglaszamy24.plogloszenia.comhiperogloszenia.pllento.plrozglos.netcafeanimal.pl zwierzaki.nasza-lista.com bezrodowodu.pl pupil.com.pl krakusik.pl Gabrysiu,czytałam teraz jeszcze raz tekst Baksika,kiedy go uzupełniałam i jest przepiękny.... Quote
Gabi79 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Trzymam kciuki za Baksika, oby wreszcie znalazł DS Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Poleciały 3 dyszki lutowe dla Baksika :) Quote
AgusiaP Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Mocno zaciskam kciuki, może tym razem ...:) Quote
Recommended Posts