Jump to content
Dogomania

Jack wraca z nieudanej adopcji!!!.Czy znajdziemy mu prawdziwy dom?....

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agat21, chyba ostatnie wieści z hoteliku były z poniedziałku i chociaż już tydzień minął, to niestety, Jackuś jest smutny, najchętniej nie wychodziłby z budki....

Posted

Doris66, już wczoraj dopisałam Twoją wpłatę do 6 postu z rozliczeniem:loveu:. Dziękujemy za wpłatę 30 zł:loveu:. Ups, powinnam była też napisać w aktualnym swoim poście, przepraszam najmocniej:modla:.

Posted

scarletto napisał(a):
Czy Jack ma jakieś ogłoszenia wykupione aktualne? Są chętni z FB na zapłacenie takich ogłoszeń.

Ja mu wykupiłam dwa pakiety na woj. podlaskie i mazowieckie. Sa jeszcze aktualne, odświeżam na bieżąco. Ale ani jednego tel. I w białostockich ogłoszeniach tez był i też cisza. Basiunia 131 ma mu zrobic troche ogłoszeń no i znowu ja wykupiłąm kolejne pakiety. W weekend napisze nowy tekst i wyślę do realizacji. Taki piekny psiak i cisza, ale to tak bywa. Czasami mnóstwo ogłoszen leci i nic - cisza a czasami jest ten jeden jedyny telefon i od razu super domek się trafia.
Jeśli ktos chce mu zrobic ogłoszenia z fb to bardzo dobrze, im wiecej tym lepiej. Dziękujemy.

Posted

basiunia131 napisał(a):
Przybyłam zameldować, że z mojego bazarku dla Jacka uzbierało się 52 zł :)

A jutro zabiorę się za ogłoszenia dla kawalera.

Basiunia 131 dziekujemy ślicznie. Jack się cieszy i merda ogonkiem dla ciebie.

Posted

doris66 napisał(a):
Kuna a co Ty miałąś na myśli pisząc że to "ostatnie ich chwile"? Coś z dziewczynką czy z Jackiem się dzieje?

Hehe ja nie Kuna, ale odpowiem ;) Chodzi o jego piękne "jajeczka" ;) Mamy się napatrzeć póki są u Jacka ;)

Posted

scarletto napisał(a):
Hehe ja nie Kuna, ale odpowiem ;) Chodzi o jego piękne "jajeczka" ;) Mamy się napatrzeć póki są u Jacka ;)

dokładnie tak :)