Jump to content
Dogomania

Jack wraca z nieudanej adopcji!!!.Czy znajdziemy mu prawdziwy dom?....

Recommended Posts

Posted

U Jackusia wszystko w najlepszym porządku! Jackuś szczęśliwy wyleguje się na fotelu lub kanapie, wybrzydza z jedzonkiem, raz psie a raz ludzkie, to co pani ugotuje, ładnie bawi się z wnuczkiem pani i o określonych porach wyprowadza panią na godzinne spacery. Pani też szczęśliwa, że Jackuś jest razem z nią.

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
U Jackusia wszystko w najlepszym porządku! Jackuś szczęśliwy wyleguje się na fotelu lub kanapie, wybrzydza z jedzonkiem, raz psie a raz ludzkie, to co pani ugotuje, ładnie bawi się z wnuczkiem pani i o określonych porach wyprowadza panią na godzinne spacery. Pani też szczęśliwa, że Jackuś jest razem z nią.

nic dodać nic ująć .... cudownie :)

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

a kuku!!! Donoszę, że mam się dobrze. Włóczę się z Zośką po bezdrożach. Uwielbiam te wyprawy wieczorową porą. Słodkie mlaski-mlaski wszystkim moim wielbicielkom!!!

1924445_10205737926517640_26125425192202

• 6 months later...
Posted

Jack pozdrawia. 11951803_10207281417183942_7631144519523

Pani Zosia tak pisze, "no tak, żeby nie było, że o Was nie pamiętam. Trochę zarosłem, ale to w związku z obecną modą "na drwala". Ja dodaję od siebie, ze moze być i zarośniety aby był szcześliwy....a widać że jest mu tam dobrze, oj, dobrze......

Posted

Hej kochany "drwalu"! Dobrze, że upały sie kończą, to i dłuższa sierść nie będzie przeszkadzać a w upały na pewno pani Zosia chowała Jackusia w chłodniejsze miejsce...

• 3 months later...