kolejna kobietka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 O rany!!! trzymam najmocniej jak mogę!!! :thumbs: ps. a odnośnie tej soboty to myślę, że na jeden dzień w razie czego dt w Warszawie by się raczej jakieś znalazło. Quote
WiosnaA Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Wstępnie transport załatwiony! Zadzwoniłam do cioci zachary ,która wczasuje się nad morzem i w niedzielę wraca. Nie wiem ,czy będzie jej po drodze,czy trochę zboczyć musi,ale zgodziła się :calus:zabrać malucha ,pomimo,że miejsca w samochodzie zupełnie nie ma. Będzie siedzieć przy jej nogach albo na kolanach....i oby był grzeczny :modla:,bo inaczej mnie ciotka zachary powiesi :grab::placz:jak wróci. Mam też transport ew.na sobotę,ale za zwrotem paliwa. Uffff.... Toyota załatwiaj sprawy schroniskowe i chyba zakładaj Maluchowi wątek ;). Quote
sybil Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='WiosnaA']Ile jest cierpienia przez ludzi ...:-( http://www.youtube.com/watch?v=wNC1LrizXOs&feature=share O matko, obejrzałam i nie mogę się pozbierac'...:-( :-( :-( A maluch ma szczęście w swoim nieszczęściu, bo trafi do najcudniejszego DT, żeby tylko Toyota odezwała się prędziutko, no pędzikiem, pędzikiem ;) Quote
doris66 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Trzymam kciuki. Oby wszystko sie udało. A ten psiak to istny Dżamal, tylko go ostrzyc i juz. Quote
WiosnaA Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='sybisia']O matko, obejrzałam i nie mogę się pozbierac'...:-( :-( :-( A maluch ma szczęście w swoim nieszczęściu, bo trafi do najcudniejszego DT, żeby tylko Toyota odezwała się prędziutko, no pędzikiem, pędzikiem ;)[/QUOTE] Witaj sybisiu!:) Toyota wie o transporcie. [quote name='doris66']Trzymam kciuki. Oby wszystko sie udało. A ten psiak to istny Dżamal, tylko go ostrzyc i juz.[/QUOTE] Oj tak, kciuki potrzebne bardzo...:kciuki:. Quote
kolejna kobietka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='WiosnaA']Wstępnie transport załatwiony! Zadzwoniłam do cioci zachary ,która wczasuje się nad morzem i w niedzielę wraca. Nie wiem ,czy będzie jej po drodze,czy trochę zboczyć musi,ale zgodziła się :calus:zabrać malucha ,pomimo,że miejsca w samochodzie zupełnie nie ma. Będzie siedzieć przy jej nogach albo na kolanach....i oby był grzeczny :modla:,bo inaczej mnie ciotka zachary powiesi :grab::placz:jak wróci. Mam też transport ew.na sobotę,ale za zwrotem paliwa. Uffff.... Toyota załatwiaj sprawy schroniskowe i chyba zakładaj Maluchowi wątek ;). Cudowne wieści!!! :multi::Cool!::loveu: Ogromnie dziękujemy cioteczce zachary!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Anula Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ale fajne wiadomości,warto było zaglądnąć na wątek.Ciekawe co Ciocia toyota załatwi. Quote
toyota Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Założyłam wreszcie pudelkowatemu sznaucerkowi osobny wątek i zapraszam tam wszystkich zainteresowanych jego losem: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245899-Pogryziony-psiak-mix-pudelka-sznaucerka-w-schronisku?p=21150164#post21150164 Wpisz się koniecznie Wiosenko w drugi post, to od razu będziesz miała do rozliczeń. Niestety psiak jest już w boksach ogólnych z psami :(. Mam nadzieję, że dotrwa do niedzieli. Quote
WiosnaA Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='WiosnaA']ROZLICZENIA: Wpływy z FB na konto Fundacji Viva: (post 198) 1. 20,00 zł Izabela Wolicka-Radomska (Kauri-dogo, stała deklaracja) 2. 150,00 zł Joanna Polecka 3. 10,00 zł Elvira Świniarska 4. 20,00 zł Monika Bednarczyk Razem: 200,00 zł Wydatki: 202,90zł-faktura od weta za wizytę z dn.6.07.13r wystawiona na Fundację. w tym: badanie stanu zdrowia próba biochemiczna badanie krwi odrobaczenie neomycinum fiprex M Pipeta Kiltix-obrózka (post nr275 zdjęcia-karta informacyjna,wyniki,faktura). Wpływy na konto WiosnaA: MikAga -50zł (5.07.13r) Anula -200zł (8.07.13r) Bogusik -100zł(8.07.13r) Panna Marple -100zł(8.07.13r) mdk8 20zł (14.07.13r) Domek Stały Dżamalka - 100zł (20.07.13r) Razem:570zł Wydatki: Transport Dżamalka do DT -190zł (post 247) Stan konta na dzień 23.07.13r: 380zł Dziewczyny,tak wyglądają finanse Dżamalka. Powiedzcie proszę, czy pieniążki zapisać w "spadku" dla pogryzionego pieska, a może podzielić się z jakimś biedakiem w pilnej potrzebie? Quote
Anula Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ja sądzę,że pieniążki pozostałe po Dżamalku niech pozostaną u Ciebie Aniu z tego powodu,ponieważ nie wiadomo w jaki stanie przyjedzie do Ciebie psiak.Na bank będzie potrzebna wizyta u weta,odpchlenie,coś na kleszcze,fryzjer i jeszcze nie wiedzieć co jeszcze.Często psy ze Schronisk przyjeżdżają z chorymi uszami (z mojego doświadczenia).Ja obiecałam,że pomogę,na razie są pieniążki,jak będzie kryzys,proszę głośno krzyczeć o pomoc.Sądzę,że Bogusik też będzie zgodna w tym temacie. Quote
kolejna kobietka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Nie byłam darczyńcą więc mój głos się nie liczy ;) ale całkowicie się z Anulą zgadzam. Quote
WiosnaA Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Nie byłam darczyńcą więc mój głos się nie liczy ;) ale całkowicie się z Anulą zgadzam.[/QUOTE] Ale Twoja Wielka zasługa,że znalazł się tak szybko domek dla Dżamalka :smile: i kaska została ;). Quote
Bogusik Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Jak najbardziej zgadzam się ze zdaniem Anuli.Już na "dzień dobry" będzie potrzebna kasa i nie wiadomo jakie też będą zalecenia weta.Miejmy nadzieję,że wszystko będzie dobrze,ale to pokaże czas... Quote
wieso Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 jeszcze moje 50zl powinno dojsc, bo w srode pojechalo do Polski wiec w poniedzialek powinno byc juz na koncie, najpozniej.... Quote
WiosnaA Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='wieso']jeszcze moje 50zl powinno dojsc, bo w srode pojechalo do Polski wiec w poniedzialek powinno byc juz na koncie, najpozniej....[/QUOTE] Przed chwilą sprawdziłam konto,dziś jeszcze nie ma. Ok,to całe fundusze przeniesiemy dla Destino. Quote
WiosnaA Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) Stan konta na dzień 23.07.13r: 380zł......2.08.13r - stan konta Dżamalka 0 zł Całość pieniążków -380zł w dn. 2.08.13r. przeniesiona na pomoc dla pogryzionego pieska Destino z tego samego schroniska w którym przebywał też wcześniej Dżamalek. [SIZE=2]Wątek Destino - http://www.dogomania.pl/forum/threads/245899-Pogryziony-psiak-mix-pudelka-sznaucerka-w-schronisku?p=21153568#post21153568 [SIZE=3]W IMIENIU DŻAMALKA , DESTINO I SWOIM BARDZO DZIĘKUJEMY ZA OGROMNĄ POMOC FINANSOWĄ!! :Rose::Rose: Edited August 2, 2013 by WiosnaA Quote
WiosnaA Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Wiadomości z Domku Dżamalka :smile:....pływać nasz chłopak lubi :loveu: " Dzień dobry! ... Dżamali już coraz lepiej je (najchętniej gotowany ryż z kurczakiem i marchewką), z radością chodzi na spacery i biega swobodnie po działce :) wczoraj znów był nad wodą - żeby Pani widziała jak nurkował! :D z kotami jest spokój, co prawda jeden się obraził i nawiedza dom tylko na jedzenie, ale bez pazurków. Dżamalek już zarósł i wyglada jak taka wielka pluszowa przytulakna i tak się zachowuje :P najchętniej chciałby być glaskany 24h ;) a jakie przy tym robi miny! :D Zdjęcia będziemy przesyłać, jednak proszę się nie niepokoić, że teraz nie będziemy się odzywać, bo córka jedzie na urlop, a tylko ona z internetem jest na ty. Pozdrawiamy i do usłyszenia! :) " Quote
kolejna kobietka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Cudne wieści! :) i wszystko się ułożyło, piękniej być nie mogło :) Quote
Gabi79 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='WiosnaA']Wiadomości z Domku Dżamalka :smile:....pływać nasz chłopak lubi :loveu: " Dzień dobry! ... Dżamali już coraz lepiej je (najchętniej gotowany ryż z kurczakiem i marchewką), z radością chodzi na spacery i biega swobodnie po działce :) wczoraj znów był nad wodą - żeby Pani widziała jak nurkował! :D z kotami jest spokój, co prawda jeden się obraził i nawiedza dom tylko na jedzenie, ale bez pazurków. Dżamalek już zarósł i wyglada jak taka wielka pluszowa przytulakna i tak się zachowuje :P najchętniej chciałby być glaskany 24h ;) a jakie przy tym robi miny! :D Zdjęcia będziemy przesyłać, jednak proszę się nie niepokoić, że teraz nie będziemy się odzywać, bo córka jedzie na urlop, a tylko ona z internetem jest na ty. Pozdrawiamy i do usłyszenia! :) "[/QUOTE] Uwielbiam wieści z domu Dżamalka:loveu: Quote
doris66 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Czy mogę Was zaprosić na wątek Czarusia - pieska uratowanego z przejścia granicznego? http://www.dogomania.pl/forum/thread...w-Ku%C5%BAnicy Quote
Recommended Posts