Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry! Przychodzę z opóźnieniem bo nie zostałam wcześniej zaproszona! :obrazic: Ale rozumiem strach przed tantiemami - odnalazłam się w roli modelki drugoplanowej/ rekwizytu na 2 zdjęciach ;)

Zapisuję wąteczek, a zdjęcia Fionki pokażę dziś w razie czego Potencjalnym!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kcd']Dzień Dobry! Przychodzę z opóźnieniem bo nie zostałam wcześniej zaproszona! :obrazic: Ale rozumiem strach przed tantiemami - odnalazłam się w roli modelki drugoplanowej/ rekwizytu na 2 zdjęciach ;)

Zapisuję wąteczek, a zdjęcia Fionki pokażę dziś w razie czego Potencjalnym![/QUOTE]

Ups!
Serdecznie witamy i dziekujemy:Rose:

Posted

[quote name='kcd']Dzień Dobry! Przychodzę z opóźnieniem bo nie zostałam wcześniej zaproszona! :obrazic: Ale rozumiem strach przed tantiemami - odnalazłam się w roli modelki drugoplanowej/ rekwizytu na 2 zdjęciach ;)

Zapisuję wąteczek, a zdjęcia Fionki pokażę dziś w razie czego Potencjalnym![/QUOTE]
Ups, i ja tak powiem.......
Ale rozgość się, kcd, zapraszamy :)

Dodam dla formalności, że Fionka została zaszczepiona na wirusówki 2 dni temu.

[SIZE=4][COLOR=#8b4513][B]I pozdrowienia od Ryjonka i małej [SIZE=4]U[/SIZE]li dla dogomaniaków! [/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Mazowszanka']Aktywowałam oba ogłoszenia :)
Czarownice do garów (z miksturami), aby kogoś ujął jej los.[/QUOTE]

Fajnie, może ktoś w ten deszczowy łikend weźmie się i zacznie przeglądać ogłoszenia, bo zapragnie adoptować małą śliczną sunię......

Posted

A ja melduję,ze po wieku perypetiach (jak taka drobnostka, jak zepsuty samochód Mazowszanki i konieczności pożyczenia auta od przyjaciół) Fionka pojechała do Mazowszanki :) Tam na wsi oczekuje na dom stały. Potrzebne ogłoszenia..........
Aha, Mazowszanko, nie pisz tym kolorem zielonym, bo to kolor zarezerwowany dla moda :)

Posted

[quote name='kejciu']melduję się na wątku :)[/QUOTE]

Serdecznie witamy :)

[quote name='malagos']A ja melduję,ze po wieku perypetiach (jak taka drobnostka, jak zepsuty samochód Mazowszanki i konieczności pożyczenia auta od przyjaciół) Fionka pojechała do Mazowszanki :) Tam na wsi oczekuje na dom stały. Potrzebne ogłoszenia..........
Aha, Mazowszanko, nie pisz tym kolorem zielonym, bo to kolor zarezerwowany dla moda :)[/QUOTE]

Już zmieniam kolor. A szkoda, bo to mój ulubiony do spółki z rudym.
Wystarczy spojrzec na kolorystykę moich mieszkań :)

A Fiona bezproblemowo zmienia domy, jak poszła bez mrugnięcia okiem do malagos, tak bez oporów poszła teraz ze mną.
To dobrze, pójście do nowego domu i zmiana właściciela nie sprawią jej kłopotów.

Posted

Wczoraj wieczorem, jak przyjechała Mazowszanka z Tżem, Fionka była bardzo pobudzona. Jak nigdy skakała na klatkę z papugami, nam na kolana, prawie że na stół wchodziła. Jakiś diabeł w nią wstąpił. Nie zachowywała się tak przez tydzień. Czyli w stresie to szatanek, a tak na co dzień po prostu energiczny, pogodny, uśmiechnięty dzieciak.

Posted

[quote name='malagos']Wczoraj wieczorem, jak przyjechała Mazowszanka z Tżem, Fionka była bardzo pobudzona. Jak nigdy skakała na klatkę z papugami, nam na kolana, prawie że na stół wchodziła. Jakiś diabeł w nią wstąpił. Nie zachowywała się tak przez tydzień. Czyli w stresie to szatanek, a tak na co dzień po prostu energiczny, pogodny, uśmiechnięty dzieciak.[/QUOTE]

Chyba podwójni wspaniali właściciele i dwa świetne dt tak ją zestresowały.
Ale dzisiaj w porządku.
W nocy bez pisków została w kuchni na swoim posłanku. Rano też nie piszczała, czekała aż się do niej wyjdzie.
Z Luką szaleją, co niestety odczuwa Luki łapa.

Posted

[quote name='Gusiaczek']Fionka, ale masz fajnie na wsi i w ogóle ...[/QUOTE]

Normalnie psie wczasy pięciogwiazdkowe :)
Bo wieczorem będzie jeszcze pluskanie się (ale nie pływanie) w gminnym stawku.

Posted

[quote name='Mazowszanka']Normalnie psie wczasy pięciogwiazdkowe :)
Bo wieczorem będzie jeszcze pluskanie się (ale nie pływanie) w gminnym stawku.[/QUOTE]

Podaj adres na gminny stawek, ok?
Ovka lubiąca pływać

Posted

Uważajcie z tymi gminnymi stawkami, tam różne rzeczy się czasem topią i woda nie jest niestety mineralna....... Grzybica gotowa......

Posted

Zaglądam do dziewczynki na bieżąco:-).

Kojec to super sprawa, bardzo przydatne urządzenie. Dziś ogradzaliśmy specjalny wybieg dla szczekaczy, taki teren z 50 metrów kwadratowych.

Posted

[quote name='malagos']Uważajcie z tymi gminnymi stawkami, tam różne rzeczy się czasem topią i woda nie jest niestety mineralna....... Grzybica gotowa......[/QUOTE]

Gminny stawek nie taki zły. Są dzikie kaczki i rzęsa wodna. Trupa chyba nie było.
Ja bym tam za nic nie weszła, ale Luka lubi. Fiona tylko łapki moczy. A Dyzio trzyma się z daleka.
Na filmiku głównie Luka. Fiona solo będzie na następnym.

[video=youtube_share;2OYuKTcXVlQ]http://youtu.be/2OYuKTcXVlQ[/video]

Posted (edited)

A tu jeszcze jeden filmik, tym razem z Fioną w roli głównej. Zaczyna się tajemniczo.

[URL="http://youtu.be/B1VUE3Dnj08"]http://youtu.be/B1VUE3Dnj08

[IMG]http://youtu.be/B1VUE3Dnj08[/IMG] [/URL]

Edited by Mazowszanka
Posted (edited)

Do pyska jej w żółtym ;)

[IMG]http://img844.imageshack.us/img844/3136/016eye.jpg[/IMG]

[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3816/017ze.jpg[/IMG]

Edited by Mazowszanka
Posted

Mazowszanko, moze nie kasuj tych ogłoszeń z tablicy i gumtree, Bo nie wiem, czy zdążę zrobić nowe - we wtorek wyjezdzam na szkolenie. Ziutka zrobiła te ogłoszenia?

Posted

[quote name='malagos']Mazowszanko, moze nie kasuj tych ogłoszeń z tablicy i gumtree, Bo nie wiem, czy zdążę zrobić nowe - we wtorek wyjezdzam na szkolenie. Ziutka zrobiła te ogłoszenia?[/QUOTE]
Ziutka robi ogłoszenia, właśnie widzę, że śliczne foteczki tutaj mam w mleczach ;)