kcd Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Dzień Dobry! Przychodzę z opóźnieniem bo nie zostałam wcześniej zaproszona! :obrazic: Ale rozumiem strach przed tantiemami - odnalazłam się w roli modelki drugoplanowej/ rekwizytu na 2 zdjęciach ;) Zapisuję wąteczek, a zdjęcia Fionki pokażę dziś w razie czego Potencjalnym! Quote
inka33 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 To jest najbardziej... Fionkowe! :loveu: [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/811/sdc17427.jpg[/IMG] Quote
Mazowszanka13 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='kcd']Dzień Dobry! Przychodzę z opóźnieniem bo nie zostałam wcześniej zaproszona! :obrazic: Ale rozumiem strach przed tantiemami - odnalazłam się w roli modelki drugoplanowej/ rekwizytu na 2 zdjęciach ;) Zapisuję wąteczek, a zdjęcia Fionki pokażę dziś w razie czego Potencjalnym![/QUOTE] Ups! Serdecznie witamy i dziekujemy:Rose: Quote
malagos Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='kcd']Dzień Dobry! Przychodzę z opóźnieniem bo nie zostałam wcześniej zaproszona! :obrazic: Ale rozumiem strach przed tantiemami - odnalazłam się w roli modelki drugoplanowej/ rekwizytu na 2 zdjęciach ;) Zapisuję wąteczek, a zdjęcia Fionki pokażę dziś w razie czego Potencjalnym![/QUOTE] Ups, i ja tak powiem....... Ale rozgość się, kcd, zapraszamy :) Dodam dla formalności, że Fionka została zaszczepiona na wirusówki 2 dni temu. [SIZE=4][COLOR=#8b4513][B]I pozdrowienia od Ryjonka i małej [SIZE=4]U[/SIZE]li dla dogomaniaków! [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
malagos Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='Mazowszanka']Aktywowałam oba ogłoszenia :) Czarownice do garów (z miksturami), aby kogoś ujął jej los.[/QUOTE] Fajnie, może ktoś w ten deszczowy łikend weźmie się i zacznie przeglądać ogłoszenia, bo zapragnie adoptować małą śliczną sunię...... Quote
Mazowszanka13 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 (edited) [COLOR=#000080][SIZE=3][B]A Ryjonkowi serdecznie gratulujemy i witamy małą Ulę[/B] [/SIZE][/COLOR]:) :) :) Edited May 12, 2013 by Mazowszanka Quote
malagos Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 A ja melduję,ze po wieku perypetiach (jak taka drobnostka, jak zepsuty samochód Mazowszanki i konieczności pożyczenia auta od przyjaciół) Fionka pojechała do Mazowszanki :) Tam na wsi oczekuje na dom stały. Potrzebne ogłoszenia.......... Aha, Mazowszanko, nie pisz tym kolorem zielonym, bo to kolor zarezerwowany dla moda :) Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='kejciu']melduję się na wątku :)[/QUOTE] Serdecznie witamy :) [quote name='malagos']A ja melduję,ze po wieku perypetiach (jak taka drobnostka, jak zepsuty samochód Mazowszanki i konieczności pożyczenia auta od przyjaciół) Fionka pojechała do Mazowszanki :) Tam na wsi oczekuje na dom stały. Potrzebne ogłoszenia.......... Aha, Mazowszanko, nie pisz tym kolorem zielonym, bo to kolor zarezerwowany dla moda :)[/QUOTE] Już zmieniam kolor. A szkoda, bo to mój ulubiony do spółki z rudym. Wystarczy spojrzec na kolorystykę moich mieszkań :) A Fiona bezproblemowo zmienia domy, jak poszła bez mrugnięcia okiem do malagos, tak bez oporów poszła teraz ze mną. To dobrze, pójście do nowego domu i zmiana właściciela nie sprawią jej kłopotów. Quote
malagos Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Wczoraj wieczorem, jak przyjechała Mazowszanka z Tżem, Fionka była bardzo pobudzona. Jak nigdy skakała na klatkę z papugami, nam na kolana, prawie że na stół wchodziła. Jakiś diabeł w nią wstąpił. Nie zachowywała się tak przez tydzień. Czyli w stresie to szatanek, a tak na co dzień po prostu energiczny, pogodny, uśmiechnięty dzieciak. Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='malagos']Wczoraj wieczorem, jak przyjechała Mazowszanka z Tżem, Fionka była bardzo pobudzona. Jak nigdy skakała na klatkę z papugami, nam na kolana, prawie że na stół wchodziła. Jakiś diabeł w nią wstąpił. Nie zachowywała się tak przez tydzień. Czyli w stresie to szatanek, a tak na co dzień po prostu energiczny, pogodny, uśmiechnięty dzieciak.[/QUOTE] Chyba podwójni wspaniali właściciele i dwa świetne dt tak ją zestresowały. Ale dzisiaj w porządku. W nocy bez pisków została w kuchni na swoim posłanku. Rano też nie piszczała, czekała aż się do niej wyjdzie. Z Luką szaleją, co niestety odczuwa Luki łapa. Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Gusiaczek']Fionka, ale masz fajnie na wsi i w ogóle ...[/QUOTE] Normalnie psie wczasy pięciogwiazdkowe :) Bo wieczorem będzie jeszcze pluskanie się (ale nie pływanie) w gminnym stawku. Quote
Gusiaczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Mazowszanka']Normalnie psie wczasy pięciogwiazdkowe :) Bo wieczorem będzie jeszcze pluskanie się (ale nie pływanie) w gminnym stawku.[/QUOTE] Podaj adres na gminny stawek, ok? Ovka lubiąca pływać Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Gusiaczek']Podaj adres na gminny stawek, ok? Ovka lubiąca pływać[/QUOTE] Jesli jesteś samochodowa to zapraszam do mnie :) Quote
malagos Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Uważajcie z tymi gminnymi stawkami, tam różne rzeczy się czasem topią i woda nie jest niestety mineralna....... Grzybica gotowa...... Quote
mestudio Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Zaglądam do dziewczynki na bieżąco:-). Kojec to super sprawa, bardzo przydatne urządzenie. Dziś ogradzaliśmy specjalny wybieg dla szczekaczy, taki teren z 50 metrów kwadratowych. Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='malagos']Uważajcie z tymi gminnymi stawkami, tam różne rzeczy się czasem topią i woda nie jest niestety mineralna....... Grzybica gotowa......[/QUOTE] Gminny stawek nie taki zły. Są dzikie kaczki i rzęsa wodna. Trupa chyba nie było. Ja bym tam za nic nie weszła, ale Luka lubi. Fiona tylko łapki moczy. A Dyzio trzyma się z daleka. Na filmiku głównie Luka. Fiona solo będzie na następnym. [video=youtube_share;2OYuKTcXVlQ]http://youtu.be/2OYuKTcXVlQ[/video] Quote
Nutusia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Bezstresowa Fionencja okrakiem na dwóch domkach tymczasowych siedząca :) Quote
malagos Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Brwawo, Gośka, za filmiki!! Do Hollwood z Nią!! Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 (edited) A tu jeszcze jeden filmik, tym razem z Fioną w roli głównej. Zaczyna się tajemniczo. [URL="http://youtu.be/B1VUE3Dnj08"]http://youtu.be/B1VUE3Dnj08 [IMG]http://youtu.be/B1VUE3Dnj08[/IMG] [/URL] Edited May 12, 2013 by Mazowszanka Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 (edited) Do pyska jej w żółtym ;) [IMG]http://img844.imageshack.us/img844/3136/016eye.jpg[/IMG] [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3816/017ze.jpg[/IMG] Edited May 12, 2013 by Mazowszanka Quote
malagos Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Mazowszanko, moze nie kasuj tych ogłoszeń z tablicy i gumtree, Bo nie wiem, czy zdążę zrobić nowe - we wtorek wyjezdzam na szkolenie. Ziutka zrobiła te ogłoszenia? Quote
Ziutka Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='malagos']Mazowszanko, moze nie kasuj tych ogłoszeń z tablicy i gumtree, Bo nie wiem, czy zdążę zrobić nowe - we wtorek wyjezdzam na szkolenie. Ziutka zrobiła te ogłoszenia?[/QUOTE] Ziutka robi ogłoszenia, właśnie widzę, że śliczne foteczki tutaj mam w mleczach ;) Quote
Recommended Posts