Gusiaczek Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Klawe wieści, ciesze się ogromnie Quote
Mattilu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Psy jak dzieci, sprytne sztuki. Wiedzą gdzie i komu mogą sobie na co pozwolić.[/QUOTE] Mądrze prawisz Mazowszanko :-) TAK SIĘ CIESZĘ! Powodzenia Fionka:-) Quote
Poker Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Wpadłam zobaczyć co u Fionki słychać ,a tu taka wspaniała wiadomość.Bardzo się cieszę :multi: Quote
rotek_ Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 mazowszanka gdyby były jakies problemy z nauką przywoływania możesz napisać do mnie...już to przechodziłam ze swoim psem. Quote
malagos Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 rotek, a aj mogę napisać?...... Chodzi o moją Greykę, bo Fiona to bardzo grzeczna sunia :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Dzięki rotek_ za chęć pomocy :) Fiona już nie moja, ale jak będą zapytania z nowego domu to przekieruję do Ciebie. Ona generalnie wracała przywołana, problem w tym, że czasami zza płotu ;) Quote
Mazowszanka13 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 A newsa o Fionie nie ma ? :placz: Quote
storozak Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 News miał być z niespodzianką, ale nie mam kiedy jej zrobić... Powiem tylko, ze Fionka skacze z radości na Pańcię i została przedstawiona zagranicznym znajomym na skaypie:) Quote
Mazowszanka13 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='storozak']News miał być z niespodzianką, ale nie mam kiedy jej zrobić... Powiem tylko, ze Fionka skacze z radości na Pańcię i została przedstawiona zagranicznym znajomym na skaypie:)[/QUOTE] Dziekujemy bardzo :) Rozumiem, że niespodzianka na literę [B]F [/B];) Quote
Nutusia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 O matko, ja chyba jednak fiśnięta jestem. Po przeczytaniu "skacze" - serce skoczyło mi do gardła... Składam to na karb wydarzeń ostatnich dni. Z każdym kolejnym, mam nadzieję powoli wracać do normalności ;) Fionello - Ciotka Nutusia jest z Ciebie dumna! :) Quote
inka33 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ja też ciągle jeszcze tu z nerwem zaglądam... :oops: Quote
Mattilu Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 A ja zagladam...z pewna taka niesmialoscia ;) Quote
storozak Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Uprzejmie donoszę, iż Fiona w pełni odnalazła się w nowym domu:) Kopie dołki w ogrodzie i szczeka razem z psami sąsiadów. Dzieci uczą ją sztuczek, umie już podawać łapę! Na niespodziankę jeszcze trochę musicie poczekać. Ale myślę, że warto! Quote
Mazowszanka13 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='storozak']Uprzejmie donoszę, iż Fiona w pełni odnalazła się w nowym domu:) Kopie dołki w ogrodzie i szczeka razem z psami sąsiadów. Dzieci uczą ją sztuczek, umie już podawać łapę! Na niespodziankę jeszcze trochę musicie poczekać. Ale myślę, że warto![/QUOTE] No to czekamy, ale z cierpliwoscią u nas kiepsko ;) Quote
malagos Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Co powiecie na spotkanko w Starbucks lub Grubej Kaśce w czwartek po południu? Kto by mógł i miał ochotę na kawusię? A moze inne propozycje? Quote
storozak Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [IMG]http://img541.imageshack.us/img541/5296/u7ga.jpg[/IMG] Oto dowód jaka Fionka jest szczęśliwa:) [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/7346/rghm.jpg[/IMG] Podczas zabawy i szkolenia:) Zdjęcia nie są może najlepszej jakości, ale jak tylko Ania naprawi aparat obiecała, że zrobi profesjonalną sesję:) Quote
Nutusia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 I się doczekałyśmy! Szczęście faktycznie z Fionki aż... brzucholem wyłazi :) Quote
kcd Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Jak fajnie się na takie rzeczy patrzy :) Fioneczko, gratuluję domku! Bądź szczęśliwa! Quote
inka33 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Nutusia']I się doczekałyśmy! Szczęście faktycznie z Fionki aż... brzucholem wyłazi :)[/QUOTE] A wcześniej to szczęście pyszczkiem weszło, tylko zdjęciom się kolejność pomyliła... ;) Quote
Mattilu Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Naprawdę super zdjęcia - pal licho jakość! Quote
Mazowszanka13 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Miło patrzeć na szczęśliwą Fionkę :) Wierzcie mi, nie było dnia, abym o dobrym domu dla Fiony nie myślała. Quote
Nutusia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Niby wierzę, choć nie bez trudu ;) :) Takie "egzemplarze" specjalnej troski jak Fiona, nasza Dumka, Pchełka czy Milka sprawiają, że bardzo długo się człowiek przekonuje, że jest dobrze i będzie już tak na zawsze. Quote
Mazowszanka13 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='kcd']Jak fajnie się na takie rzeczy patrzy :) Fioneczko, gratuluję domku! Bądź szczęśliwa![/QUOTE] Witaj kcd z powrotem na dogo :) :) Quote
storozak Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Fionka wczoraj miała nie lada przygodę:) Spotkała węża - prawdopodobnie zaskrońca. Wytańczyła się koło niego jak zawodowa baletnica, podskakiwała i poszczekiwała. Wąż został szybko usunięty, nie stanowił żadnego zagrożenia. Ale takich gości to się chyba nikt nie spodziewał:) Quote
Recommended Posts