Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Psy jak dzieci, sprytne sztuki.
Wiedzą gdzie i komu mogą sobie na co pozwolić.[/QUOTE]

Mądrze prawisz Mazowszanko :-) TAK SIĘ CIESZĘ! Powodzenia Fionka:-)

Posted

Dzięki rotek_ za chęć pomocy :)
Fiona już nie moja, ale jak będą zapytania z nowego domu to przekieruję do Ciebie.
Ona generalnie wracała przywołana, problem w tym, że czasami zza płotu ;)

Posted

[quote name='storozak']News miał być z niespodzianką, ale nie mam kiedy jej zrobić...
Powiem tylko, ze Fionka skacze z radości na Pańcię i została przedstawiona zagranicznym znajomym na skaypie:)[/QUOTE]

Dziekujemy bardzo :)
Rozumiem, że niespodzianka na literę [B]F [/B];)

Posted

O matko, ja chyba jednak fiśnięta jestem. Po przeczytaniu "skacze" - serce skoczyło mi do gardła... Składam to na karb wydarzeń ostatnich dni. Z każdym kolejnym, mam nadzieję powoli wracać do normalności ;)
Fionello - Ciotka Nutusia jest z Ciebie dumna! :)

Posted

Uprzejmie donoszę, iż Fiona w pełni odnalazła się w nowym domu:) Kopie dołki w ogrodzie i szczeka razem z psami sąsiadów. Dzieci uczą ją sztuczek, umie już podawać łapę!
Na niespodziankę jeszcze trochę musicie poczekać. Ale myślę, że warto!

Posted

[quote name='storozak']Uprzejmie donoszę, iż Fiona w pełni odnalazła się w nowym domu:) Kopie dołki w ogrodzie i szczeka razem z psami sąsiadów. Dzieci uczą ją sztuczek, umie już podawać łapę!
Na niespodziankę jeszcze trochę musicie poczekać. Ale myślę, że warto![/QUOTE]

No to czekamy, ale z cierpliwoscią u nas kiepsko ;)

Posted

[IMG]http://img541.imageshack.us/img541/5296/u7ga.jpg[/IMG]

Oto dowód jaka Fionka jest szczęśliwa:)

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/7346/rghm.jpg[/IMG]

Podczas zabawy i szkolenia:)
Zdjęcia nie są może najlepszej jakości, ale jak tylko Ania naprawi aparat obiecała, że zrobi profesjonalną sesję:)

Posted

[quote name='Nutusia']I się doczekałyśmy! Szczęście faktycznie z Fionki aż... brzucholem wyłazi :)[/QUOTE]

A wcześniej to szczęście pyszczkiem weszło, tylko zdjęciom się kolejność pomyliła... ;)

Posted

Niby wierzę, choć nie bez trudu ;) :) Takie "egzemplarze" specjalnej troski jak Fiona, nasza Dumka, Pchełka czy Milka sprawiają, że bardzo długo się człowiek przekonuje, że jest dobrze i będzie już tak na zawsze.

Posted

Fionka wczoraj miała nie lada przygodę:) Spotkała węża - prawdopodobnie zaskrońca. Wytańczyła się koło niego jak zawodowa baletnica, podskakiwała i poszczekiwała. Wąż został szybko usunięty, nie stanowił żadnego zagrożenia. Ale takich gości to się chyba nikt nie spodziewał:)