Mortes Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Dziś po pracy miałam chwilkę no i pobiegałam za wyprawka dla Pysi... pomyslałam że nie będziecie miały nic przeciw ...w końcu w czym Pysia gorsza od Rudaska który pojechał do swojego domku super wyposażony ... Zakupiłam piękna różową obróżkę i różowe szeleczki . Pomyslałam że Pysia dziewczynka , będzie mieszkać z małymi dziewczynkami to niech będzie na różowo ;) Zakupiłam też dwie przedłużane smycze , jedną grubszą a drugą cieńszą taką asekuracyjną . Wygrawerowałam tez piękna adresatkę w kształcie serduszka :) Przepraszam za jakosc zdjęcia ale robiłam je moja lichą komórką zaraz po kupieniu a potem od razu pobiegłam na poczte wysłać wszystko do Makili 1 Quote
Panna Marple Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 No to Pysia z posagiem pójdzie (mam nadzieję) po nowe życie :) Quote
Mortes Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Ja wiem że jeszcze nie było wizyty PA ale jesli nie ta rodzinka to przyda się do jakiejś innej . Choć coś mi mówi że to bedzie ta ...:) Quote
Mortes Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Paragony wstawię jutro jak dojadę do Białogonkowa i będę miała dostęp do aparatu bo komórką to nie wyjdzie wyrażnie . Niestety choć szukałam najtaniej to u nas w Kielcach ceny akcesoriów dla psów sa zawrotne . Wyprawka Pysi ( razem z grawerowana adresówką) wyniosła 112.99 gr :( . Nie robiłam jeszcze rozliczenia Pysi ale jak bedę płaciła za marzec do Makili to zrobię aktualne rozliczenie . Jeśliby Pysia poszła do tego domku to starczy nam na wszystko i na marzec dla Pysi i na wyprawke :) Tak że ...trzymam baaardzo kciuki :) Quote
ania75 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Fajowa ta wyprawka - a co niech ma psina, należy jej się ...... :) Quote
Panna Marple Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Dzwoniłam dziś do ewentualnego domku Pysi, aby potwierdzić jutrzejszą wizytę-wszystko ok, wizyta aktualna :) Quote
Mortes Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 No ...ja to juz z nerwów obgryzłam pazury ... Quote
Gabi79 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Dzwoniłam dziś do ewentualnego domku Pysi, aby potwierdzić jutrzejszą wizytę-wszystko ok, wizyta aktualna :) Trzymam kciuki!!! Quote
cancer43 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Zrobimy bazarek na zakup wykrywacza kłamstw i Panna Marple tak wyposażona będzie czuła się pewniej 3 Quote
Usiata Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 A ja jestem, wyjątkowo spokojna, co mnie bardzo dziwi Kciuki wybitnie zaciśnięte będę trzymać jutro od 11.00 (i nie pytajcie mnie, skąd we mnie ten spokój bo sama nie wiem..., jest i już ) Quote
Grażyna49 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 No i bardzo dobrze,że wyprawkę kupiłaś. A co ,przecież Pysieńka nie od macochy . Sporo cioteczek ma. Niech się dziewuszka czuje wyposażona a nie jak by sroce spod ogona wyskoczyła. Dosyć ją już źli ludzie oszukiwali. Zamiast na piernatach w budzie malizna siedziała. Teraz przyszedł czas na królewskie życie. Czego jej z całego serca życzę. 1 Quote
Panna Marple Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Zrobimy bazarek na zakup wykrywacza kłamstw i Panna Marple tak wyposażona będzie czuła się pewniej I jeszcze czapkę niewidkę poproszę, żebym mogła podejrzeć i podsłuchać to i owo :) 2 Quote
Gabi79 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 I jeszcze czapkę niewidkę poproszę, żebym mogła podejrzeć i podsłuchać to i owo :) Czapka niewidka byłaby super, też by mi się przydała!!! Quote
Usiata Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 I jeszcze czapkę niewidkę poproszę, żebym mogła podejrzeć i podsłuchać to i owo :) Hm... nie wiem czy to dobrze by było... bo jakby tak podejrzeć nas wszystkich do końca ... to chyba byłoby trudno psiaka wyadotptować :D zawsze można coś znaleźć, jak się ktoś uprze :D Quote
Guest Olimpijka Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Też trzymam kciuki. Czekam na dobre wieści. Quote
Grażyna49 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Wielki dziś dzień. Fluiduję bardzo mocno w kierunku południowym. Mam jednak przeczucie,że wszystko będzie o.k. i po świętach zobaczymy cudne foteczki Pysieńki roześmianej i całej w skowronkach. 1 Quote
Nutusia Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Ja też spokojna jestem nadwyraz. Ba, nawet uznaję już Pysieńkę jako domną psinę! :) Quote
Guest Olimpijka Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Laski nie mogę już PW wysyłać. Zapraszam was na mój pierwszy wątek. O sugestię proszę na PW, bo pewnie wiele błędów popełniłam. Proszę zajrzyjcie i zapraszajcie znajomych. http://www.dogomania.com/forum/topic/146274-dziadusio-tusio-walczy-o-kolejny-dzie%C5%84-%C5%BCycia-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-w-walce/ Quote
Panna Marple Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Byłam, zobaczyłam i.... jest super-nie mam żadnych zastrzeżeń :) Ciepli, fajni ludzie świadomi bagażu, który może ze sobą przynieść pies z adopcji, bo poprzednie dwa zwierzaki były ze schronu. Teraz w domu jest starutka (15lat) kicia, śliczna i miła, i domagająca się przytulenia. Domek już przebiera nogami, żeby Pysiunię przytulić :) 1 Quote
Usiata Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Heh, jaki miły początek weekendu Pysieńko maleńka, pakuj się, kochanie Panno Marple - serdecznie dziękuję Quote
Grażyna49 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Uffff,można powiedzieć,że Pysieńka ma domek. Bardzo się cieszę. Quote
Recommended Posts