Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś po pracy miałam chwilkę no i pobiegałam za wyprawka dla Pysi... pomyslałam że nie będziecie miały nic przeciw ...w końcu w czym Pysia  gorsza od Rudaska który pojechał do swojego domku super wyposażony ...

Zakupiłam piękna różową obróżkę i różowe szeleczki . Pomyslałam że Pysia dziewczynka , będzie mieszkać z małymi dziewczynkami to niech będzie na różowo ;) Zakupiłam też dwie przedłużane smycze , jedną grubszą a drugą cieńszą taką asekuracyjną . Wygrawerowałam tez piękna adresatkę w kształcie serduszka :)

1427313556644.jpg

Przepraszam za jakosc zdjęcia ale robiłam je moja lichą komórką  zaraz po kupieniu a potem od razu pobiegłam na poczte wysłać wszystko do Makili 

• Upvote 1
Posted

Ja wiem że jeszcze nie było wizyty PA ale jesli nie ta rodzinka to przyda się do jakiejś innej . Choć coś mi mówi że to bedzie ta ...:)

Posted

Paragony wstawię jutro jak dojadę do Białogonkowa i będę miała dostęp do aparatu bo komórką to nie wyjdzie wyrażnie . Niestety choć szukałam najtaniej to u nas w Kielcach ceny akcesoriów dla psów sa zawrotne  . Wyprawka Pysi ( razem z grawerowana adresówką) wyniosła 112.99 gr :( . Nie robiłam jeszcze rozliczenia Pysi ale jak bedę płaciła za marzec do Makili to zrobię aktualne rozliczenie . Jeśliby Pysia poszła do tego domku to starczy nam na wszystko i na marzec dla Pysi i na wyprawke :)  Tak że ...trzymam baaardzo kciuki  :)

Posted

A ja jestem, wyjątkowo spokojna, co mnie bardzo dziwi  036.gif Kciuki wybitnie zaciśnięte będę trzymać jutro od 11.00 0elvis.gif

(i nie pytajcie mnie, skąd we mnie ten spokój bo sama nie wiem..., jest i już )

Posted

No i bardzo dobrze,że wyprawkę kupiłaś.

A co ,przecież Pysieńka nie od macochy .

Sporo cioteczek ma.

Niech się dziewuszka czuje wyposażona a nie jak by sroce spod ogona wyskoczyła.

Dosyć ją już źli ludzie oszukiwali.

Zamiast na piernatach w budzie malizna siedziała.

Teraz przyszedł czas na królewskie życie.

Czego jej z całego serca życzę.

• Upvote 1
Posted

Zrobimy bazarek na zakup wykrywacza kłamstw i Panna Marple tak wyposażona będzie czuła się pewniej

I jeszcze czapkę niewidkę poproszę, żebym mogła podejrzeć i podsłuchać to i owo :)
  • Upvote 2
Posted

I jeszcze czapkę niewidkę poproszę, żebym mogła podejrzeć i podsłuchać to i owo :)

Czapka niewidka  byłaby super, też by mi się przydała!!!

Posted

Hm... nie wiem czy to dobrze by było... bo jakby tak podejrzeć nas wszystkich do końca ... to chyba byłoby trudno psiaka wyadotptować :D zawsze można coś znaleźć, jak się ktoś uprze :D  

Guest Olimpijka
Posted

Też trzymam kciuki. Czekam na dobre wieści.

Posted

Wielki dziś dzień.

Fluiduję bardzo mocno w kierunku południowym.

Mam jednak przeczucie,że wszystko będzie o.k. i po świętach zobaczymy cudne foteczki Pysieńki roześmianej i całej w skowronkach.

• Upvote 1
Posted

Byłam, zobaczyłam i.... jest super-nie mam żadnych zastrzeżeń :) Ciepli, fajni ludzie świadomi bagażu, który może ze sobą przynieść pies z adopcji, bo poprzednie dwa zwierzaki były ze schronu. Teraz w domu jest starutka (15lat) kicia, śliczna i miła, i domagająca się przytulenia. Domek już przebiera nogami, żeby Pysiunię przytulić :)

• Upvote 1