Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kama79']Inka mi poradziła kurs dla marketingowców... po 8 latach pracy w logistyce, to mnie już kursów żadnych nie trza... No chyba, że reanimacji i intubacji :cool3:
Ale na moją teściową to żadne kursy, jedynie woda święcona :diabloti: ( sorki Mamu)[/QUOTE]

Myślałam, że będziesz faceta przekonywać i chciałam łzy zaproponować, płacz kobiety zawsze pomaga:eviltong:
No, ale na teściową to nie mam rady;)

Posted

[quote name='Mattilu']Inka :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Ja Ciebie też! :grins:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kama mogłaś się nie przyznawać, teraz ciotki nie dadzą Ci spokoju... ;-)[/QUOTE]
Przynajmniej Rudzinkę będzie lepiej widać! :eviltong:

[quote name='Kama79']Inka mi poradziła kurs dla marketingowców... po 8 latach pracy w logistyce, to mnie już kursów żadnych nie trza... No chyba, że reanimacji i intubacji :cool3:
Ale na moją teściową to żadne kursy, jedynie woda święcona :diabloti: ( sorki Mamu)[/QUOTE]
To idź na pielgrzymkę do Częstochowy w tej intencji! :modla:

Albo trzeba będzie Rudej prześwięcenie z zaświadczeniem księdza załatwić... :diabloti:

Posted

[quote name='Kama79']Noo.. jakby jest niewysokie szpilki ubrać ;)[/QUOTE]
A w co chcesz te szpilki ubrać...? :-o

Ty tu szpilkami nie zagaduj, tylko do Czętochowy na kolanach zapylaj! :mad:

Posted

Pinczerko moja wpłata jest za kwiecień, maj i czerwiec a nie maj, czerwiec,lipiec.
A propos rasy to kiedyś słyszałam fajne określenie na kundelka - to piesek haute couture - jedyny, niepowtarzalny egzemplarz:lol:

Posted

[quote name='tiggi']Pinczerko moja wpłata jest za kwiecień, maj i czerwiec a nie maj, czerwiec,lipiec.
A propos rasy to kiedyś słyszałam fajne określenie na kundelka - to piesek haute couture - jedyny, niepowtarzalny egzemplarz:lol:[/QUOTE]

:oops: poprawione :oops:

A rasa wyjątkowa - to fakt! ;)

Kciuki za poniedziałkową sterylkę już proszę szykować!

Posted

O to to - przypominać w niedzielę, bo tych psinek tyle, że pamięci i kciuków brakuje, to jakoś trzeba logistycznie obcykane mieć. ;)