paula_t Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Kama79']Inka mi poradziła kurs dla marketingowców... po 8 latach pracy w logistyce, to mnie już kursów żadnych nie trza... No chyba, że reanimacji i intubacji :cool3: Ale na moją teściową to żadne kursy, jedynie woda święcona :diabloti: ( sorki Mamu)[/QUOTE] Myślałam, że będziesz faceta przekonywać i chciałam łzy zaproponować, płacz kobiety zawsze pomaga:eviltong: No, ale na teściową to nie mam rady;) Quote
inka33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Mattilu']Inka :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja Ciebie też! :grins: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kama mogłaś się nie przyznawać, teraz ciotki nie dadzą Ci spokoju... ;-)[/QUOTE] Przynajmniej Rudzinkę będzie lepiej widać! :eviltong: [quote name='Kama79']Inka mi poradziła kurs dla marketingowców... po 8 latach pracy w logistyce, to mnie już kursów żadnych nie trza... No chyba, że reanimacji i intubacji :cool3: Ale na moją teściową to żadne kursy, jedynie woda święcona :diabloti: ( sorki Mamu)[/QUOTE] To idź na pielgrzymkę do Częstochowy w tej intencji! :modla: Albo trzeba będzie Rudej prześwięcenie z zaświadczeniem księdza załatwić... :diabloti: Quote
inka33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Czy nie sądzicie, że Rudka jest w typie... pinczera ausriackiego? ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Pinczer_austriacki Quote
Kama79 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 (edited) [quote name='inka33']Czy nie sądzicie, że Rudka jest w typie... pinczera ausriackiego? ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Pinczer_austriacki Noo.. jakby jej niewysokie szpilki ubrać ;) Edited June 4, 2013 by Kama79 Quote
inka33 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Kama79']Noo.. jakby jest niewysokie szpilki ubrać ;)[/QUOTE] A w co chcesz te szpilki ubrać...? :-o Ty tu szpilkami nie zagaduj, tylko do Czętochowy na kolanach zapylaj! :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Często tak sobie myslałam, patrząc na ilość mało znanych ras... Ile rasowców mamy po schroniskach :cool3: A Rudzinka na poniedziałek ma umówioną sterylkę... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Dotarły wpłaty od Asiunib i danyww - dziękujemy! :) Quote
tiggi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Pinczerko moja wpłata jest za kwiecień, maj i czerwiec a nie maj, czerwiec,lipiec. A propos rasy to kiedyś słyszałam fajne określenie na kundelka - to piesek haute couture - jedyny, niepowtarzalny egzemplarz:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='tiggi']Pinczerko moja wpłata jest za kwiecień, maj i czerwiec a nie maj, czerwiec,lipiec. A propos rasy to kiedyś słyszałam fajne określenie na kundelka - to piesek haute couture - jedyny, niepowtarzalny egzemplarz:lol:[/QUOTE] :oops: poprawione :oops: A rasa wyjątkowa - to fakt! ;) Kciuki za poniedziałkową sterylkę już proszę szykować! Quote
inka33 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 O to to - przypominać w niedzielę, bo tych psinek tyle, że pamięci i kciuków brakuje, to jakoś trzeba logistycznie obcykane mieć. ;) Quote
Lili8522 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Przypominać będziemy :) Fakt jeszcze trochę czasu jest :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Dotarła wpłata od Agnieszki103 - dziękujemy! :) Quote
Kama79 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Gdzieś Ty Babo powędrowała .. DO GÓRY! Psinko Rudzinko :calus: Quote
inka33 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Kama79']Gdzieś Ty Babo powędrowała .. DO GÓRY! Psinko Rudzinko :calus:[/QUOTE] To co z tą wodą święconą...? :hmmmm: Quote
Kama79 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='inka33']To co z tą wodą święconą...? :hmmmm:[/QUOTE] Nic na razie nie pomogło... Spróbuję wodą ognistą :evil_lol: Quote
inka33 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Kama79']Nic na razie nie pomogło... Spróbuję wodą ognistą :evil_lol:[/QUOTE] Byle nie koktajl Mołotowa! :nerwy: Quote
AgusiaP Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 A może zaproś teściową na wątek :) to my ją przekonamy ;) Quote
paula_t Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='inka33']Czy nie sądzicie, że Rudka jest w typie... pinczera ausriackiego? ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Pinczer_austriacki Przypomniało mi się, jak mój TŻ próbował mi wmówić, że znaleziony przez nas czarny kotek dachowiec, który teraz mieszka z jego rodzicami to na pewno kot bombajski:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Kciuki mogą odpoczywać, sterylka przełożona na piątek 14.06. ponieważ wetom coś wyskoczyło. Rudzinka jeszcze tydzień odpocznie :) Quote
inka33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Mattilu']Kciuki przelozone:loveu:[/QUOTE] Do drugiej kieszeni. :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Hihi, to na pamiątkę.... ;) Rudzina pewnie dziś pławiła się w promieniach słońca, nieświadoma, co ją czeka w przyszłym tygodniu... ;) Quote
Recommended Posts