rozi Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Wątek ma służyć eliminacji niechcianych zaproszeń na Bazarki.Jeśli ktoś CHCE, albo trochę chce dostawać zaproszenia, albo prawie wcale nie chce, ale jednak nie do końca, albo wcale nie chce, ale i tak nie naskarży do modów - figuruje na liście. Rozumiemy równocześnie, że pozostałe osoby zaproszeń sobie nie życzą i wysyłanie do nich jest spamem.Uwaga! Rozumiemy też, że osoby rozsyłające zanotują sobie, do kogo już wysłały. Jeden kupujący dostaje jedno zaproszenie na jeden bazarek. W tytule PW należy umieścić słowo "zaproszenie", co podobno ułatwia segregację skrzynki.Bezpieczna lista LINK DO LISTY - POST 1103 http://www.dogomania.com/forum/topic/127560-komu-można-wysyłać-zaproszenia/?p=16013233 Uwaga!!! Lista aktualizowana będzie około 13-go dnia miesiąca. W przybliżeniu. . . Edited January 13, 2015 by rozi 1 Quote
Nadziejka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/7210/35877951.gif[/IMG][COLOR=#800080]ciotenko mnie mozna slac dzien i nic , czasem po kilkanascie dziennie przychodzi zaproszen , zawsze sie staram choc na chwilenke tam zajrzec , bo tyle biedakow :-( nie wszedzie mozemy pomoc , ale choc zajrzec i rozeslac, nie mozemy odmawiac przeciez , maja tylko nas :modla::bye:pozdrawiam[/COLOR] 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) [COLOR=#000000][SIZE=2]...............................[/SIZE][/COLOR] Edited July 16, 2013 by Alla Chrzanowska Quote
anica Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='ewa gonzales'][IMG]http://img61.imageshack.us/img61/7210/35877951.gif[/IMG][COLOR=#800080]ciotenko mnie mozna slac dzien i nic , czasem po kilkanascie dziennie przychodzi zaproszen , zawsze sie staram choc na chwilenke tam zajrzec , bo tyle biedakow :-( nie wszedzie mozemy pomoc , ale choc zajrzec i rozeslac, nie mozemy odmawiac przeciez , maja tylko nas :modla::bye:pozdrawiam[/COLOR][/QUOTE]... nie można było tego lepiej powiedzieć;) Ewuś z ust mi to wyjełaś:) ... od tego jest Dogo:) Quote
cancer43 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Ja również przyjmuję zaproszenia,chociaż nie na ciuchowe,,za to na takie z art.do domu,aniołkami,książkami,psiejskie Rozi,to doskonały pomysł z tym wątkiem[URL="http://smayliki.ru/smilie-949906119.html"][IMG]http://s16.rimg.info/f8d608fd2d03547ade4bdd56d034d467.gif[/IMG][/URL] Edited June 13, 2013 by cancer43 Quote
rozi Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Pomysł nie mój, ja tylko wątek założyłam (: Quote
Alla Chrzanowska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ja również przyjmuję zaproszenia, po to jestem na dogomanii, żeby pomóc psom, oczywiście w miarę możliwości. Ewa ma racę, wiele z nich nie ma nikogo oprócz nas. Zajrzeć, zawsze zajrzę, a szczególnie jestem zainteresowana bazarkami: - z książkami, - rękodziełem (każdym), - kosmetykami, - artykułami do domu, - artykułami psimi, - słonikami. Quote
caryca26 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ja oczywiście też przyjmuje. W końcu dogo jest by pomagać:) Quote
ewunian Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Przyjmuję zaproszenia, chociaż nie wchodzę na wszystkie bazarki z zaproszeń. Sama rozsyłałam kiedyś PW z przypomnieniem o głosowaniu w KrakVecie, wiem jaka to mozolna i czasochłonna praca i żyłka mi pulsuje, jak słyszę że ktoś kto pomagał psom od wiek wieków, dostał wolne od dogo na pół roku - czyli dla większości ogłaszanych tu psów na wieczność! - bo wysłał info o bazarku nie do tej osoby co trzeba. Powtórzę za Allą Chrzanowską - po to jestem na dogomanii, by pomagać w miarę swoich możliwości i kosztów psim bidom. Quote
juli88 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='ewunian']Przyjmuję zaproszenia, chociaż nie wchodzę na wszystkie bazarki z zaproszeń. Sama rozsyłałam kiedyś PW z przypomnieniem o głosowaniu w KrakVecie, wiem jaka to mozolna i czasochłonna praca i żyłka mi pulsuje, jak słyszę że ktoś kto pomagał psom od wiek wieków, dostał wolne od dogo na pół roku - czyli dla większości ogłaszanych tu psów na wieczność! - bo wysłał info o bazarku nie do tej osoby co trzeba. Powtórzę za Allą Chrzanowską - po to jestem na dogomanii, by pomagać w miarę swoich możliwości i kosztów psim bidom.[/QUOTE] dokładnie! ja też mogę dostawać PW z bazarkami :) Quote
Kefir Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ja też nie jestem przeciwna zaproszeniom - szczególnie kosmetyki, kocie rzeczy, ciuchy 36/36 lub męskie . w końcu sama mogę czegoś nie dostrzec. Quote
yolanovi Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 podpisuję się pod powyższymi wypowiedziami. trudno ogarnąć wszystkie bazarki, wątki i zaproszenia bardzo pomagają. oczywiście nie zawsze można pomóc finansowo ale zawsze można rozsyłać czy podrzucać bazarki - to nic nie kosztuje. nie widzę nic złego w zaproszeniach i zawsze chętnie zaglądam tam gdzie zapraszają :) - pomagam ile mogę :) Quote
blanka xd Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Ja też nie mam nic przeciwko, ale tylko ubraniowe, kosmetyczne i dzieciowe. Edited April 4, 2013 by blanka xd Quote
Nicola Daniłowska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Witam.. Nie ma problemu..jeśli zachodzi potrzeba pomocy - pomogę Proszę przesyłać..... Pozdrawiam wszystkich Quote
aś86 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ja również mogę dostawać zaproszenia :) jak tylko mogę to kupuję na bazarku, aby pomóc tym biedą :placz: Quote
black sheep Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ja powiem tak, nigdy nie wkurzałam się na zaproszenia ani na wiadomości w profilu i można mi wysyłać, ale... to nie ma zupełnie sensu bo na bieżąco śledzę wątek reklam a raz na kilka dni/ tydzień przeglądam wszystkie strony bazarków. Więc zwykle zanim dostanę zaproszenie już byłam na bazarze, więc wysyłanie zaproszeń to strata czasu. No i nie wiem, czy wpisywać się na listę czy nie... :) Quote
Jasza Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Można wysyłać, chociaż i tak z bazarkami jestem na bieżąco. Nie widzę problemu i nie rozumiem jak można się obrażać z powodu PW. A skrzynkę się czyści kilka sekund ;-) Quote
korek221 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Jak najbardziej przyjmuję zaproszenia :) :) :) Quote
rozi Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='black_sheep']Ja powiem tak, nigdy nie wkurzałam się na zaproszenia ani na wiadomości w profilu i można mi wysyłać, ale... to nie ma zupełnie sensu bo na bieżąco śledzę wątek reklam a raz na kilka dni/ tydzień przeglądam wszystkie strony bazarków. Więc zwykle zanim dostanę zaproszenie już byłam na bazarze, więc wysyłanie zaproszeń to strata czasu. No i nie wiem, czy wpisywać się na listę czy nie... :)[/QUOTE] Ktoś, kto będzie wysyłał na podstawie tego wątku, nie będzie czytał co piszesz, tylko zobaczy, że jesteś i wyśle :D Quote
cancer43 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='black_sheep']Ja powiem tak, nigdy nie wkurzałam się na zaproszenia ani na wiadomości w profilu i można mi wysyłać, ale... to nie ma zupełnie sensu bo na bieżąco śledzę wątek reklam a raz na kilka dni/ tydzień przeglądam wszystkie strony bazarków. Więc zwykle zanim dostanę zaproszenie już byłam na bazarze, więc wysyłanie zaproszeń to strata czasu. No i nie wiem, czy wpisywać się na listę czy nie... :)[/QUOTE] Ale zauważyłam że co najwyżej połowa bazarków jest wstawiana w reklamy Quote
annika Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ja tez nie mam nic przeciwko . czasami kupuje czasami nie (nie kupuje ciuchów) ;) Quote
Recommended Posts